IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биодит АД (BDT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Какво точно искате? Дружеството и Софрониев са отделни субекти. Акцията пада, той вярва в нея и купува. Не вярвам да очаквате един стартъп да поддържа цената на акцията. Такива като мен пък са доволни, че пада. Купувал съм на 1.60, на 1.50, сега чакам на 1.39. Вярвам, че резултати ще има 2024г и си допълвам.
    +1 Успех!
    Аз познавам доста хора, които като вас така вярваха за миналата, после за настоящата година. Дано ви се получи - пазара има нужда от повече честни и успешни компании!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

ами бъзикаме си се - тук си стана голям майтап
      Какво точно искате? Дружеството и Софрониев са отделни субекти. Акцията пада, той вярва в нея и купува. Не вярвам да очаквате един стартъп да поддържа цената на акцията. Такива като мен пък са доволни, че пада. Купувал съм на 1.60, на 1.50, сега чакам на 1.39. Вярвам, че резултати ще има 2024г и си допълвам.

Коментар

Тези призиви са някаква шега, нали?
        ами бъзикаме си се - тук си стана голям майтап

Коментар

еми сега малко тегаво става - един вид печелиш от акционерите си. Дал си им акции преди година на 1,7, а си ги чакаш на 1,4 !?!?
          Тези призиви са някаква шега, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Да не забравяме и несбъднатата "политическа кариера", която се прие изключително добре от инвеститорите.
            еми сега малко тегаво става - един вид печелиш от акционерите си. Дал си им акции преди година на 1,7, а си ги чакаш на 1,4 !?!?

Коментар

Качвам тук една стара приказка. Гледам че след толкова обещания, експанзии, "цена по 3 другата есен " и т.н. , накрая фаундъра се опитва да подпира/крепи цената и дори на 1.4лв и с Била и т.н. хората се суетят и си имат едно наум.
              Ако наистина искате да демонстрирате вяра и подкрепа в акцията си - сложете едни 100к купува на 1.7лв, нали пак са от нашите пари, с които не се отвориха 4 офиса в Испания, защото другото е ала- бала
              Да не забравяме и несбъднатата "политическа кариера", която се прие изключително добре от инвеститорите.

Коментар

• Качвам тук една стара приказка. Гледам че след толкова обещания, експанзии, "цена по 3 другата есен " и т.н. , накрая фаундъра се опитва да подпира/крепи цената и дори на 1.4лв и с Била и т.н. хората се суетят и си имат едно наум.
                Ако наистина искате да демонстрирате вяра и подкрепа в акцията си - сложете едни 100к купува на 1.7лв, нали пак са от нашите пари, с които не се отвориха 4 офиса в Испания, защото другото е ала- бала
                Имало едно време едно овчарче. То си пасяло овците на хълма, но му било много скучно. За да се разнообрази то поело дълбоко дъх и започнало да [вижте още]

Коментар

• [QUOTE=dimi71;n4129682]
                  Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

По тази логика щеше да си купил Алтерко на 1,45 и да си ги шитнал по 1,60 изкарвайки пари за семки, а после с влажен поглед да гледаш как цената се качва с още 3 000%

Грешката е моя. Имах предвид биим пазара. Там преди излизане на пазара и сайтовете работят и във фейса има комуникация и щедри обещания и цветущи анализи. След една година, всичко е пълен мрак. Та с тая схема изкарах добри пари. Е, разбира се, в някои случаи можеше и повече. Сега се върнах и в Биодит и в Син карс и в Импулс и HRC.
                  Колкото до Алтерко, участвах в увеличението на 3лв и излязох на два пъти на 18 и 27лв. Не ми се нравят новите мениджъри и начина по който вдигнаха цената.
                  Въпрос на гледна точна.. На всички които си държат акциите им се нравят
                  За съжаление и аз доста се изкушавах от ръстовете там и съм останал с едва 1/4 от акциите които имах в началото.

Коментар

• [QUOTE=Батя;n4129657]

По тази логика щеше да си купил Алтерко на 1,45 и да си ги шитнал по 1,60 изкарвайки пари за семки, а после с влажен поглед да гледаш как цената се качва с още 3 000%

Грешката е моя. Имах предвид биим пазара. Там преди излизане на пазара и сайтовете работят и във фейса има комуникация и щедри обещания и цветущи анализи. След една година, всичко е пълен мрак. Та с тая схема изкарах добри пари. Е, разбира се, в някои случаи можеше и повече. Сега се върнах и в Биодит и в Син карс и в Импулс и HRC.
                    Колкото до Алтерко, участвах в увеличението на 3лв и излязох на два пъти на 18 и 27лв. Не ми се нравят новите мениджъри и начина по който вдигнаха цената.

Коментар

То това е борсата, за да купиш, някой трябва да продава. Ако бях купил преди 2 години и аз щях да продавам. Когато купя на IPO, гледам веднага да продам, докато още има подем. Спекулант.

Няма универсални правила на борсата.. всеки случай е индивидуален и трябва да се преценя на база информация и анализа й.
                      Специално на Биодит не му се кефя аз.. и то най-вече на корпоративните методи на основния акционер. Това да изпляскаш новина от сорта: "Сключихме договор, който ни осигурява приходи колкото за цялата минала година", а после с дребния шрифт да се уточнява, че договора е за следващите 10 г. и парите по него ще се точат на час по лъжичка и то с условия... Ами малко като залъгалка за балъци ми идва. Не се привличат сериозни и качествени инвеститори по този начин!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Ти купуваш, а някой бяга. Според мен имат потенциал голям, просто откъм PR и изпълнения на обещанията си могат да са много по-добри. Трябваше да пишем тук и на пощата им, за да качат видеото от последната среща. След това пуснаха един гигантски прес рилийз, който показа каква колосална работа са свършили наистина, но ако това се пуска по-малко и редовно ще съзаде някакъв шум около тях и хората наистина биха проявили интерес.
                        То това е борсата, за да купиш, някой трябва да продава. Ако бях купил преди 2 години и аз щях да продавам. Когато купя на IPO, гледам веднага да продам, докато още има подем. Спекулант.

Коментар

Аз пък изслушах много внимателно последната среща с инвеститори и от тогава само допълвам. Ще стискам до пролетта. Ако до тогава не излязат на +, напускам кораба.
                          Ти купуваш, а някой бяга. Според мен имат потенциал голям, просто откъм PR и изпълнения на обещанията си могат да са много по-добри. Трябваше да пишем тук и на пощата им, за да качат видеото от последната среща. След това пуснаха един гигантски прес рилийз, който показа каква колосална работа са свършили наистина, но ако това се пуска по-малко и редовно ще съзаде някакъв шум около тях и хората наистина биха проявили интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Не зная кой разпродава ,но отговора защо е понеже резултатите не отговарят на очакванията, а иначе обещанията все са за светло бъдеще сякъш всеки момент ще тръгнат нещата...............и така вече няколко години
                            Аз пък изслушах много внимателно последната среща с инвеститори и от тогава само допълвам. Ще стискам до пролетта. Ако до тогава не излязат на +, напускам кораба.

Коментар

• Първоначално изпратено от TLDR Разгледай мнение
                              Гледам някой разпродава яко последните дни - знае ли се кой и защо ?
                              Не зная кой разпродава ,но отговора защо е понеже резултатите не отговарят на очакванията, а иначе обещанията все са за светло бъдеще сякъш всеки момент ще тръгнат нещата...............и така вече няколко години

Коментар

• Гледам някой разпродава яко последните дни - знае ли се кой и защо ?

Коментар

Working...
                                X