а ейчарите и импулса?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Мислех си че тази година може капитала да се увеличава, а тя каква стана...?
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЛогично пазарът не хареса политическите заигравкиМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеПодозирам, че е имал да връща услуга
интересно ми е на какво разчита този проект
дали няма да видим пренасочване на корпоративен вот от янев към тях
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГ-н Софрониев , вярвам че всички тук повече ще се зарадваме ако бяхме видяли името ви под съобщение за оборудваните 2 хотела в Париж( за които ни обещахте преди месеци) или до новини от Испания( 3 месеца след старта там). Дано не е само губене на енергия, фокус и време цялата работа с хора доскоро кланяли се на учиндослкия славей...
добре казано.
НЕДАЙ БОЖЕ после при бойкикиев
- 2 Харесвания
Коментар
-
Г-н Софрониев , вярвам че всички тук повече ще се зарадваме ако бяхме видяли името ви под съобщение за оборудваните 2 хотела в Париж( за които ни обещахте преди месеци) или до новини от Испания( 3 месеца след старта там). Дано не е само губене на енергия, фокус и време цялата работа с хора доскоро кланяли се на учиндослкия славей...
- 16 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julian Sofroniev Разгледай мнениеЗдравейте!
За да няма никакви спекулации и/или интерпретации по темата, искам да направя следното разяснение.
Участието ми в новия политически проект "Коалиция Заедно" е САМО И ЕДИНСТВЕНО в качеството ми Предприемач и експерт.
Нито сега, нито за в бъдеще НЯМА да участвам във никакви листи и НЯМА да се кандидатирам за депутат.
Ще подпомагам останалите експерти в екипа да изработят дългосрочна стратегия и мерки за значително подобряване на бизнес средата в България, с което да се помогне на малките и средни предприятия да станат конкурентни на Международните пазари.
Както до сега, така и за напред моят фокус е частният ми бизнес.
Поздрави,
Ю. Софрониев
Ще те ползват за смокиново листо, да си легитимират поръчките от Делта Хил. Мислех те за по-умен...
- 11 Харесвания
Коментар
-
Здравейте!
За да няма никакви спекулации и/или интерпретации по темата, искам да направя следното разяснение.
Участието ми в новия политически проект "Коалиция Заедно" е САМО И ЕДИНСТВЕНО в качеството ми Предприемач и експерт.
Нито сега, нито за в бъдеще НЯМА да участвам във никакви листи и НЯМА да се кандидатирам за депутат.
Ще подпомагам останалите експерти в екипа да изработят дългосрочна стратегия и мерки за значително подобряване на бизнес средата в България, с което да се помогне на малките и средни предприятия да станат конкурентни на Международните пазари.
Както до сега, така и за напред моят фокус е частният ми бизнес.
Поздрави,
Ю. Софрониев
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Това дали е същият Юлиан, защото като гледах изказвания на нашия човек Юлиан ми се стори че има страшно много работа. Даже като че ли няма време да организира уебинар. Ако влезе в политиката кой ще се занимава с компанията? Не че тая нова партия ще има някакъв успех според мен.
https://dnes.dir.bg/politika/lyubomi...t-nova-partiya
п.п. Мисля че дължи на инвеститорите в Биодит малко повече рзяснения как вижда фокуса си за в бъдеще!Last edited by спекуланта; 13.02.2023, 22:33.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНАЧАЛО / OFFNEWS / БЪЛГАРИЯ / ПОЛИТИКА Ива Митева и Каримански обявяват нова партия утре
OFFNEWS
13 февруари 2023 в 12:45 | 2979 |4
Ива Митева прави нова партия
Бившият председател на парламента Ива Митева и колегата й на депутатските банки от ИТН Любомир Каримански ще обявят утре новия си политически проект.
В представянето на обединена коалиция "Заедно" ще участва и Юлиан Софрониев, става ясно от съобщение за предстояща утре пресконференция в БТА.
WTFМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар