IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

в такъв случай 34 251 шелита има Импулс
    Поразрових се малко.
    Ако са толкова, от последния отчет можем да видим ,че справедливата им стойност е 1781000/34251=52лв. Точно съвпада с Монтега към това време /30.06.2023/. Също по това време цената на Шелли на БФБ е 26лв.
    Storied Data e около 2X спрямо 31.12.2022. Дали тук не е влязло настоящото увеличение??

С други думи в активите на Импулс I е дисконтирано бъдещето. Това "откритие" може би ме прави наивник и всички го знаят. Или може би греша?

Коментар

• Имам една молба ли да кажа, съвет ли, не знам. Дали е възможно Импулс да пуска процентите от капитала на всяка компания, в която е инвестирал? Нали идеята е да се набира капитал от хората, които не сме навътре в нещата, но все пак трябва да имаме бърз ориентир какво притежава. Аз лично се отказах да смятам колко % от Имвенчър I държи, а пък той от своя страна колко притежава от това и онова. СТава изключително сложно, а работата на инвеститорите тук съвсем не е тази. Нашата работа е да осигурим пари и да знаем във всеки един момент конкретно Импулс какво притежава. Не имвенчърите, а Импулса като дружество. Например "Импулс държи 1% от Шелли, 0,1% от Дискордия и т.н.". Така е най-прозрачно, а има ли прозрачност - има доверие. Ако трябва да отделям по 1 ден, за да смятам всичките подфондове какъв % държат от нещо си, а после да смятам Импулса пък колко държи от тях, става малко като в Булгартабак да кажем.
      С най-голямо доврие и уважение го казвам
      Last edited by 15-; 11.10.2023, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Раздвижване определно има, но някой днес периодично сипваше по ниските оферти "купува". Дали просто беше нетърпелив или има нещо друго, не се знае, но определено картинката тук ще се промени доста скоро.
        Не всеки има търпение. Има хора купили на 1.05 , на които им омръзна 2 години да чакат и 20% им се вижда добра печалба. На мен ми се привиждат тук огромни печалби и набутах днес последните си три хил. лв

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Ами аз свърших парите, та ще има и за вас.. Иначе очаквам раздвижване чак април, като излезе годишният отчет. Знаеш, че на биим пазара, емитентите не са длъжни да дават отчет на деветмесечието и виждам, че Импулс се ползват от това право. Та за НГ нямам големи очаквания, но за 2024 искам нова кола от тук.
          Раздвижване определно има, но някой днес периодично сипваше по ниските оферти "купува". Дали просто беше нетърпелив или има нещо друго, не се знае, но определено картинката тук ще се промени доста скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Отворете събранието от 12.06. и ще видите файл "Упражнени гласове"
            Разбрах, че ОС е на Алтерко, влизах в Търговски регистър, през сайта им, но такъв файл не виждам. Както и да е, важното е, че числата съвпадат с тези от отчета им.

Коментар

Извинявай, но.втори път чета Протокол от ОС от 17.07.2023 и не виждам тази информация. Къде точно да гледам? Аз стигам до същите числа, но от годишния отчет за 2022г.
              Отворете събранието от 12.06. и ще видите файл "Упражнени гласове"

Коментар

Имвенчър 2 има 68 493акции на Шелли , може да ги видите в протокола от ОСА. Имвенчър 1 има над 123к, но там делът на Импулс е незначителен.
                в такъв случай 34 251 шелита има Импулс

Коментар

Имвенчър 2 има 68 493акции на Шелли , може да ги видите в протокола от ОСА. Имвенчър 1 има над 123к, но там делът на Импулс е незначителен.
                  Извинявай, но.втори път чета Протокол от ОС от 17.07.2023 и не виждам тази информация. Къде точно да гледам? Аз стигам до същите числа, но от годишния отчет за 2022г.

Коментар

• Имвенчър 2 има 68 493акции на Шелли , може да ги видите в протокола от ОСА. Имвенчър 1 има над 123к, но там делът на Импулс е незначителен.
                    Last edited by tony1975; 11.10.2023, 08:35.

Коментар

За съжаление от Шели имаме само 35 000 акции - доверявам се на Груйо не съм ги смятал. Но Дискордия, Ексайтел, Сториед дата, Промото, Сосайбър, Хидрогенера, както и Болерон, от който нямаме почти нищо са много перспективни.
                      https://www.investor.bg/novini-i-ana...lterko-313678/

Коментар

Ами аз свърших парите, та ще има и за вас.. Иначе очаквам раздвижване чак април, като излезе годишният отчет. Знаеш, че на биим пазара, емитентите не са длъжни да дават отчет на деветмесечието и виждам, че Импулс се ползват от това право. Та за НГ нямам големи очаквания, но за 2024 искам нова кола от тук.
                        -
                        Когато пътя назад не е стръмен, значи че изкачването тепърва предстои!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Сделки се намират и при мен. -Заложил съм на +20% до НГ, - без препоръки разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Май в Бианор ги наляха.
                            В Бианор купиха само за 100к другите трябва да стоят

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Тук би било интересно да се види къде са отишли свободните пари след като са излезли от Телелинк ама скоро ще се разбере.
                              Май в Бианор ги наляха.

Коментар

За съжаление от Шели имаме само 35 000 акции - доверявам се на Груйо не съм ги смятал. Но Дискордия, Ексайтел, Сториед дата, Промото, Сосайбър, Хидрогенера, както и Болерон, от който нямаме почти нищо са много перспективни.
                                Тук би било интересно да се види къде са отишли свободните пари след като са излезли от Телелинк ама скоро ще се разбере.

Коментар

Working...
                                X