Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Тази текст от събития, настъпили след датата на съставяне на консолидирания одитиран финансов отчет ми хареса доста. Да видим как ще изглежда отчета за първо тримесечие.Използвайки натрупаната маса от клиенти и без инвестиране на значителни средства за реклама, дъщерното на „Алтерко“ АД дружество – „Алтерко Роботикс“ ЕООД е предложило на своите клиенти промоционални условия за закупуване на нови устройства, което по предварителни данни води до значително увеличаване на приходите и печалбата на „Алтерко Роботикс“ ЕООД спрямо първото тримесечия на 2019 година, като ръководството очаква, тази тенденция да се запази и през второто тримесечие на 2020 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНай-хубавото не е конкретният продукт а креативността и адаптивността. Скоростта на реакцията е много добра. Това са най-важните активи на една компания. След като сега го направиха ще го направят и в бъдеще. Имам акции.
Когато продадоха телекомуникационния бизнес си рекох, чакай да видим накъде ще поемат, и взех малко После с умните джаджи хванаха категория в амазон и си рекох аха, дотук добре, взех още малко, после като започнаха да генерират други джажи - аха това вече не е случайно ...и посъбрах по някое процентче за портфейлче
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеБраво и от мен! Най вече за бързите и адекватни действия, дано на някои от прехвалените прележаващи на стара слава компании, любими на ПФ и форумни агитки им светне под шапките накъде върви света и с каква скорост. Все някога и нашия пазар ще вземе да реагира на новини
Понеже имам в портфейлчето алтерко налага се да кажа, че горното не е препоръка
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеCoronavirus Killer?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, беше ми приятно във вашата компания, но вече съм аут. Желая ви успех!
п.п. За Алтерко явно на теб съм помагал да излезеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не навсякъде. Нали купих 1% от Тодоров Както каза Гордън Геков "Трябва да имаме кеш за да играем с големите момчета" .... Вече писах, че престутурирам. Това с Тодоров беше за ташак.... макар, че накрая на сесията купуваха вече на 5 стинки
успех и дано в края на годината си мерим дву и трицифрените проценти печалба, а не двуцифрени почти навсякъде проценти загубаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Бенджи, ти навсякъде ли продаде бре? Стана апокалиптик При фибанкасъту продаде преди мен и позна, тук съм сигурен, че ще познаеш, макар че аз нямам артии тук, обаче други експозиции имаш ли (май само химче и някоя и друга екзотична, дето не се брои ), или седна върху кеша и чакаш по-ниското?Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар