Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мажи совалката с грес, колега.
да може да се лъзга...нагоре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Уфф, олекна ми. Щом Груйката се е разкарал, всичко е наред!
да може да се лъзга...нагорепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мерси, Батя, знам, че мога да разчитам на теб, но продадох с 8-9 стинки над сегашната цена, при зиро съм гейм - хайде сега напиши, че това е силно бичи сигнал, нищо че е станало преди месец
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Пак се наигра с твоите тъпи конспиративни теории, после хората ти виновни!
Споко, ще те отърва от мъките на 1,20 нали съм пичNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеГмуракането е бавно, но за сметка на това уверено - с недомлъвки няма как да управляваш. А и ако онези бидове по 5-10 К при лешперя и телто бяха (и са) техни, то значи са тотални аматьори с претенции. Гледаме мача
Споко, ще те отърва от мъките на 1,20 нали съм пич
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гмуракането е бавно, но за сметка на това уверено - с недомлъвки няма как да управляваш. А и ако онези бидове по 5-10 К при лешперя и телто бяха (и са) техни, то значи са тотални аматьори с претенции. Гледаме мачаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
И на брич си слаб. С четири спатии не правиш нищо. Играта е на пет.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение
Предпочитам четири спатии
Коментар
-
Да го разбирам значи, че тъй като не ти харесват нещата, затова не си купил Импулси.
На мен пък ми харесват и купувам.
- 1 like
Коментар
-
[Корекция] При венчърното инвестиране новите пари диктуват условията (Smarter ventures by Katharine Campbell). От което може да се направи обосновано предположение, че се защитават интересите на старите акционери (ИмВенчър 2 и Сие) вместо да се договори по-добър вход за новите (ИмПулс 1). Отговорът на tony1975 е: не.
На мен пък ми харесват и купувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
При една от презентациите на Мартинов преди IPO-то каза, че ще инвестират 70-те % през ИмВенчърите, а на въпрос защо, отговори, че таксите на ИмПулс са много ниски в сферата на VC-тата. Един вид, че те по този начин минавайки през ИмПулс и ИмВенчър ще взимат такси и от двете. Тогава ми се стори доста ясен и откровен. Така че участието в увеличението на ИмВенчър не е никак изненадващо.
Коментар
-
[Корекция] При венчърното инвестиране новите пари диктуват условията (Smarter ventures by Katharine Campbell). От което може да се направи обосновано предположение, че се защитават интересите на старите акционери (ИмВенчър 2 и Сие) вместо да се договори по-добър вход за новите (ИмПулс 1). Отговорът на tony1975 е: не.
Коментар
-
По-скоро не. Защо парите (на ИмПулс1) трябва да минават през ИмВенчър 2 (а не директно към получателите)? Времето ще покаже.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Това добре ли е?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар