Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Last edited by Slg; 10.10.2023, 22:25.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеУха! Някой ми е продал на 1.25. По мои бакалски сметки само от сторид дата имаме 1 лв. тук. Минимум.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеУха! Някой ми е продал на 1.25. По мои бакалски сметки само от сторид дата имаме 1 лв. тук. Минимум.
Сделки се намират и при мен. -Заложил съм на +20% до НГ, - без препоръки разбира се!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеУха! Някой ми е продал на 1.25. По мои бакалски сметки само от сторид дата имаме 1 лв. тук. Минимум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4119278[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
И аз мислех, че тук прочетох за 15% от капитала, но или е редактирано, или се бъркам, защото тук няма такава информация. Ще разберем скоро, макар, че тук не дават гласност на притежаваните проценти, което е голям минус. При Илевън и HR, всичко е посочено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Проекто зайчета има няколко според мен. Може би след като направят увеличението ще почнат директно да инвестират, а не през Имвенчърите. От друга страна ще правят Имвенчър 3 ???
Може би трябва на следващия уебинар да се постави конкретно въпроса и да се чака точен отговор.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Тук е хубава идеята и човека зад нея. Това, което ме спира са тези неясноти от кое какво има, освен това дивидентските компании мога и сам да си ги купя, ако преценя, а една от тях се оказа откровена грешка, която трудно се поправя предвид ликвидността на БФБ. 30% са само, но теглят доходността надолу.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Ако имат няколко такива инвестиции и минават през още един фонд, нещата биха се разводнили доста. Тук четейки нещата в сайта им, май идеята е за малко по-дългосрочна перспектива и не толкова огромна доходност. Времето само ще покаже дали всъщност няма да изскочи зайче от някой от техните инвестиции така или иначе.
Може би трябва на следващия уебинар да се постави конкретно въпроса и да се чака точен отговор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Знаеш, че при стартъпите и дяловото инвестиране, слушаш Приказки от 1001 нощ, коя от коя по-хубави и силно се надяваш Али Баба / Манев, Мартинов, Христов, Илевънци/ да уцелят паролата за Сезам. Та никой не го интересуват други проценти освен 1000 и нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеДнес бях единствен купувач тук. Дано анализът ми не е грешен, както при Алтерко.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар