Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Last edited by B.Graham; 30.12.2021, 20:09.Life won't wait for you.
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмпулс и Имвенчърите са акционери в Алтерко.Илевън не е акционер в ДроКапитал...поне доколкото знам. Илевън и ДроКапитал са акционери в ДроГлобал.....Има разлика.А цената им е в релация защото едни и същи очаквания /цената на ДроГлобал/ ги движи засега.
Вече не всичко е въпрос на пари.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАааа. Има има. Тогава защо цената им е в релация?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе е така.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не е да, Импулса тепърва има да наваксва !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе е така.
Коментар
-
Има и нещо много ама много важно - нарича се честност и коректност.
Илевън всяка година и на всеки няколко месеца правят уебинари с въпроси и отговори директно от инвеститори към предприемачи. Може да зададеш въпрос на директор на фирмата - може и мажо да го наречеш и той ти отговаря. Всичко това се излъчва в YouTube и всякакви други социални медии без директорите на компанията да се притесняват от неудобни въпроси. Дават интервюта по БТВ и други телевизии. Не се притесняват.
При многомилионните стари останали от комунизма остарели компании обаче не може да очакваш такава прозрачност. Ето защо всеки инвеститор да си прави сметка.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВсъщност смятам че има огромна зависимост, нещо подобно като Алтерко с Импулс.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнениеНяма причинно-следствена връзка между Илевън и Дронамикс Кепитъл. Това на каква цена се търгува Дронамикс Кепитъл няма никакво значение за цената, по която Илевън евентуално биха участвали в следващите рундове за набиране на капитал и съответно да преоценят дела си. Тя се определя от основателите.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Няма причинно-следствена връзка между Илевън и Дронамикс Кепитъл. Това на каква цена се търгува Дронамикс Кепитъл няма никакво значение за цената, по която Илевън евентуално биха участвали в следващите рундове за набиране на капитал и съответно да преоценят дела си. Тя се определя от основателите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newager Разгледай мнениеИмате ли предишни примери в подобна ситуация и каква е стратегията? Интересно ми е времево как се развиват нещата.
Купуват Dron, цената се стабилизира след известен период примерно на 2 лв., след което лампата светва и другарите казват - ама вижте Илевън, те имат над 12% и то от компанията майка…
Иска ми се малко повече да науча и разсъждавам.
Иначе примери за успешни арбитражи има много и то в ежедневието. Например някои продаваха имоти в големите градове и се преместиха в близко село с много кеш останал от продажбата, други менкат едни акции с други, трети пробват злато със сребро. Аз лично не бих се пробвал. Риска е висок.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Имате ли предишни примери в подобна ситуация и каква е стратегията? Интересно ми е времево как се развиват нещата.
Купуват Dron, цената се стабилизира след известен период примерно на 2 лв., след което лампата светва и другарите казват - ама вижте Илевън, те имат над 12% и то от компанията майка…
Иска ми се малко повече да науча и разсъждавам.
Коментар
-
Акцията според мен е много особена, защото емитираните акции са много малко, трудно се договарят големи пакети, а и големите като че ли не желаят да купуват яко че цената може да се озове далеч над тази. Така мисля аз.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от newager Разгледай мнениеГледайки DRON тук не трябва ли да сме на 35-40 лв.?!
Не знам… явно съм толкова зелен, че все още не схващам.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от newager Разгледай мнениеГледайки DRON тук не трябва ли да сме на 35-40 лв.?!
Не знам… явно съм толкова зелен, че все още не схващам.
Така е! По някога векторите са в противо вес!
Наместваш опорката им в движение, като се стараеш да не си от страната на Булката!!!
Коментар
Коментар