Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мисля, че не посочват, защото не притежават нищо пряко. Всяко участие е през Имвенчър II.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
И аз мислех, че тук прочетох за 15% от капитала, но или е редактирано, или се бъркам, защото тук няма такава информация. Ще разберем скоро, макар, че тук не дават гласност на притежаваните проценти, което е голям минус. При Илевън и HR, всичко е посочено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеНа 90% съм сигурен, че четох някъде, че за тези 15 млн. долара, ще се разделят с 15% от капитала. Та за 1% да се дадат 1 млн. долара, не е за нашите мижави фондчета. Те инвестираха, когато трябваше. За съжаление не намирам източника на тази информация, та съм малко голословен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
В рунда на TApline участват със 100К, надявам се и за Сториед ДАта да не намерят....
Коментар
-
Имвенчър2 са участвали в първоначалната инвестиция с 500к евро. Мисля, че сега няма да участват, а и май няма с какво..Last edited by polax; 09.10.2023, 12:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой срещал ли е някъде инфо дали Импулс пряко или чрез Имвенчър 2 ще участва в набирането на 15-те млн. от Storied data?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеС други думи вложението на Импулс в Имвенчър 2 му е донесло 12 процента за грубо казано две години или по 6 процента на година.Инвестицията в компании с двуцифрена годишна доходност не трябваше ли на теория да им донесат съответно двуцифрен процент на година или греша в сметките?Този резултат съчеатан с липсата на дивидент може би ще ги затрудни малко при набирането на свеж ресурс близките месеци.
- 5 Харесвания
Коментар
-
С други думи вложението на Импулс в Имвенчър 2 му е донесло 12 процента за грубо казано две години или по 6 процента на година.Инвестицията в компании с двуцифрена годишна доходност не трябваше ли на теория да им донесат съответно двуцифрен процент на година или греша в сметките?Този резултат съчеатан с липсата на дивидент може би ще ги затрудни малко при набирането на свеж ресурс близките месеци.Last edited by спекуланта; 07.10.2023, 14:46.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Твоят цитат е от същия документ, но стр.3
Коментар
-
Това може би е от предишния отчет, не от Q2 на 2023. Това което се казва в последния отчет е:
"През периода ИмПулс I АД е осъществил продажба на 500 акции от позицията си в ИмВенчър II КДА на обща стойност от 100 хил. лв. Към 30.06.2023 г. оценката на
позициите на Дружеството в Имвенчър I КДА и ИмВечнър II КДА съответно е 319 хил.
лв. и 4887 хил. лв"
- 1 like
Коментар
-
Това може би е от предишния отчет, не от Q2 на 2023
Коментар
Коментар