If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва да кажа, че в началото на тази тема споменах недоказано твърдение за моралната нечистота (кражба на основния патент) от момченцето. Инсайдър от първа ръка информация.
Бях изтрит.
Не, не е лошо некой бизнесмен да го направи за победа, начално... но май това нещо го прави с всички и постоянно, което е мошеничество.
Чакам пак да ме изтрият.
той и зукърбърг май е краднал фейса (или поне част), но Мета е мета... а дано и тук стане така ама
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
След поста ми - старите сайтове бяха подкарани отново онлайн, на новия явно му трябва още време
Започнаха да качват и информация, но не пред инвеститори и акционери, а в профил в една социална мрежа
на мен пък ми пука за форума/акционерите, на част от които аз препоръчах компанията за инвестиция, за това ще кача инфо тук. - хотела е с около 40стаи, другото май е автокъща https://exclusive.mobile.bg/
С две думи, взаимстват "добри" практики от Дрона.
Пускат снимки и картинки и оставят инвеститорите да интерпретират както намерят за добре.
Не лъжат никого, всеки сам се самозаблуждава...
И ако трябва да бъдем малко по-критични - New Partnership не значи задължително нов клиент...
Трябва да кажа, че в началото на тази тема споменах недоказано твърдение за моралната нечистота (кражба на основния патент) от момченцето. Инсайдър от първа ръка информация.
Бях изтрит.
Не, не е лошо некой бизнесмен да го направи за победа, начално... но май това нещо го прави с всички и постоянно, което е мошеничество.
Това е добра новина, че четат и се размърдали. Остава да чуем още положителни такива и току-виж нещата се обърнали тук. Въпреки, че върви само надолу, не ми се излиза на загуба оттук.
Да ви кажа сигурно и на този вчера не му се е излизало на 1.20лв, но с това пренебрежение и неизпъление на зададените от тях си цели и резултати...разочароващо си е.
След поста ми - старите сайтове бяха подкарани отново онлайн, на новия явно му трябва още време
Започнаха да качват и информация, но не пред инвеститори и акционери, а в профил в една социална мрежа
на мен пък ми пука за форума/акционерите, на част от които аз препоръчах компанията за инвестиция, за това ще кача инфо тук. - хотела е с около 40стаи, другото май е автокъща https://exclusive.mobile.bg/
Това е добра новина, че четат и се размърдали. Остава да чуем още положителни такива и току-виж нещата се обърнали тук. Въпреки, че върви само надолу, не ми се излиза на загуба оттук.
Имаше по едно време едно момиченце с опити за включване по темата. И то заглъхна... или е сменило фирмата?
Кой да ни каже - появи се една дама - Мария май беше, щеше да има комуникация и т.н., но като всичко останало тук, си остана само на думи.
След 3г. на бийм пазара, хората участвали в първото листване, но изгубили вече вяра си хвърлят акциите на 1.3лв, което е тъжно. Тук дори ХР Кепитъл избраха да продават от тази си позиция, явно виждайки повече потенциал другаде.
Няма обявления за нови хотели/сгради, отдавна минаха 6те месеца, след които трябваше да видим резултати от дистрибуторите, въпреки големите за мен клиенти като Била и Хюндай, от компанията обявиха че резултата й за 2023 ще е около нулата(дано и това като всичко казано, се окаже невярно ).
Три години са много време - за три години Биодит поиска два пъти пари от пазара. През тези 3 години Дронамикс литнаха с дрона, Шелли дори няма да казвам къде е, Смарт Органик построиха фабрика, Ебаг(на ХР кепитъл) излезе на печалба и не спира да расте и т.н. и т.н.
Това е сайта за продажби и информация за акционерите, който септември тръгваше "буквално до 2-3седмици" - Благодарим за парите ви и ще се чуем когато имаме нужда от още
казах, че има прилики. Освен това изпитвам известна гордост, че цял свят говори за българка, която в някакъв смисъл е била по-умна от излъганите(инвеститори) ..
Коментар