Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Пичове, като бивш държач тук, надявайки се човекО да откъсне от залъка си и за мен (явно само за други къса, затова добре, че успях да изляза на 0 ), да ви речна, че все повтаряте, че имате шменти капели, та шменти капели и рекох да проверя колко имате, щото нали и тоя със залъкО все за тях говори. Ето ви бързите сметки на база платените дивиденти миналата година (цифирете за закръглени):
- от шменти капели имате около 35 000 акции (три пъти го смятах да не съм объркал една нула, ма не съм, толкова са) - 1 милион лева
- от Спиди имате 1600 акции - 200 000 лева
- от Телематик имате 20 000 акции - 300 000 лева
- от БФБ имате 60 000 акции - 500 000 лева
- от Телелинк имате 35 000 акции - 300 000 лева
- от Морганика имате 4000 акции - 50 000 лева
- от Дискордиа имате 6000 акции, които оценявате на 1 милион лева (цялата компания идва към 300 милиона, което е да речем релевантно)
Т.е. от тези, които могат да бъдат оценени, цената идва 3,5 милиона. Останалите, дето не са оценени от пазара, идват за още толкова. Това много ли е, малко ли е - всеки сам си преценЯNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВреме си е вече....
Нямам представа кога пазара ще започне да вижда подцененост тук, нека му дадем още малко време да стопли реотана
п.п. малко повече инфо и за ДПК - дано помогне на младите предприемачи!
https://gplawbg.com/%D0%BA%D0%B0%D0%...F%D0%B8%D1%82/Last edited by tony1975; 21.07.2023, 07:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Както всички знаем, Шелли е част от Импулса, така че рано или късно пазара ще се сети. Според мен може би когато след Шелли чуем за втора ракета във портфолиото - я Биодит намалят приказките и увеличат резултатите или Сториед дата или Соу Сайбър се листнат някъде на приятна оценка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКога ли импулса ще поеме по пътя на шеллиLast edited by tony1975; 14.07.2023, 10:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На 28 юни 2023 г., bianor обяви сключването на окончателни договори за придобиване на 100% от капитала на дружествата „Айтидо Технолоджис“ ООД (ITIDO) и „Дейтабрийд“ ЕООД (Databreathe). След придобиването, холдингът очаква да удвои приходите си и да повиши показателят за доход на акция (EPS) от 0.40 до 1.40 лева. Стойността на сделката е 7 673 […]
- 1 like
Коментар
-
На 11 юли 2023 г., Shelly Group (с предишно наименование Allterco) обяви очаквани приходи от продажби от 28 млн. евро за първата половина на 2023 г., над 53% ръст в сравнение със същия период през 2022 г. Приходите от продажби на устройства за автоматизация на дома и IoT устройства с марката Shelly нарастват с близо […]
- 4 Харесвания
Коментар
-
От създаването си преди две години, Impulse Growth подкрепя бързорастящите иновативни компании от портфолиото си, а техният впечатляващ растеж носи доходност за над 640 инвеститори в платформата. Растящите иновативни компании от портфолиото растат средно с 38% на година, а стартъпите – със 124%. Успехите на компаниите са много и варират от продуктови иновации, които интегрират […]
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Ами виж от колко години Бианор е на борсата и как се търгува. За мен до сега е била мъртва компания. Продаваха бизнеси, сега купуват такива, като че ли се лутат в бизнеса и не могат да си намерят мястото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFALE13 Разгледай мнение
Какво те кара да мислиш така? Дали е прехвърлена инвестицията от едната компания в другата - въпрос на който и аз нямам отговор, а и да "настъпиш мотиката" два пъти - не са начинаещи инвеститори.
Коментар
-
+1
Може би са преместили парите от Телелинк?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Не думай, от един куц кон на друг !
- 2 Харесвания
Коментар
-
+1
Може би са преместили парите от Телелинк?
Коментар
Коментар