If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честно казано не разбирам много логиката зад дивидента. Хем търсиш пари от пазара, хем ето ви дивидент. Какво ще промени ситуацията като дадат по 1-2 стотинки на акция дивидент? За мен нищо. Като Телематик, взехме пари от IPO-то, ето ви обратно част от парите като дивидент и свършили голяма работа просто защото са дали дивидент.
п.п. гледам че на ИОСА са гласували обратно изкупуване на част от акциите на 2 акционера при цена 87,75лв на акция. Значи ли това, че може да преоценим участието на Имвенчър 2 (12 000бр) на около 1млн.лв?
п.п.п. Раздали са и 3.3млн лв дивидент тази година
.... знаеш ли с какво друго ново ще ни зарадват на събранието в петък?
Телевизионният формат на Bloomberg TV Bulgaria “Дръзките” се осъществява за пръв път и ще постави във фокуса си едни от най-интересните и обещаващи стартъп компании в България и техните иновативни проекти. В рамките на инициативата всеки стартъп, който отговаря на условията за участие, може да кандидатства в рамките на 1 месец.
"Дръзките"? Като гледам условята за участие си мисля, че... хмммм... няма да ви кажа какво си мисля...
Наскоро гелдах част от "УебИт"
Там миноритарите си поръчаха интересни чуднотийки, като храни с микроводорасли, безшумни велосипеди (с електрическо задвижване) и новозасадени дръвчета (с опция за печалба от продажбата на дървените им трупи). Все хубави неща, ама някакси очаквах неща, свързани с дигиталните технологии, или поне с Уеб... Добре, че не се набутах финансово в ИПО-то... нямаше да си го простя
Сега в "Дръзките" очаквам неща, в компетенциите на моята Фризьорка... свързани основно с wellness, health, и sport... може и домашни любимци... готварски рецепти... и др. такива...
На победителката в "Дръзките" ще й отстъпя Виртуалната кръчма с мръсните чаши и чинии... и любимите ми клиенти - Мръни и Дръни
Ако беше прочел внимателно статията за Сторид Дейта, която е линкнал Тони, щеше да разбереш какво точно имам пред вид тук, какво ме е впечатлило. И за фирмите, и за продуктите
Имаш предвид инвестицията от 50 к евро? Голем капитал, големо преливане... направо ще ме разревеш
Това си е идейна инвестицийка, за цвят... подходяща за малко Венчърче с 0 човека на ОТД
Не ме притеснява като понякога ми сервират студена вода. Това е част от играта. Важното е да не се случва често
Ама тук случаят засега не е такъв
Айде, със здраве, че сме офтопик...
Мадабе , как ще е такъв случая - рулетката се върти, черно, червено - нула и банката винаги печели
Айде да интерпретираме линка - стартъп, взел финансиране, хвален в .. бахго, същата дъщерна медийка Резултата - поредните балъчета а.к.а. ти със студената вода Насреща НУЛА, но на приказки цели 4 участника въртят тука едни пари (твоите) и от това те (парите) само намаляват.
Ако беше прочел внимателно статията за Сторид Дейта, която е линкнал Тони, щеше да разбереш какво точно имам пред вид тук, какво ме е впечатлило. И за фирмите, и за продуктите
Имаш предвид инвестицията от 50 к евро? Голем капитал, големо преливане... направо ще ме разревеш
Това си е идейна инвестицийка, за цвят... подходяща за малко Венчърче с 0 човека на ОТД
Не е зле повече ИТ фирми, които разработват интересни иновативни продукти, да предлагат услугите си на Венчъри. Така има шанс да изгреят като стартъпи, без много церемонии... и да зарадват инвеститорите
А междувременно стартъпите може да подгряват с услугите на Рекурсивните
Нямам тук... засега
Де ги тия продукти от въпросните фирми?
Рекурсивата е собственост на оня тарикат от Доверие, доведения Радев син - същия с кво там беше на БИЙМ, дето преля капитала точно в Рекурсивата и ви остави да пиете по една студена вода
Коментар