Първоначално изпратено от dimi71
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Ако ги беше написал тук, най-вероятно щеше да получиш отговор. И двамата "водещи" четат форума + това можеш да им напишеш един мейл, на мен са ми отговаряли в рамките на няколко часа. Хората са отворени за комуникация и държат на инвеститорите си.
Ако тук не е мястото за тази дискусия, може да ми отговорите на chess_krakra@abv.bg
- 1 like
Коментар
-
Компанията за разработка на иновативни водородни технологии Hydrogenera планира да организира първично публично предлагане (IPO) през 2024 г., за да разшири производството си на алкални електролизьори, споделиха Драгомир Иванов, Изпълнителен директор, и Димитър Банов, Финансов директор, пред изданието за възобновяеми източници на енергия Renewables Now. Hydrogenera цели да реализира своето IPO на основния сегмент на […]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако ги беше написал тук, най-вероятно щеше да получиш отговор. И двамата "водещи" четат форума + това можеш да им напишеш един мейл, на мен са ми отговаряли в рамките на няколко часа. Хората са отворени за комуникация и държат на инвеститорите си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Уф, ще умра от яд, че не можах да дойда. Имах толкова въпроси...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Имаше дълъг разговор. Като цяло има голям оптимизъм. Хубаво е човек да присъства ако има възможност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дано този оптимизъм се пренесе по-скоро върху акцията.
Коментар
-
Имаше дълъг разговор. Като цяло има голям оптимизъм. Хубаво е човек да присъства ако има възможност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колега, видях, че допълнителни въпроси няма в Протокола. Имахте ли възможност на такива неформално?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеПриеха се всички точки - ще се издават варанти януари месец
Коментар
-
Ами да видим картинката. Компания създадена 2020, продуктът пуснат началото на 2022. Ако съм първи инвеститор и е юни 2022, под 10% е абсурд. А стари кучета като нашите управители... Аз за това си смятам при 10%., консервативно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Има ги в статията
Коментар
-
Колега, откъде взехте тези 11.11%?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
IMPETUS Capital инвестира 500 хил. евро в Storied Data в средата на 2022 г. чрез фонда за рискови инвестиции ИмВенчър II придобивайки 11.11% от капитала на дружеството.
Коментар
Коментар