Първоначално изпратено от GG-BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
DarkStar, това и аз съм го мислил, но има един основен и огромен проблем за подобно приложение. Това е живота на батерията, който е много малък. Ако възрастния има деменция иди го накарай да зарежда джаджата всяка вечер, особено ако реално той не я ползва. Много по-лесно е да го приучиш да си зарежда телефона, най-малкото защото го ползва и рядко ще забрави да го зареди.
Другият проблем е, че възрастните хора обикновено си стоят на закрито по домовете. Е сещаш се какво казвам, особено ако си пробвал джаджата с детето си и то е на училище ... Къде ли другаде да е ...
Коментар
-
Здравейте,
Бих искал да споделя едно предложение до мениджърите развитие на Алтерко, занимаващи се с MyKi.
(ако някой от Алтерко следите форума, ще се радвам да предадете информацията на подходящия екип)
СИТУАЦИЯ
В момента продуктавата линия е успешна, но фокусирана предимно върху детската възрастова аудитория.
Ако целевата аудитория продължава да се разширява, както с MyPet, ще има възможност за увеличение на приходите и да се удължи жизнения цикъл на продукта.
ПРОБЛЕМ
В същото време има хиляди възрастни хора в България (а в международен план мащабите са огромни), които страдат от загуба на паметта под различна форма или живеят в изолирани селища, далеч от своите деца.
Често се случва по медиите да се съобщава за човек, който се е изгубил и роднините му го издирват (или чрез обяви по дърветата в градинките и спирките).
ВЪЗМОЖНОСТ / ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Да се развие опростена модификация на MyKi за възрастни хора и да се предложи на асоциациите на хора страдащи от деменция / алцхаймер и тн., които биха проявили интерес
(или дори биха получили дарения за закупуване на такива устройства, ако се окаже полезно).
Също така може да се купува и от млади хора живеещи в големите градове, които искат да държат връзка с възрастните си родители, живеещи в малки населени места и при проблем, да бъдат уведомени своевременно.
Може би вече обмисляте или обмисляли развитие в такива насоки, но ако не сте - ще се радвам, ако поне разгледате възможността.
Най-ценно би било социалният ефект, който може да се окаже в помощ на възрастните хора и техните роднини.
Ако имате въпроси или коментари - ще се радвам на обратна връзка.
Поздрави и успех с развитието !
P.S. не е препоръка за покупка или продажба на акции.People think there are 2 sides on the market - bullish side and bearish side,
but they are wrong!
- 1 like
Коментар
-
Прав си:
(12) (Нова - ДВ, бр. 39 от 2005 г., предишна ал. 10, изм. - ДВ, бр. 103 от 2012 г., предишна ал. 11, изм. - ДВ, бр. 62 от 2017 г.) Сделките, извършени в нарушение на ал. 1 - 11, са нищожни.
Дали има дребни акционери извън обсега на мажоритаря?
Не помня КФН да е прилагала този текст някога, вие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyberdude Разгледай мнениеA дали някой се замисли, че тези сделки представляват разпореждане със значителен дял от активите на дружеството, съответно следва да бъдат одобрени от акционерите по реда на чл. 114 от ЗППЦК.
Според мен глобата е калкулирана.
Глобата ще е на по-малка стойност от тези 1/3 от стойността на сделката.
Важно е било да не се разбира предварително за сделката от конкуренцията.
За информация: Нямам акции в това дружество!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Aз не видях да има условия.Просто 1/3 ще се плати до 3 години и ще плащат лихва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
За условията само предполагам .
Дано не съм прав, но подобни сделки винаги има разни условности - никой не дава пари ей така, тези хора имат парите и не е проблем да извадят кеша, т.е. предположение, че така си гарантират покупка на нещо дето си струваLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Aз не видях да има условия.Просто 1/3 ще се плати до 3 години и ще плащат лихва.
Дано не съм прав, но подобни сделки винаги има разни условности - никой не дава пари ей така, тези хора имат парите и не е проблем да извадят кеша, т.е. предположение, че така си гарантират покупка на нещо дето си струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
е това е само на стария бизнес, но така наречения "роботикс" ( или китайските компоти) съще струва нещо
Въпросът е дали хората от Осло ще платят всичко или само 1/3 - кредит може да е под условие,
а акциите дето ще им дават, дали също не са под условие...сигурен съм, че сме обещавали чудеса, но тази бизнес дето са продали запада от годиниLife won't wait for you.
Коментар
-
1,14 на акция
Въпросът е дали хората от Осло ще платят всичко или само 1/3 - кредит може да е под условие,
а акциите дето ще им дават, дали също не са под условие...сигурен съм, че сме обещавали чудеса, но тази бизнес дето са продали запада от години
Коментар
Коментар