IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биодит АД (BDT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julian Sofroniev Разгледай мнение
    Здравейте на всички.

Както написах и вчера тук във форума, така и днес на представянето на проекта ясно и категорично заявих, че НЯМА да участвам активно в политиката и НЯМА да се кандидатирам за депутат.

Съжалявам да видя, че повечето инвеститори виждат проблем в това един предприемач да изрази позицията си, че Бизнеса в България е поставен в състояние на командно дишане и да иска да помогне това да се промени и Българските компании да станат конкурентни в световен мащаб.

Здравейте,
    Като индиректен инвеститор в компанията Ви ще си позволя да споделя следното:
    Аз не виждам проблем в това да изразите позиция и да искате да насочите част от усилията си за подобряване на бизнес средата в страната ни. За мен обаче има сериозен проблем да искате да постигнете тези цели редом с репутационно компроментирани в моите очи хора. Но моите очи вероятно виждат различни неща от Вашите. Предполагам сте бил наясно или поне би следвало да е било така, как този Ви ход ще се приеме от част от инвестиционната общност и как би се отразило на доверието, което Ви бе гласувано от нея...
    Успех в бизнеса, за съжаление не мога да пожелая същото и в другото поприще, защото имам притеснения един успех на новия политически проект какво ще докара на страната ни.

Коментар

• Май май сме на път да имаме нашенски Илон Мъск във форума, но без тЕсла за съжаление. Дано само не се окаже с теслА.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Здравейте на всички.

Разбирам притеснението на повечето от Вас, че ангажимента ми към новия политически субект може да отнеме от времето и фокуса ми, към частния бизнес.

Както написах и вчера тук във форума, така и днес на представянето на проекта ясно и категорично заявих, че НЯМА да участвам активно в политиката и НЯМА да се кандидатирам за депутат.

Съжалявам да видя, че повечето инвеститори виждат проблем в това един предприемач да изрази позицията си, че Бизнеса в България е поставен в състояние на командно дишане и да иска да помогне това да се промени и Българските компании да станат конкурентни в световен мащаб.

Уважавам мнението на всеки от Вас и не искам да превръщам форума във място за спорове.

Бих искал да отправя покана към всички за една бизнес закуска на която да си поговорим за Биодит и всичко което правим последните месеци. След това със сигурен, че емоциите които преобладават днес, ще изчезнат.

По темата за състоянието на Българския бизнес и дали трябва да чакаме още 30 години обичайните заподозрени да решат проблемите ни предлагам да си говорим след работно време на вечеря, когато и където кажете.

С уважение,
        Ю. Софрониев

Коментар

• Мериджейска му работа

Коментар

• Снощи се бях надъхал да изчистя всичко, но после реших да изчакам.
            Определено използването на вашето име в КОЙТО и да е политически проект може да донесе само негативи!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Без да искам да прозвучи грубо, но без подкрепата на инвестиралите във вашата компания (фондове + частни лица) - тя отдавна да е спрял да съществува.

Ангажирането със спорни политически проекти е всичко друго не и отговорно поведение за етапът на развитие на компанията.

Успех
              (в частния бизнес)
              +1

Рядко единомислие във форума.

Трудно се среща освен при безспорните неща.

Г-н Софрониев добре е да се посъветвате с професора по въпросите свързани с БФБ - г-н Николай Мартинов.

Може да разберете колко трудно се изгражда Доверието на инвеститорите и колко бързо се губи и последиците от това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julian Sofroniev Разгледай мнение
                Здравейте!
                ...
                Както до сега, така и за напред моят фокус е частният ми бизнес.
                ...
                Без да искам да прозвучи грубо, но без подкрепата на инвестиралите във вашата компания (фондове + частни лица) - тя отдавна да е спрял да съществува.

Ангажирането със спорни политически проекти е всичко друго не и отговорно поведение за етапът на развитие на компанията.

Успех
                (в частния бизнес)

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• а ейчарите и импулса?

Коментар

• Успях и аз да се разкарам. Първо мениджър при тим, после политическа партия при библиотекарите. Яко смърди тук

Коментар

• Току що ) приключих тук ) нещо не виждам развитие повече се говори от колкото се работи
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Мислех си че тази година може капитала да се увеличава, а тя каква стана...?
                        Любопитното е и това, че им се даде възможност на компаниите от Бийм пазара да набират до 8млн. евро, но пък и набирането и увеличението на капитал ще им става все по трудно. Пазара отрезня и инвеститорите много ще се замислят преди да инвестират в такива компании !

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                          Логично пазарът не хареса политическите заигравки
                          Мислех си че тази година може капитала да се увеличава, а тя каква стана...?
                          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Логично пазарът не хареса политическите заигравки

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                              Подозирам, че е имал да връща услуга
                              интересно ми е на какво разчита този проект
                              дали няма да видим пренасочване на корпоративен вот от янев към тях
                              Разчитат на същото каквото, Янев, НДСВ, Учиндолския и т.н. ! А то е да се отвличат и разбиват гласовете, което е в полза на статуквото и мафията/Гроб, ДПС/.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Г-н Софрониев , вярвам че всички тук повече ще се зарадваме ако бяхме видяли името ви под съобщение за оборудваните 2 хотела в Париж( за които ни обещахте преди месеци) или до новини от Испания( 3 месеца след старта там). Дано не е само губене на енергия, фокус и време цялата работа с хора доскоро кланяли се на учиндослкия славей...
                                +1
                                добре казано.
                                НЕДАЙ БОЖЕ после при бойкикиев

Коментар

Working...
                                X