If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще има подаръци за всички от сърце. Има перспектива, но и много риск. Цените ще варират, все ще се мине и през мечи пазари. Иначе братя Райт са големи симпатяги. Дано са почтени, дано да са почтени и хората около тях! Много им се кефя!
Сега ги слушам, очакват следващия рунд да е над 50 млн евро/за Дро Кепитал/ , до месец-два ще се знае. Ще им трябват за масово производство. Предлагането на дро кепитл е като реверанс към малките, защото следващия рунд ще е само за институционални Дро Глобал, ако правилно съм разбрал.
Вчера погледите бяха вперени в HRC1. Явно по-проницателните като тебе са изгледали още вчера събитието , а аз чак днес. Много яки компании. Не знаех че КорсДот са се развили толкова, а и TaxiMe са доста добри - успяват да обръщат кризите в техни ( наши ) ползи. Даже и поскъпването на горивата което удря по-голямата част от секторите е в полза на логистиката на компанията, като пречи на тромавите и конкуренти.
Т.е. верваш на всяка дума и на крос, и на таксито - дето вторите се развиха с бизнес-модела на Збер веднага след като ги забраниха в БГ?
Хахахаха!
До колкото разбрах следващия рунд май ще е за много пари и само за големи инвеститори. Листването от 02.12.2021 им беше за показно - добра ликвидност и над 700 акционери.
Да.Дали ще е Q...1,2 или 3 ...все тая...Срока и без това е 23.01.2024 г. .... + 24 месеца евентуално
До колкото разбрах следващия рунд май ще е за много пари и само за големи инвеститори. Листването от 02.12.2021 им беше за показно - добра ликвидност и над 700 акционери.
Сега ги слушам, очакват следващия рунд да е над 50 млн евро/за Дро Кепитал/ , до месец-два ще се знае. Ще им трябват за масово производство. Предлагането на дро кепитл е като реверанс към малките, защото следващия рунд ще е само за институционални Дро Глобал, ако правилно съм разбрал.
Имах предвид рунд инвестиции Актуална пазарна стойност за Дро и за дела на Илевън
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Изгледах презентацията, но Илевън споделят данни до 30.09 и все още нямат преоценки. Ние си смятаме и мечтаем общо взето. Най-интересното бе, че освен тези 12.2% имат safe заеми към Дро за 250 000 евро.
Дали заради това са 10% нагоре днес?
ТаксиМи са големи дървета, а имат голям потенциал, ако влязат в други нисши. В началото на пандемията половината таксиметрови шофьори станаха доставчици на храна, а има по-атрактивни сегменти, но нямат ноу хау.
Специално за Дро чуй какво готвят за Q1 или най-късно за Q2
Коментар