Първоначално изпратено от buyvalue
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Ще участвате ли в IPO-то на Биодит (BDT1) на 21 януари 2021 г.
Това е новата тема анкета. Настроена е ДА НЕ СЕ вижда, кой как е гласувал, за разлика от анкетата за кода на ДОХ
Анкетата е на долния линк
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...B8-2021-%D0%B3
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТова, че Бай Валю хейти в темата е добър индикатор за компанията. Видяхме какво стана с Алтерко...IM d best
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
По втория въпрос, каква е идеята да се инвестира в Airbnb (примерно) като последните 2 години е на загуба и прогнозата за следващите няколко е пак да е на загуба? Това май не и пречи да струва 100 млрд. Не правя абсолютно никакво сравнение с Биодит. Просто въпроса е смешен.
Сравнението с Airbnb е меко казано аматьорско!Last edited by buyvalue; 15.01.2021, 21:59.IM d best
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеимам 2 въпроса
1. защо технологична компания на първата си презентация преди листинг допуска да не се чува добре какво говорят /аудиото на презентацията е под всякаква критика/, а микрофонът на СИОто не работи и се налага ръкомахане, като в аматьорско тв предаване
2. каква е идеята да се инвестира в дружество, което последните 2 години е на загуба и прогнозата за годината на листинга е пак да е на загуба
благодаря, ако ми отговорите
- 3 Харесвания
Коментар
-
имам 2 въпроса
1. защо технологична компания на първата си презентация преди листинг допуска да не се чува добре какво говорят /аудиото на презентацията е под всякаква критика/, а микрофонът на СИОто не работи и се налага ръкомахане, като в аматьорско тв предаване
2. каква е идеята да се инвестира в дружество, което последните 2 години е на загуба и прогнозата за годината на листинга е пак да е на загуба
благодаря, ако ми отговоритеIM d best
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julian Sofroniev Разгледай мнениеЗдравейте,
имам удоволствието да напомня, че днес, от 17:30ч в офиса на Карол ще се проведе официалната презентация на BIODIT, предназначена за инвеститори.
Подготвили сме live излъчване във фейсбук страниците на BIODIT (https://www.facebook.com/biodit/) и Карол (https://www.facebook.com/karollgroup/)
Очакваме ви!
Нямам Фейсбук. Поздрави.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Харито ме накара да се замисля дали да не участвам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеВ интерес на истината, това се очертава да е първата компания и ИПО на нещо по тек, технологично. Зачетох се преди време, тук във форума, за първи в тоя форум, имаше реални коментари и информация от личи си компетентен човек. За разлика от другите набедени за технологични компании, тук има реално репшение на проблеми с технологични средства, технология, иновация, познаване на пазара, мисия за продукта, услугата. Не прочетох неща като кога влиза в Софикс или Дакс, които са смешни иначе за компания, която тепърва има ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЗАДАЧА, ДА ПРАВИ ИНОВАЦИИ, КОИТО ДА МОЖЕ ДА НАЛАГА НА ПАЗАРА, защото не винаги добрите решения намират приложение - има политика, има регулации и т.н.
Лесно се прави разликата и със Сирма, камо ли Лешперко, в което има само копи пейст на известни технологии и игрички, как чрез мобилен оператор да си продават стоката или нещо такова. Тука Био Одит, поне така разчитам името на компанията, има реално продукция и софтуер и услуга и инсталация, човек много добре направи разликата с Амазон, която може да е растежна компания, но е държавно подкрепяна, като държавно охранен котарат, от не коя да е държава, познава пазара в целият свят в нишата която оперират, имат много години изглежда в разработката на тоя софтвер и решение, не са като Лешперко още не наели деволоперите, щели сега да ги обучават, но вече имат план за ДАКС, представяте ли си, за Франкфурт.
Аз лично няма да участвам, защото макар и да не съм виждал отчет, знам, че акциите ще бъдат пуснати прелакено скъпо за нивото на пазара ни. Пример - Зрънчо е по 15 ст. , ако ги пуснат по 10 ст като за ново ИПО ще уствавам, но знам, че ще ги пуснат по 2 лв.
Това което мога да ти посъветвам, е с ИПОто да приключат конатактите си с посредниците, Пенсионните и други фондове, които през целият им път, ще искат от тях нереални новини, схемички, как да се вдинегне бройката акциоери и други подобни, ще ги държат за гушата, и вместо да се развиват по пътят на тех компания, ще се превърнат с Сирма или Лешперко - БФБ пародии.
Гелдайте си бизнеса, БФБ го ползвайте само за платформа да си направят акциите дигитални и оттам само бизнес и никакви контакти с поредниците, никакви схеми и подобни.
Коментар
-
Здравейте,
имам удоволствието да напомня, че днес, от 17:30ч в офиса на Карол ще се проведе официалната презентация на BIODIT, предназначена за инвеститори.
Подготвили сме live излъчване във фейсбук страниците на BIODIT (https://www.facebook.com/biodit/) и Карол (https://www.facebook.com/karollgroup/)
Очакваме ви!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар