ТВ ЕВРОПА СЕГА!ГЛЕДАЙте
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе знам дали в 1 г ще има увеличение на капитал, но някъде пишеше, че работниците получават заплата в акции.Колко ли време могат да изкарат без кеш преди да кешират !?
не е препоръка, разбира сеLast edited by 0; 26.01.2021, 10:56.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Явно не си внимавал
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
С абонаментния модел на продажби ако ще Риц Карлтън да има, като е затворен нула на нула е резултата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Не се притеснявайте! има в борда човек от Албена ризорт! 2 хотела по 350 стаи и още 100 сервизни помещения по 2= 900 брави Една брава по $100 /нищо че е 30/ = 90К долара, по курс 1.61 = БГН 145'000 лв. продажби само от там, почти двоен скок в продажбите
Увеличение на капитала НЕ може пак на 1 лв., не е имиджово, значи 1.20 /акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеСофроний няма ли да измънка нещо тук. Или взе милиона и си би камшика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Някъде пишеше и че са останали с 300 хил само кеш, ако не греша трима директори се отказаха от по 8хил месечно заплати, нататък лесно се смята
8млн апортна вноска от полезен модел, плува ли корабче?, почти двоен скок в продажбите
Увеличение на капитала НЕ може пак на 1 лв., не е имиджово, значи 1.20 /акция
IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе знам дали в 1 г ще има увеличение на капитал, но някъде пишеше, че работниците получават заплата в акции.Колко ли време могат да изкарат без кеш преди да кешират !?
не е препоръка, разбира се
8млн апортна вноска от полезен модел, плува ли корабче?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Явно съм бил консервативен онзи ден. По-скоро до края на тази година ще има 2-3 увеличения на капитала. Не се ядосвайте ако не сте купили, акции ще има за всички и после още.Колко ли време могат да изкарат без кеш преди да кешират !?
не е препоръка, разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Да, видях прогнозите. Много не ме топлят. До пет години сигурно ще има още 2-3 увеличения на капитала, та акции ще има за всеки, но дивидента на база на прогнозите е неясен, тъй като не се знае колко ще е броя на акциите дотогава.
и както е досадно да се казва - искрено пожелавам успех на всеки
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемина деня Х. сега тук е добре да наблегнат на същинската работа и по-точно подкарани проекти (обекти) всеки месец и да докажат оценката на компанията (по цените от днес). така при евентуално 'сипване' от голям и мислещ за мераклиите (най-вече) акционер - пазарът ще поеме акциите и няма да има шокови моменти.
сега сериозно трябва да се продава продукта на дружеството!
успех
- 2 Харесвания
Коментар
-
мина деня Х. сега тук е добре да наблегнат на същинската работа и по-точно подкарани проекти (обекти) всеки месец и да докажат оценката на компанията (по цените от днес). така при евентуално 'сипване' от голям и мислещ за мераклиите (най-вече) акционер - пазарът ще поеме акциите и няма да има шокови моменти.
сега сериозно трябва да се продава продукта на дружеството!
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Сега ако решат да продават, ще стане малко кофти спрямо закупилите днес.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар