IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Ами да опитаме. Господа управляващи съдружници, кога ще премахнете остатъка от привилегията за гарантиран дивидент на акцията клас В? Не вярвам сумата която бихте получили, да си заслужава хулите по отношение на дружеството и съм сигурен ,че ще е пречка при привличането на нов капитал.
    Ако тук не е мястото за тази дискусия, може да ми отговорите на chess_krakra@abv.bg
    Т.е. искаш да ти работят почти безплатно!? Ти би ли го правил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Ако ги беше написал тук, най-вероятно щеше да получиш отговор. И двамата "водещи" четат форума + това можеш да им напишеш един мейл, на мен са ми отговаряли в рамките на няколко часа. Хората са отворени за комуникация и държат на инвеститорите си.
      Ами да опитаме. Господа управляващи съдружници, кога ще премахнете остатъка от привилегията за гарантиран дивидент на акцията клас В? Не вярвам сумата която бихте получили, да си заслужава хулите по отношение на дружеството и съм сигурен ,че ще е пречка при привличането на нов капитал.
      Ако тук не е мястото за тази дискусия, може да ми отговорите на chess_krakra@abv.bg

Коментар

• Компанията за разработка на иновативни водородни технологии Hydrogenera планира да организира първично публично предлагане (IPO) през 2024 г., за да разшири производството си на алкални електролизьори, споделиха Драгомир Иванов, Изпълнителен директор, и Димитър Банов, Финансов директор, пред изданието за възобновяеми източници на енергия Renewables Now.  Hydrogenera цели да реализира своето IPO на основния сегмент на […]

Коментар

Ако ги беше написал тук, най-вероятно щеше да получиш отговор. И двамата "водещи" четат форума + това можеш да им напишеш един мейл, на мен са ми отговаряли в рамките на няколко часа. Хората са отворени за комуникация и държат на инвеститорите си.
          +1

Коментар

Уф, ще умра от яд, че не можах да дойда. Имах толкова въпроси...

Коментар

Имаше дълъг разговор. Като цяло има голям оптимизъм. Хубаво е човек да присъства ако има възможност.
              Уф, ще умра от яд, че не можах да дойда. Имах толкова въпроси...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Дано този оптимизъм се пренесе по-скоро върху акцията.
                И аз на това се надявам.

Коментар

Имаше дълъг разговор. Като цяло има голям оптимизъм. Хубаво е човек да присъства ако има възможност.
                  Дано този оптимизъм се пренесе по-скоро върху акцията.

Коментар

Колега, видях, че допълнителни въпроси няма в Протокола. Имахте ли възможност на такива неформално?

Коментар

Приеха се всички точки - ще се издават варанти януари месец
                      Колега, видях, че допълнителни въпроси няма в Протокола. Имахте ли възможност на такива неформално?

Коментар

• Доколкото знам, парите на борсата са се движели, движат се и ще се движат в една посока: от нетърпеливите, към търпеливите. Успех на всички колеги, които стискаме тук, желая!

Коментар

Ами да видим картинката. Компания създадена 2020, продуктът пуснат началото на 2022. Ако съм първи инвеститор и е юни 2022, под 10% е абсурд. А стари кучета като нашите управители... Аз за това си смятам при 10%., консервативно.
                          Обичам да съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Има ги в статията
                            Благодаря! Зададох въпрос за % собственост на онлайн срещата преди дни, но не ми дадоха конкретен отговор. Радвам се, че най-после го обявиха. Вече ще спя спокойно.

Коментар

Колега, откъде взехте тези 11.11%?
                              Има ги в статията

Коментар

• Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение

IMPETUS Capital инвестира 500 хил. евро в Storied Data в средата на 2022 г. чрез фонда за рискови инвестиции ИмВенчър II придобивайки 11.11% от капитала на дружеството.
                                Колега, откъде взехте тези 11.11%?

Коментар

Working...
                                X