IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биодит АД (BDT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пост във Фейсбук... ала-бала. Не успяха да излъжат инвеститорите за пари втория път и вече смятат, че нямат задължения към тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Не искат да си говорят с нас, но поне четат

След поста ми - старите сайтове бяха подкарани отново онлайн, на новия явно му трябва още време
      Започнаха да качват и информация, но не пред инвеститори и акционери, а в профил в една социална мрежа

на мен пък ми пука за форума/акционерите, на част от които аз препоръчах компанията за инвестиция, за това ще кача инфо тук. - хотела е с около 40стаи, другото май е автокъща https://exclusive.mobile.bg/
      С две думи, взаимстват "добри" практики от Дрона.
      Пускат снимки и картинки и оставят инвеститорите да интерпретират както намерят за добре.
      Не лъжат никого, всеки сам се самозаблуждава...

И ако трябва да бъдем малко по-критични - New Partnership не значи задължително нов клиент...

Коментар

• Трябва да кажа, че в началото на тази тема споменах недоказано твърдение за моралната нечистота (кражба на основния патент) от момченцето. Инсайдър от първа ръка информация.
        Бях изтрит.

Не, не е лошо некой бизнесмен да го направи за победа, начално... но май това нещо го прави с всички и постоянно, което е мошеничество.

Чакам пак да ме изтрият.
        Last edited by Turbolan; 02.02.2024, 15:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Това е добра новина, че четат и се размърдали. Остава да чуем още положителни такива и току-виж нещата се обърнали тук. Въпреки, че върви само надолу, не ми се излиза на загуба оттук.
          Да ви кажа сигурно и на този вчера не му се е излизало на 1.20лв, но с това пренебрежение и неизпъление на зададените от тях си цели и резултати...разочароващо си е.

Коментар

Не искат да си говорят с нас, но поне четат

След поста ми - старите сайтове бяха подкарани отново онлайн, на новия явно му трябва още време
            Започнаха да качват и информация, но не пред инвеститори и акционери, а в профил в една социална мрежа

на мен пък ми пука за форума/акционерите, на част от които аз препоръчах компанията за инвестиция, за това ще кача инфо тук. - хотела е с около 40стаи, другото май е автокъща https://exclusive.mobile.bg/

Това е добра новина, че четат и се размърдали. Остава да чуем още положителни такива и току-виж нещата се обърнали тук. Въпреки, че върви само надолу, не ми се излиза на загуба оттук.

Коментар

• Не искат да си говорят с нас, но поне четат

Last edited by tony1975; 02.02.2024, 14:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от imahlqbinabfb Разгледай мнение

Имаше по едно време едно момиченце с опити за включване по темата. И то заглъхна... или е сменило фирмата?
                Кой да ни каже - появи се една дама - Мария май беше, щеше да има комуникация и т.н., но като всичко останало тук, си остана само на думи.
                След 3г. на бийм пазара, хората участвали в първото листване, но изгубили вече вяра си хвърлят акциите на 1.3лв, което е тъжно. Тук дори ХР Кепитъл избраха да продават от тази си позиция, явно виждайки повече потенциал другаде.
                Няма обявления за нови хотели/сгради, отдавна минаха 6те месеца, след които трябваше да видим резултати от дистрибуторите, въпреки големите за мен клиенти като Била и Хюндай, от компанията обявиха че резултата й за 2023 ще е около нулата(дано и това като всичко казано, се окаже невярно ).
                Три години са много време - за три години Биодит поиска два пъти пари от пазара. През тези 3 години Дронамикс литнаха с дрона, Шелли дори няма да казвам къде е, Смарт Органик построиха фабрика, Ебаг(на ХР кепитъл) излезе на печалба и не спира да расте и т.н. и т.н.

Това е сайта за продажби и информация за акционерите, който септември тръгваше "буквално до 2-3седмици" - Благодарим за парите ви и ще се чуем когато имаме нужда от още
                Last edited by tony1975; 01.02.2024, 07:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от imahlqbinabfb Разгледай мнение
                  Юлиан така се покри, че чак се скри. Ни вест, ни кост, а за сайта да не говорим.
                  Имаше по едно време едно момиченце с опити за включване по темата. И то заглъхна... или е сменило фирмата?

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

За сайта са прави, но сравнение с Ружа..
                    казах, че има прилики. Освен това изпитвам известна гордост, че цял свят говори за българка, която в някакъв смисъл е била по-умна от излъганите(инвеститори) ..
                    Last edited by petyob; 19.01.2024, 15:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

ами другите хора казват, че се е покрил и сайта даже е спрян ?!? ... няма ли прилики
                      За сайта са прави, но сравнение с Ружа..

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Доста нелепо сравнение. След такива недомислени изказвания, мнението Ви във всички теми олеква Поне за мен.
                        ами другите хора казват, че се е покрил и сайта даже е спрян ?!? ... няма ли прилики
                        + моля ви се, върнете мнението си поне по другите теми!
                        Last edited by petyob; 19.01.2024, 15:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Има прилика с кака Ружа ... набирачи на капитал от цял свят се учат от нея
                          Доста нелепо сравнение. След такива недомислени изказвания, мнението Ви във всички теми олеква Поне за мен.

Коментар

• Човека взе парите и вече не сме му интересни.

Коментар

• Една поучителна статия - как банката може да си вземе чадърчето, точно когато завали!
                              Бърза експанзия, лош мениджмънт, некоректни наематели или просто България все още не е готова за този модел

Коментар

И новини и нови сгради/клиенти няма, и сайта им вече доста дни е офлайн... Странно затишие след две набирания на капитал и толкова фанфари и обещания - някак неестествено ми е, можеха поне на добра воля едно съобщение да пуснат как приключват 2023
                                Има прилика с кака Ружа ... набирачи на капитал от цял свят се учат от нея

Коментар

Working...
                                X