Първоначално изпратено от Etihad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биодит АД (BDT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
И като ми кажат - " Няма пари на БФБ!?!?" Е как да има...2021 толкова пари се наляха във фирми на Бийм пазара и презаписвания имаше и какво стана с тези пари - къде са резултатите още се чакат...е как да извадят нови, колко будали да са останали?
Ей го г-н Софрониев с 10годишен стартъп, който последните 2 години е над вода САМО благодарение на набраните пари от увеличенията на капитала тръгнал с библиотекарите на бизнес да ни учи. Ами хайде първо да запретне ръкави и своя бизнес да нареди и после с тези да се разправя - на какво ще ги научи тях, как се прибират чужди пари, ами те това го могат добре ...
Софрониев, махнете се от там защото нанасяте вреди на целия Бийм пазар !
- 15 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Да. Сериозен удар по Бийм пазара. Вече няма гаранция че следващите листнати няма да се заиграят с лични проекти. Каква ирония само.
Господин Софрониев още не е започнал да консултира новата формация, а бизнес средата вече се променя.
Ей го г-н Софрониев с 10годишен стартъп, който последните 2 години е над вода и диша САМО благодарение на набраните пари от увеличенията на капитала тръгнал с библиотекарите на бизнес да ни учи. Ами хайде първо да запретне ръкави и своя бизнес да нареди(защото 10 годишен стартъп е малко като 12годишен първолак) и после с тези да се разправя - на какво ще ги консултира тях, как се прибират чужди пари, ами те това го могат добре ...
За мен тук нещата приключиха - имам някакви акции и рано или късно ще ги разкарам, но няма как да продължавам да съм партньор и да доверявам парите си на човек, с който имаме диаметрално различни ценности. Човека стоя до Ники и Христо, докато ни продаде акциите си, а после си пие кафето с Каримански, Ива и библиотекарите - без мен. Успех на акционерите!
Last edited by tony1975; 15.02.2023, 20:36.
- 19 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Ако един мажоритар ще гради имидж, няма да си играе на надлъгване със собствените си инвеститори, че да си прибере в джоба едни 200к. Щеше да е най-прозрачно да беше оставил правата на аукциона, а не да си играем на тука има, тука няма при търговията. Хитро го изигра от лична гледна точка, защото изкара максимална облага за себе си, но загуби дългосрочно, защото облагата бе за сметка на инвеститорите му.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Ако един мажоритар ще гради имидж, няма да си играе на надлъгване със собствените си инвеститори, че да си прибере в джоба едни 200к. Щеше да е най-прозрачно да беше оставил правата на аукциона, а не да си играем на тука има, тука няма при търговията. Хитро го изигра от лична гледна точка, защото изкара максимална облага за себе си, но загуби дългосрочно, защото облагата бе за сметка на инвеститорите му.
-Ако този мажоритар е разбрал и видял вече "тавана си" ,- ко праЙ тогиз...
Затваря кафеза от вън и колкото толкова...- това е дериджето;
-в политиката повече!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Той ли ти бръкна у джоба или сам си даде да те еват?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Г-н Софрониев, или сте наивен или ни смятате нас инвеститорите за наивни.
1:Незабавно се откажете от илюзорния ангажимент да оправите Българската бизнес среда по този начин който е анти вариант.
2:Извинете се и оправете бакиите в които забърквате толкова много хора инвестирали в Биодит.
Риска от инвестиция е ясен за всеки от нас но никой не инвестира за да губи а за да изкарва дивидент от това и в същото време да подпомогне бизнеса.
Компанията която е получила доверие и чужди средства за да създаде даден продукт и го продаде на пазара трябва да е отговорна и предприемчива.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжаLast edited by Gyorev2023; 15.02.2023, 17:11.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЗа мен е втора черна точка на Софрониев след последното увеличение. На презентацията тогава каза, че имало големи инвеститори искащи да запишат (което не се случи). Първите дни някой буташе правата нагоре, докато никой голям не продаваше, след което почна да дава в последните дни като постигна максимална цена за себе си. С това записалите платиха едни 15-20% над емисионната. Той си изкара едни 200к поне от права, но остави горчивия вкус у нас.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За мен е втора черна точка на Софрониев след последното увеличение. На презентацията тогава каза, че имало големи инвеститори искащи да запишат (което не се случи). Първите дни някой буташе правата нагоре, докато никой голям не продаваше, след което почна да дава в последните дни като постигна максимална цена за себе си. С това записалите платиха едни 15-20% над емисионната. Той си изкара едни 200к поне от права, но остави горчивия вкус у нас.
- 14 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнениеДа, ако има нещо позитивно от тази новина, то това е единодушието по темата.
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнениеДобро социологическо проучване се е получило сред таргет групата.
------
Менторите нашепват: Правете се на луди!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Любопитното е и това, че им се даде възможност на компаниите от Бийм пазара да набират до 8млн. евро, но пък и набирането и увеличението на капитал ще им става все по трудно. Пазара отрезня и инвеститорите много ще се замислят преди да инвестират в такива компании !
Господин Софрониев още не е започнал да консултира новата формация, а бизнес средата вече се променя.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 13 Харесвания
Коментар
Коментар