Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3845653[/ATTACH]Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВчера погледите бяха вперени в HRC1. Явно по-проницателните като тебе са изгледали още вчера събитието , а аз чак днес. Много яки компании. Не знаех че КорсДот са се развили толкова, а и TaxiMe са доста добри - успяват да обръщат кризите в техни ( наши ) ползи. Даже и поскъпването на горивата което удря по-голямата част от секторите е в полза на логистиката на компанията, като пречи на тромавите и конкуренти.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3845653[/ATTACH]Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Изгледах презентацията, но Илевън споделят данни до 30.09 и все още нямат преоценки. Ние си смятаме и мечтаем общо взето. Най-интересното бе, че освен тези 12.2% имат safe заеми към Дро за 250 000 евро.
Дали заради това са 10% нагоре днес?
ТаксиМи са големи дървета, а имат голям потенциал, ако влязат в други нисши. В началото на пандемията половината таксиметрови шофьори станаха доставчици на храна, а има по-атрактивни сегменти, но нямат ноу хау.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Персонал най-вече измежду вас, трети фонд дето да търгува втория, а той първия - както сега плащате двойна такса управление - така и тройна
https://youtu.be/oCyXsHC-lQ4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ясно, благодаря ! Гледам, че набират яко персонал за много от компаниите им в портфейла.
https://youtu.be/oCyXsHC-lQ4Last edited by redcretin; 15.12.2021, 21:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЯсно, благодаря ! Гледам, че набират яко персонал за много от компаниите им в портфейла.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа от 15 часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАми явно съм го пропуснал, бях по задачки. Онлайн среща ли е имало ?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИзгледа го, не се прай
Коментар
Коментар