Здравейте, като цяло какво мислите за компанията?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
На 29 септември ще има уебинар
от 15 ч.
Включете се в онлайн срещата с ръководството на Илевън Кепитъл АД. Изпълнителният директор, Даниел Томов и Председателят на Борда на директорите, Валери Петров ще направят преглед на резултатите на компанията за първото полугодие на 2020 година. Корпоративното ръководство ще ви запознае и с последните новини, свързани с компаниите от портфейла на Илевън Кепитъл. Изпълнителните директори на две от тях - Kanbanize („Бизнесмап”) и Sensika („Сенсика Текнолоджис”) ще вземат участие в събитието, като запознаят участниците с постигнатите през първото полугодие на 2020 г. резултати.
Събитието е насочено към настоящите акционери на компанията, бъдещи инвеститори или хора с интерес в технологиите и инвестициите.
Регистрацията за събитието е задължителна. Запазете своето място тук - https://www.eventbrite.com/e/118288812021
Можете да задавате предварително своите въпроси на следния линк - https://bit.ly/2D6qsWo
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеЕ то па голямото разкешване понеже. Някакви мижави 23к, дето добре оборудвана Фиеста не можеш да купиш. Има и други позиции на БФБ-ои дето с едно пликче пари можеш да смачкаш цената. Този тип бизнеси, както един колега по-долу писа са си черна кутия.
Коментар
-
Родина едва ли продава.
Не знам какво се учудвате за спада. Според мен старите акционери кешират при тази раздута оценка от ИПО-то. Кой от всичките стартапи от портфолиото ще го бъде и ще прави пари? Фиаското с Wework и Softbank показа що за балон е хайпа по стартапите от последните години.Last edited by dex; 14.05.2020, 14:56.
- 1 like
Коментар
-
На мен ми е много странно едно нещо - значи Сирма и Илевъна се сриват, ма Алтерко държат нива - логика? Да речем Сирма-та там се посраха с някои работи, ма Илевъна са от два дни на борсата, буквално, какво причини този спад от 25%, при това без самата борса да се срива, и още повече че ИПО-то им беше записано? Нещо гнило в Дания?
не разбирам от ИТ акции и не се бутам, не съм имал никога акции на такава компания у нас или по света, но ми е тотално нелогично поведението на тези трите, особено на Алтерко? Ако някой може, нека обясниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Тука Родина дск продават на пет и пейсет, за да докажат, че могат да продават и на по ниска загуба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
По скоро на под 0.70, не е ли 10 пъти спада не го брой
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук ако наистина дск родина са влезнали на 7 и нещо, то може, на база на техните предишни инвестиции, да се очаква, че ще продават здраво на 1,5-2 лв след време. Справка сирма, доверие, монбат, хим, софарма и какво ли още не. Те въобще имат ли една печеливша инвестиция
Коментар
-
Тук ако наистина дск родина са влезнали на 7 и нещо, то може, на база на техните предишни инвестиции, да се очаква, че ще продават здраво на 1,5-2 лв след време. Справка сирма, доверие, монбат, хим, софарма и какво ли още не. Те въобще имат ли една печеливша инвестиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКак да го кажа...Всеки си носи сам последиците от недалновидност, лакомия и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар