Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от newager Разгледай мнение
И на теб ли не са?!
Не, наистина ми е интересно как се е появил този голям купувач изевднъж на 12 лв...
ЧИСТА манипулация
Има правила за търговия, затова и има аукциони. Първоначално цената на търга беше 10лв, вдигна се до 12лв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе не са ...Иначе около 40% от оборота до момента беше на 12 лв.
Първоначално изпратено от newager Разгледай мнение
И на теб ли не са?!
Не, наистина ми е интересно как се е появил този голям купувач изевднъж на 12 лв...
ЧИСТА манипулация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеНе ти ли се обадиха ?!
ЧИСТА манипулация
- 1 like
Коментар
-
Не ти ли се обадиха ?!
Първоначално изпратено от newager Разгледай мнениеТова вътрешно изкупуване/прехвърялне ли е? Как да се включа... егати! На 12 лв....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А, ок, ти си знаеш - по принцип си от стабилните форумци, които нямат желание да лъжат тълпата, за да правят дребни врътки, затова се зачудих, че го каза. Ами успех - помня, че купи тук около 9-10 кинта и тази компания я свързвам с теб и греъм. Даже се замислих по едно време да вляза с дребна сума - въртя едни 20-30 000 лева за спорта да се правя на спекулантин, но я вкарах в друга "вървежна". И засега се оказвам прав с избора си, макар че точно всякакъв тех ще яде големия бахур, ако нещата оттам голямата вода се сговнясат. Обаче вероятността за някакъв сериозен краш не ми се струва много логична, така че да видим - игра на надлъгване е
Лоша работа. Феда сервира такава салатка с ракийка на жабетата, че ги ще им се вземе дъха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Така е Груец, нямам намерение да манипулирам никого, а и всеки си има глава на раменете ! Според мен сега е удобен момент човек да си купи акции за които е смятал, че са му скъпи, както и за преструктуриране на портфейла !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
А, ок, ти си знаеш - по принцип си от стабилните форумци, които нямат желание да лъжат тълпата, за да правят дребни врътки, затова се зачудих, че го каза. Ами успех - помня, че купи тук около 9-10 кинта и тази компания я свързвам с теб и греъм. Даже се замислих по едно време да вляза с дребна сума - въртя едни 20-30 000 лева за спорта да се правя на спекулантин, но я вкарах в друга "вървежна". И засега се оказвам прав с избора си, макар че точно всякакъв тех ще яде големия бахур, ако нещата оттам голямата вода се сговнясат. Обаче вероятността за някакъв сериозен краш не ми се струва много логична, така че да видим - игра на надлъгване е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ейй, човек да не се избъзика, не съм продал и една акция ! Не съм влезнал тук за спекула, въпреки, че и сега да продам ще съм със сериозна печалба !
Коментар
-
Груец, средната тук ми е 9,21лв. и не съм продал нищо, просто се пошегувах !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Нали знаеш рано или късно истината излиза на яве.
Коментар
-
Шегувам се мецо ! Тук ако още падне може би ще допълня, имат добри компании в портфолиото си и въобще не са само дроновете !
Коментар
-
Бравос, с какъв профит, ако не е тайна? И що реши да продаваш точно тази акция, а не балонерко, примерно - питам, без да се заяждам, ако ти се отговаря де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Браво Здравко. Мечи е периода, Човек трябва да се защити от спада на хартията
- 1 like
Коментар
Коментар