Пост във Фейсбук... ала-бала. Не успяха да излъжат инвеститорите за пари втория път и вече смятат, че нямат задължения към тях.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе искат да си говорят с нас, но поне четат
След поста ми - старите сайтове бяха подкарани отново онлайн, на новия явно му трябва още време
Започнаха да качват и информация, но не пред инвеститори и акционери, а в профил в една социална мрежа
на мен пък ми пука за форума/акционерите, на част от които аз препоръчах компанията за инвестиция, за това ще кача инфо тук. - хотела е с около 40стаи, другото май е автокъща https://exclusive.mobile.bg/
Пускат снимки и картинки и оставят инвеститорите да интерпретират както намерят за добре.
Не лъжат никого, всеки сам се самозаблуждава...
И ако трябва да бъдем малко по-критични - New Partnership не значи задължително нов клиент...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Трябва да кажа, че в началото на тази тема споменах недоказано твърдение за моралната нечистота (кражба на основния патент) от момченцето. Инсайдър от първа ръка информация.
Бях изтрит.
Не, не е лошо некой бизнесмен да го направи за победа, начално... но май това нещо го прави с всички и постоянно, което е мошеничество.
Чакам пак да ме изтрият.Last edited by Turbolan; 02.02.2024, 15:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Това е добра новина, че четат и се размърдали. Остава да чуем още положителни такива и току-виж нещата се обърнали тук. Въпреки, че върви само надолу, не ми се излиза на загуба оттук.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе искат да си говорят с нас, но поне четат
След поста ми - старите сайтове бяха подкарани отново онлайн, на новия явно му трябва още време
Започнаха да качват и информация, но не пред инвеститори и акционери, а в профил в една социална мрежа
на мен пък ми пука за форума/акционерите, на част от които аз препоръчах компанията за инвестиция, за това ще кача инфо тук. - хотела е с около 40стаи, другото май е автокъща https://exclusive.mobile.bg/
Коментар
-
Не искат да си говорят с нас, но поне четат
Last edited by tony1975; 02.02.2024, 14:38.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от imahlqbinabfb Разгледай мнение
Имаше по едно време едно момиченце с опити за включване по темата. И то заглъхна... или е сменило фирмата?
След 3г. на бийм пазара, хората участвали в първото листване, но изгубили вече вяра си хвърлят акциите на 1.3лв, което е тъжно. Тук дори ХР Кепитъл избраха да продават от тази си позиция, явно виждайки повече потенциал другаде.
Няма обявления за нови хотели/сгради, отдавна минаха 6те месеца, след които трябваше да видим резултати от дистрибуторите, въпреки големите за мен клиенти като Била и Хюндай, от компанията обявиха че резултата й за 2023 ще е около нулата(дано и това като всичко казано, се окаже невярно).
Три години са много време - за три години Биодит поиска два пъти пари от пазара. През тези 3 години Дронамикс литнаха с дрона, Шелли дори няма да казвам къде е, Смарт Органик построиха фабрика, Ебаг(на ХР кепитъл) излезе на печалба и не спира да расте и т.н. и т.н.
Това е сайта за продажби и информация за акционерите, който септември тръгваше "буквално до 2-3седмици" - Благодарим за парите ви и ще се чуем когато имаме нужда от още
Last edited by tony1975; 01.02.2024, 07:21.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от imahlqbinabfb Разгледай мнениеЮлиан така се покри, че чак се скри. Ни вест, ни кост, а за сайта да не говорим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
За сайта са прави, но сравнение с Ружа..Last edited by petyob; 19.01.2024, 15:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ами другите хора казват, че се е покрил и сайта даже е спрян ?!? ... няма ли прилики
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Доста нелепо сравнение. След такива недомислени изказвания, мнението Ви във всички теми олеква Поне за мен.
+ моля ви се, върнете мнението си поне по другите теми!Last edited by petyob; 19.01.2024, 15:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Има прилика с кака Ружа ... набирачи на капитал от цял свят се учат от нея
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
И новини и нови сгради/клиенти няма, и сайта им вече доста дни е офлайн... Странно затишие след две набирания на капитал и толкова фанфари и обещания - някак неестествено ми е, можеха поне на добра воля едно съобщение да пуснат как приключват 2023
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар