IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биодит АД (BDT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Високосна година, по-дълъг февруари от друг година, отчет/справка/нещо каквото и да е!?!?
    Може да го питаш другата седмица:

    На 5 март 2024 г. от 16 ч., Юлиан Софрониев, Главен изпълнителен директор и основател на BIODIT, ще направи онлайн презентация на плановете на компанията за бъдещето ѝ развитие.

    https://www.impulsegrowth.eu/webinar...b98nvBqfOrGGgs

    Коментар


    • Високосна година, по-дълъг февруари от друг година, отчет/справка/нещо - каквото и да е!?!?
      Last edited by tony1975; 01.03.2024, 17:15.

      Коментар


      • Биодит АД-София
        Представяне на покана за свикване на общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите
        09:26
        Биодит АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 11-03-2024г. от 11:00 часа в София 1700, ул.Йордан Стратиев 2Г; ет.6, офис 14, при следния дневен ред:

        Биодит АД-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 11-03-2024г. от 11:00 часа в гр.София 1700; ул.Йордан Стратиев 2Г; ет.6, офис 14, с дневен ред:

        1.Приемане на решение за промяна на адреса на управление на дружеството на гр.София 1700; ул.Йордан Стратиев 2Г; ет.6, офис 14.
        2.Приемане на решение за промяна в състава на Съвета на директорите на дружеството, а именно да бъде освободен от длъжност и отговорност Христо Георгиев Христов и да бъде назначен Петър Стефанов Полилеев.



        Допълнителна информация може да получите на тел: +359878402250.
        Прикачени файлове: Материали * Дневен ред *

        Коментар




        • Разговорът с Юлиян Софрониев, Основател и Изпълнителен директор на Biodit Global Technology ще води Николай Мартинов, управляващ съдружник на Impetus Capital.

          В рамките на събитието ще научите повече за:

          Мисията и целите на Biodit: Кратък преглед на мисията, визията и ключовите постижения на компанията от нейното създаване до днес.
          Три години на борсата: Анализ на пътя на Biodit от борсовия дебют до настоящия момент - ключови моменти, предизвикателства и успехи.
          Стратегии за растеж: Разглеждане на стратегиите, които Biodit използва за да се развива и адаптира в динамичната бизнес среда.
          Бъдещи перспективи: Представяне на плановете и очакванията за бъдещето на компанията, включително предстоящи проекти и инициативи.

          Регистрирайте се за участие, за да ви изпратим линк, от който да се присъедините на събитието.

          Повече информация за Biodit ще намерите в сайта на Impulse Growth - https://www.impulsegrowth.eu/biodit/
          Last edited by tony1975; 10.02.2024, 08:29.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

            Включих се в срещата и внимателно изгледах всичко. На въпрос кога ще излезнем на печалба, отговорът беше до края на годината или ще сме на нулата или на малка загуба. Имаше обещание, че запис от срещата ще се качи в канала на компанията в ютуб, което не се случи няколко месеца. След като колегите започнаха да питат в темата какво става? как е минала срещата? какво казаха? тогава се сетиха да публикуват записа. Мисля, че отношението е ясно, особено след вчерашния пост.
            От друга страна пък в колко дружества изобщо влизат във форума мажоритарите, за да пишат?!
            Вуйчото във Софарма или чичото беше да не би да е по-информативен. Влезе веднъж във форума и като го започнаха се схвана та се изнесе. С плюене по мажовците, те се отказват да влизат тука и да пишат
            На мнение съм, че се сипе в малко повече излишна жлъч срещу мажоритаря. Имаше информация да се прецени и да се реши. Сега да се плюе по човечеца, който се старае да успокои недоволните от цената е кофти, защото всеки има глава с която може сам да преценя дали и колко да участва в това дружество и е добре първо у себе си да си види грешките, после да обвиняваме другите
            А реално недолството е от цената на хартишката, но това всички знаем, че е пазарен механизъм
            п.с. аз тук нямам, защото компанията не ми е вдъхвала сериозен мащаб , за да инвестирам в нея
            Last edited by AF Debugger; 09.02.2024, 12:36.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
              Аз съм на мнение, че компанията си работи и резултатите ще са ОК. Аз следя резултатите, а не кой какво казал. За мен 1.20 е добра цена за купуване и съм в играта.
              Включих се в срещата и внимателно изгледах всичко. На въпрос кога ще излезнем на печалба, отговорът беше до края на годината или ще сме на нулата или на малка загуба. Имаше обещание, че запис от срещата ще се качи в канала на компанията в ютуб, което не се случи няколко месеца. След като колегите започнаха да питат в темата какво става? как е минала срещата? какво казаха? тогава се сетиха да публикуват записа. Мисля, че отношението е ясно, особено след вчерашния пост.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                Аз съм на мнение, че компанията си работи и резултатите ще са ОК. Аз следя резултатите, а не кой какво казал. За мен 1.20 е добра цена за купуване и съм в играта.
                Марадонка, ами то няма мач в който не играеш бе човек. Този твой портфейл направо се сбърква от промени, дай му малко почивка да се освести.

                Коментар


                • Здравейте, да речем, че съм нов на борсата, но следя компанията от листването и. Много неща се изписаха в тази тема от "запознати", но в крайна сметка миналата година имаше среща с инвеститорите (макар и късно обявена) - та въпросът ми е колко от вас присъстваха, за да кажат какво е реално положението?

