Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Направих си труда, с най-добро намерение, да ти осветля да не робуваш на грешни очаквания там, че после много боли (съдейки по трейдинга и еваната, на която и аз ядох попарата де). Имам още много малко шпиди, останали от последните бичи ръстове, и не си правя труда да ги мисля, но мерси за идеята, която ми даваш, не е лоша.
Не става дума за вяра дали цената е висока или ниска, а за числата при която може да е "закопчана" сделката Сметни си колко е CAP, от условието EV/EBITDA=8, и то по консолидиран отчет 2019...
Разбирам те добре, какво може да те е подразнило по някои теми, но трябва да приемеш, че за нашата силно омачкана и депресирана борса, хората търпели лишения докато дочакат и улучат печеливша акция може да си изпуснат и по някой положителен радостен коментар

Не се вързвай толкова на емоции. Ама да си пожелаем такива емоции по всите позиции, не само тука. Не е небходимо да се дразниш от радостни възгласи, затова предложих "по-хладна емоция".
Да естествено, че още не са дошли новите акции, ама знаеш ли каква грешка направих някога когато мцх (балоня както му казваш) емитираха 50 пъти нов капитал - продадох в последния ден преди увеличението, - ама защото идвали 50 пъти повече артии и можели да слязат надоле. Е да ама не. После имаше бутане с лакти (по батя) за да се кача обратно на влака. Отдавна нямам, примера е от 2006, но случая с нещо ми наподобява на МЦХ

Ползвай възможностите за печалба, а не им се дразни. Това носи по-голяма ефективност И без това белите лястовици на бфб с пръсти не може да се изброят.

ЗА адциците пък имам съмнения за не- особено интересна доходност, и за това някак ги подминавам в списъка. Човек се учи постоянно на борсата и е интересно.
Жив и здрав и успешен при Спидито
Коментар