If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не ми е сила да се мешам в инвестиции като тази, така да се каже next level, за големи, рискови играчи, но като хвърляте пари във фонд с success rate 10-15% защо плащате премия? Защо не се търгува на 0,80 - 0,70% от номинал? Има понятие risk-reward ! При риск 80% за неуспех трябва да има възвръщаемост 300%, поне така е по света!
Тук са 50/50 всичките - тука има, тука нема, хазарт кака
Странно защо 2ката е сложил само 4% от капитала в Промото, дано на следващ рунд увеличат.
не ми е сила да се мешам в инвестиции като тази, така да се каже next level, за големи, рискови играчи, но като хвърляте пари във фонд с success rate 10-15% защо плащате премия? Защо не се търгува на 0,80 - 0,70% от номинал? Има понятие risk-reward ! При риск 80% за неуспех трябва да има възвръщаемост 300%, поне така е по света!
Искам да се откачи от цената на Алтерко. Промото няма покритие, като се развият и покрият областните центрове/надявам се да стане в кратки срокове/ ще видим приятни цени на акцията.
Е и човека обясни в прав текст... още три компании освен алтерко които са скочили в пъти, който чул чул..... иначе да се шашкате от войната всички сте чули
Искам да се откачи от цената на Алтерко. Промото няма покритие, като се развият и покрият областните центрове/надявам се да стане в кратки срокове/ ще видим приятни цени на акцията.
Странно защо 2ката е сложил само 4% от капитала в Промото, дано на следващ рунд увеличат.
На мен ми хареса и представянето на Промото Ще се получат нещата, но трябва още време...
Красота, какви чартове - за фон през цялото време - "устойчив растеж". Това което искате да видите ви го показаха
А това което беше важно НЕ ГО ПОКАЗАХА. Не показаха, какви са % които притежават от тези т.н. от тях "растежни" компании - показаха ви ги все едно държат 100% от тях :-) Защото, ако показаж колко имат от тях, вероятно ще стане доста смешно.
Коментар