                  Коментар


                  • Аз съм на мнение, че компанията си работи и резултатите ще са ОК. Аз следя резултатите, а не кой какво казал. За мен 1.20 е добра цена за купуване и съм в играта.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от p Разгледай мнение
                      Тук, по едно време, бяха сложили едно момиче 92ри набор да пише. Сега и нея я няма и само по "надлежния ред". Така де, то досадна работа, ще ми се интересуват какво става с парите им.
                      Интересно, в отчета ще сложат ли някъде удивителни. Три броя моля.

                      Ей, никога не е късно да станеш за резил!
                      + 1

                      Коментар


                      • "Доверието е най-ценната валута в този свят. Изграждането на доверието е бавен процес, а се губи за секунди. Т.е. едно неправилно поведение, една неправилна постъпка, една измама съсипва репутацията на един човек завинаги. Именно поради тази причина доверието е най-важното нещо в инвестираното. Стойността на качествените акции е доверието, че инвестиционният екип и техният лидер ще изпълнят това, което се обещали и ще докарат нещата докрай. И най-важното е, че ще споделят тази печалба с всички,“ категоричен е управляващият партньор на инвестиционния фонд IMPETUS Capital Николай Мартинов.

                        Из една статия от друга тема.

                        Коментар


                        • Тук, по едно време, бяха сложили едно момиче 92ри набор да пише. Сега и нея я няма и само по "надлежния ред". Така де, то досадна работа, ще ми се интересуват какво става с парите им.
                          Интересно, в отчета ще сложат ли някъде удивителни. Три броя моля.

                          Ей, никога не е късно да станеш за резил!

                          Коментар


                          • Уважаеми г-н Софрониев,

                            Бих искал да Ви поздравя за това, че сте отделили от времето си, за да напишете в темата.

                            Дълго време се чудих дали да коментирам изказването Ви. Досега не съм писал в темата, не съм и инвеститор в компанията Ви, но се старая да следя мненията в темите на компаниите от БФБ, защото е важно за цялостния поглед върху нашия капиталов пазар.

                            Изказването Ви е безкрайно разочароващо според мен. Форума е място, където освен за личностни нападки между някои колеги (отново разочароващо за мен) е място, на което хората споделят различните си мнения. Едни се оповават на технически анализ, други на фундаментален анализ, трети на някаква публична информация, четвърти на разни слухове и т.н. За съжаление на нашата борса последните не са никак маловажни, затова и има хора които споделят някакви "евентуални" неща, за да проверят дали информацията, която е достигнала до тях е достоверна. Проблема е, че голяма част от компаниите не са прозрачни и само отбрани хора близки до мажоритарите знаят някакви неща преди останалите. Вие като компания сте тези, които трябва да промените това! За да бъдете успешна компания на нашата борса, последвайте добрите практики, не лошите такива, защото можете да се превърнете в посредствена компания. Трябва да се радвате на факта, че все още се пише в темата на компанията Ви, защото има много в чиито теми някой понаписва нещо два-три пъти в годината, ама имат и толкова сделки.

                            Според мен е правилно да замените назидателния тон, с който коментирате думите на участници във форума с извинение към онези, които са Ви гласували доверие и са Ви поверили средствата си, за да създавате бизнеса си. Извинение за това, че поради липсата на прозрачност оставяте разочарованието от компанията да се настани сред инвеститорите Ви и от там да се стигне до спада на стойността на акциите!

                            Пиша това, защото Вие трябва да сте от новата генерация ПУБЛИЧНИ компании. Такава която да придаде смисъл на думата и да спомага за развитието на капиталовия пазар, а не обратното! Сигурен съм, че ако се огледате ще откриете добрите примери, ако не успявате питайте хората от компаниите, които споменахте в изказването си. Те знаят!

                            Поздрави,
                            К. Русев

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
                              Г-н Софрониев,

                              Всички компании /дори и тези с най-лоша репутация и чиито акции се търкалят по дъната/ предоставят "финансови данни на акционерите в компанията по надлежния ред и в съотвевтните срокове.". Фактите говорят, че това обаче НЕ е достатъчно, особено когато акцията падне с близо 50% за относително кратък период /тук ще се въздържа от слагане на удивителни знаци, тъй като по този начин отсрещната страна придобива чувството, че и се карат /. В тази връзка да Ви попитам дали имате спомени колко често се появявахте преди листването и увеличението на капитала и колко сега? Защо тогава според Вас е имало нужда от разяснения, а сега отиваме на варианта с "надлежния ред и в съотвевтните срокове"?
                              Ако някой е писал невярна информация тук или другаде, то това наистина е неприятно.

                              Успех с компанията и с покупката на акции от нея.
                              Напълно подкрепям. А относно удивителните ... и в поредица от три... предпочитам да не задълбавам в темата.

                              Коментар


                              • Поканата за ОСА е вписана в ТР, но в x3news информация все още няма. Да не говорим, че е добра практика с пускането на заявлението за вписване в ТР, да се уведомява и чрез x3 за взетото решение от СД а свикване на ОСА.
                                Никой няма да се разсърди на повече (дори и нерегламентирана) информация, когато е разпространена по официалните информационни канали - x3news.com.
                                А с много тишина започват съмнения, недоволства, че понякога и конспирации

                                Коментар

                                Working...
                                X