интересно ми е какво ще се случи с поредното ИПО - този път велико и гръмогласно и на "ГРАДУС" ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
и аз като теб им се вързах... Срам! Според мен доверието към Карол беше в основата на глупостта която направихме дружно. Дразнещо е ,че нито Карол нито хората на Ники Мартинов проявяват активност за подобряване на информираността на пазара към Алтерко. а ДВИто на Алтерко и необходимият контакт с хората които им дадоха по някой лев - без коментар. А ми кажете сега как да инвестираш на БФБ!? едно се говори друго се върши, и в допълнение тотален блекаут. Ама ние сме за ..... защо търсим нещо там където няма нищо
- 1 like
Коментар
-
Консолидираната загуба на Алтерко се изстреля 10 пъти до 500 хил. лв.
на тия ще им е много тежко да оцелеят, ако не си намерят закрила или постоянна клиентела за "смарт-хоум/офис" продуктите. с часовничетата ще са определено още на загуба. сегмента е месомелачка. и отделно, че са меко казано "странен холдинг".
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе е толкова важно,че се отмятат за дивидента. За мен по-важното е защо нищо не казват за сделката с LINK. Обявиха намерение, казах, че до края на април ще се сключи .... .Края на май дойде а нищо.
това са важните неща иначе време за дивиденти тепърва ще има стига да си постелят правилно и да се фокусират в модерните технологиитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
като не ви харесва продавайте
верно бяха казали,че ще разпределят, но ако извадят заек от ръкава (нов продукт) вместо дивидент може да има доста ползи в бъдеще време.
явно компанията минава през реорганизация и е възможно да има някакви рискове и затова да пазят всичкото кеш за резерв.
не ги защитавам, но днес бях на тържество в училище (2клас) от клас 16 деца 3 имаха техния часовник, което не е лошо като дял.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение"А дано, но надали"-не виждам такова предложение за разглеждане и гласуване на предстоящото ОСА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА може пък да се възползват от възможността за полу-годишни дивиденти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеИ тази година няма да има дивидент тука! Интересно какво обяснение ще дадат, относно необходимостта цялата печалба за 2017 г. да бъде отнесена във фонд резервен! Да се надяваме, че догодина ще са на печалба и ще разпределят ДИВИДЕНТ (както обещаха на IPO-то)!!!!!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар