Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Тук ако наистина дск родина са влезнали на 7 и нещо, то може, на база на техните предишни инвестиции, да се очаква, че ще продават здраво на 1,5-2 лв след време. Справка сирма, доверие, монбат, хим, софарма и какво ли още не. Те въобще имат ли една печеливша инвестиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКак да го кажа...Всеки си носи сам последиците от недалновидност, лакомия и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКак
Същите са, с пари по една програма. Лесно се раздадоха чужди пари
А незнайно защо, сега ДСК Родина набиха пари на бъдещите пенсионери тук, при безумна оценка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНякой няма за месец и нещо от 7 лв. записани, вече продава и на 6.40. Дайте логика? Когато беше записването Ковид беше започнал вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТези обещаха ли някакви дивиденти някога..Или само капиталова печалба се чака..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ да попитам, този Илевън кепитъл, дали не възникна от някакъв ъъъ...„акселератор”,появил се у нас през 2-то/3-тото тримесечие на 2012-та? Много ми е интересно, правеха някакви сбирки тогава, омайваха, „мотивираха” ѝ, отскочил и поотръскал се, останах с впечатлението за ... начало на як лов на шарани в мътна вода. Какво пропускам, ако не е тайна? Кого „ускориха” до днес, на каква орбита се върти? Нещо за налапалите вода, оттогава, да се е чуло?
А незнайно защо, сега ДСК Родина набиха пари на бъдещите пенсионери тук, при безумна оценка...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен завиждаш, защото никой не е инвестирал в теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ да попитам, този Илевън кепитъл, дали не възникна от някакъв ъъъ...„акселератор”,появил се у нас през 2-то/3-тото тримесечие на 2012-та? Много ми е интересно, правеха някакви сбирки тогава, омайваха, „мотивираха” ѝ, отскочил и поотръскал се, останах с впечатлението за ... начало на як лов на шарани в мътна вода. Какво пропускам, ако не е тайна? Кого „ускориха” до днес, на каква орбита се върти? Нещо за налапалите вода, оттогава, да се е чуло?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Я да попитам, този Илевън кепитъл, дали не възникна от някакъв ъъъ...„акселератор”,появил се у нас през 2-то/3-тото тримесечие на 2012-та? Много ми е интересно, правеха някакви сбирки тогава, омайваха, „мотивираха” ѝ, отскочил и поотръскал се, останах с впечатлението за ... начало на як лов на шарани в мътна вода. Какво пропускам, ако не е тайна? Кого „ускориха” до днес, на каква орбита се върти? Нещо за налапалите вода, оттогава, да се е чуло?
Коментар
Коментар