Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
НАЧАЛО / OFFNEWS / БЪЛГАРИЯ / ПОЛИТИКА Ива Митева и Каримански обявяват нова партия утре
OFFNEWS
13 февруари 2023 в 12:45 | 2979 |4
Ива Митева прави нова партия
Бившият председател на парламента Ива Митева и колегата й на депутатските банки от ИТН Любомир Каримански ще обявят утре новия си политически проект.
В представянето на обединена коалиция "Заедно" ще участва и Юлиан Софрониев, става ясно от съобщение за предстояща утре пресконференция в БТА.
WTF
Last edited by Yori; 13.02.2023, 14:48.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от chetanfor Разгледай мнениеЛидерът в автономния контрол на достъпа Alcatraz AI, основан от българина Венци Гайтанджиев, който използва водеща в индустрията 3D лицева автентификация и AI за създаване на безопасни пространства, набра 25 милиона долара във финансиране от Серия А.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
преди време съм слушал презентация и там дълго и широко обсъждахме това 'взимане на отпечатъци' - реално се генерира код на базата на отпечатъка, който код е достатъчно уникален, но отпечатък не се записва и сваля по смисълът, който се влага в понятието 'сваляне на отпечатъци'
и при положение, че обществените места по света и у нас са покрити изключително гъсто с видеокамери - подобни доводи за притеснени ще стават все по-редки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
преди време съм слушал презентация и там дълго и широко обсъждахме това 'взимане на отпечатъци' - реално се генерира код на базата на отпечатъка, който код е достатъчно уникален, но отпечатък не се записва и сваля по смисълът, който се влага в понятието 'сваляне на отпечатъци'
и при положение, че обществените места по света и у нас са покрити изключително гъсто с видеокамери - подобни доводи за притеснени ще стават все по-редки.
ПП подведе ме Тони с това GDPR
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениетова, че взимат пръстов отпечатък, мисля че отблъсква 20-30% от клиентите без да има съществени предимства пред евтинки карти. Не знам правили ли са соц. допитване за нагласите за точните проценти?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениетова, че взимат пръстов отпечатък, мисля че отблъсква 20-30% от клиентите без да има съществени предимства пред евтинки карти. Не знам правили ли са соц. допитване за нагласите за точните проценти?
Коментар
-
Лош знак за мен бе, че HRC не записаха правата си на последното увеличение. Христо е в борда на Биодит и вижда нещата отвътре - предпочете да подкрепя увеличенията на еБаг, но за Биодит дори на уебинара на HRC говориха малко и между другото някак си. Компанията е развивала нещо в Испания, после вдигат куфарите и идват тук, където вече имат близо 7години и екип от 12-13човека. Не мога да преценя постигнатото много или малко е за този времеви период. Факт е, че предлаганите брави се произвеждат и от други компании и че сигурно им отврема доста време да убедят "продадат" технология взимаща пръстов отпечатък от клиентите или поне иска доста усилия за обяснение че покриват GDPR.
От друга страна в момента се префокусират и се местят по-скоро в софтуеърното поле с приложения за хотелската индустрия като Fix&clean + хващане на коуъркинг пространства и възможност за софтуеърно подпомагане на ТРЗ във всяка голяма верига/ компания. Факт е и че до сега повечето им клиенти с изтекли договори са преподписали за още 5години. В борда на директорите са представители на Импетус и HR capital, като това надявам се да подпомага развитието и идеите на г-н Софрониев. Загатнаха и за бъдеща разработка с компания от ИоТ сегмента(сещам се за една, която може да им даде добър вход в пазара на круизни кораби, а там един кораб имал около 8-10к врати(повече от Албена)).
Ако преди са се задъхвали поради липса на капитал, то вече имат средства и 2023 ще покаже дали пазара има нужда от техните решения.Last edited by tony1975; 31.12.2022, 18:55.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар