Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Здравейте, нямам повече информация от вас...надявам се скоро да има повече инфо. Похвално е това което правят и създаването на Имперския(Импетуския) тек индекс - ще е интересно да се наблюдава как се развива във времето.. Нещо интересно чухте ли в презентацията(бях на улицата със слушалки и може да ми е убягнало нещо).
На мен ми харесаха новите придобивки Хидрогенера и Таплайн. Чух и че в близко време Хидрогенера и Болерон може да ги видим и на БФБ . Разбрали са се и с Юлиан да се фокусира върху Биодит - егото и политиката после. Стореддата и Соусайбър очакват рундове с големи инвеститори, а увеличението на Импулс 1 няма да е на по малко от 1.25лв сякаш казаха и още някои интересни неща - чакам записа, за да запълня пропуснатото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, дали успяхте да намерите информация за този индекс? Имам предвид кои компании са в него, коя с каква тежест е, има ли някаква методология за тежестта и т.н. Ще ми бъде интересно да разгледам тази информация, но не я открих на сайта им.
На мен ми харесаха новите придобивки Хидрогенера и Таплайн. Чух и че в близко време Хидрогенера и Болерон може да ги видим и на БФБ . Разбрали са се и с Юлиан да се фокусира върху Биодит - егото и политиката после. Стореддата и Соусайбър очакват рундове с големи инвеститори, а увеличението на Импулс 1 няма да е на по малко от 1.25лв сякаш казаха и още някои интересни неща - чакам записа, за да запълня пропуснатото.Last edited by tony1975; 24.02.2023, 11:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
IMPTECH Индекс на иновативните технологични компании на Българската фондова борса IMPTECH Индекс на иновативните технологични компании на Българската фондова борса Актуални движения на пазара Не пропускай възможността да инвестираш балансиран портфейл от компании ликвидност на средствата затворена общност от инвеститори Новини и Анализи Всички новини >>
- 1 like
Коментар
-
ИмПулс I АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
18:14
Ръководството на ИмПулс I АД уведомява, че ИмВенчър II КДА участва в рунд на финансиране на Трансметрикс АД. Инвестицията на ИмВенчър II КДА е в размер на 100 хил. евро под формата на конвертируем заем. Рундът е в общ размер близо 2.5 млн. евро и се осъществява съвместно с фонда на Европейския съвет по иновации (European Innovation Council), настоящи акционери и ангел-инвеститори. Набраният ресурс ще бъде използван за подпомагане на изследователската и развойна дейност на компанията, както и ще осигури средства за привличането на нови клиенти до следващия кръг на финансиране.
Прикачени файлове: Уведомление относно трансакция
- 3 Харесвания
Коментар
-
И таргета на Баадер банк е :Анализаторите на Baader Bank са започнали наблюдението си върху акцията на Allterco с препоръка за покупка.Last edited by tony1975; 22.02.2023, 13:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
и какви са връзките му с тези хора ?
направили са му предложение, което не може да откаже/ по Пузо или Копола, както ви харесва/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеХа, те вярно се заявиха като коалиция, пълен смях ! Коалиция на библиотекарите и подлогите !
Така и за сега не става ясно чии го дири Софрониев там и какви са връзките му с тези хора ?Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
След изборите софрониев ще се оттегли от така наречената колиция,
която и без това няма да просъществува
Така и за сега не става ясно чии го дири Софрониев там и какви са връзките му с тези хора ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Какво имаш предвид, че не схващам, кой от къде да се оттегли ?
която и без това няма да просъществува
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение....то след 02.04. ще оттеглят цялата коалиция, така че ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
от Христов
Имахме извънреден борд на Биодит, на който обсъдихме ситуацията. На този етап Юли спира с медийните изяви и след 2ри април обеща да се отегли и от съпредседателството на коалицията. По-важното за нас беше, че потвърди ангажимента си към Биодит като приоритет номер едно и че не е преценил докрай какъв ефект би имало появяването му в някоя партия върху имиджа на компанията.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар