Пак над 50% от оборота на БФБ е наш! Повече такива компании му трябват на БФБ-то! И туковиж сме замязали на нормална борса.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз очаквах по-голям спад след Опън.. Повече търсачи на бързи печалби да искат да осребрят екселската печалба.. Такива бях и надеждите на колеги които са пропуснали да се хванат на хорото ..
Искаше ми се повече екшън да има
Батя, все пак новите акции не са много, само 1/5,
а не като при МЦХ някога - 50 пъти. Има разлика в порядъците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДа не свърши горивото на ракетата?
Шегувам се
Интересно дали ще си почива само до 13,00 днес или ще й трябват още няколко дни, докато презареди.
И аз се шегувам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеНа проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ АД, по Протокол № 67/24.11.2020 г., е взето следното решение:
Във връзка с Решение на КФН № 859-Е от 19.11.2020 г. относно вписване на последваща емисия акции, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа по чл. 30, ал. 1, т. 3 от ЗКФН, воден от КФН, Съветът на директорите на БФБ АД, на основание чл. 33, ал. 8, във връзка с чл. 19 от Част III Правила за допускане до търговия, допуска до търговия на Сегмент акции „Standard” на Основен пазар BSE последваща емисия акции, както следва:
- Емитент: Алтерко АД;
- ISIN код на емисията: BG1100003166;
- Борсов код на емисията: A4L;
- Размер на емисията преди увеличението: 15 000 000 лв.;
- Размер на увеличението: 2 999 999 лв.;
- Размер на емисията след увеличението: 17 999 999 лв.;
- Брой акции след увеличението: 17 999 999 акции;
- Номинална стойност на една акция: 1.00 /един/ лв.
- Вид акции: обикновени, поименни, безналични с право на глас;
- Дата на въвеждане за търговия: 26.11.2020 г. (четвъртък).
Хайде дано видим малко подкрепа за продавачите от четвъртък, че изнемогват
Last edited by tony1975; 24.11.2020, 20:06.
Коментар
-
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ АД, по Протокол № 67/24.11.2020 г., е взето следното решение:
Във връзка с Решение на КФН № 859-Е от 19.11.2020 г. относно вписване на последваща емисия акции, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа по чл. 30, ал. 1, т. 3 от ЗКФН, воден от КФН, Съветът на директорите на БФБ АД, на основание чл. 33, ал. 8, във връзка с чл. 19 от Част III Правила за допускане до търговия, допуска до търговия на Сегмент акции „Standard” на Основен пазар BSE последваща емисия акции, както следва:
- Емитент: Алтерко АД;
- ISIN код на емисията: BG1100003166;
- Борсов код на емисията: A4L;
- Размер на емисията преди увеличението: 15 000 000 лв.;
- Размер на увеличението: 2 999 999 лв.;
- Размер на емисията след увеличението: 17 999 999 лв.;
- Брой акции след увеличението: 17 999 999 акции;
- Номинална стойност на една акция: 1.00 /един/ лв.
- Вид акции: обикновени, поименни, безналични с право на глас;
- Дата на въвеждане за търговия: 26.11.2020 г. (четвъртък).
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДо края на седмицата, дали ще заредят новите акции?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Доста хора се гласят да продават новите акции, които купиха на около 4 лв преди месец и сега правят сметки да продават над 6 лв. Мисля, че сметките им няма да излезнат точно така.
Така че ще е интересно!
Ще има малко екшън на заспалото БФБ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДо края на седицата, дали ще заредят новите акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДо края на седицата, дали ще заредят новите акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Груйче, не се засягай де, хортуваме си тук приятелски !Лаченото за нищо не заменям ! Все едно ти да замениш Спиди с друго !
Правим лафа да е интересен, че и без това в чата, както и на борсата сме останали една шепа хора ! Различен тип инвеститори сме с теб Грую. Ти влизаш и имаш една две компании, докато аз винаги имам в повече от 10 и то само дивидентни. Държа ги дълго и рядко правя размествания, обикновено само допълвам, а като влизам някъде гледам да не е с по малко от 10000лв. Та защо да продавам Лаченото, като мога да имам и него, но и Алтерко и Спиди !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОп, стана добър лаф, мерси на всички участници - ето, мислим почти еднакво. Да, на БФБ може да се печели и да, Лешперкото се представи супер засега и дано продължи да го прави. Наистина, инвеститорите сме различен тип, но в крайна сметка всички сме за профита, а не от любов към тази или онази марка - ето, аз не бях ползвал изобщо шпидиту, преди да си купя акции, ма на, от писанията във форума се замислих за тях, седмах, посмятах и те така. Какво ще стане накрая - ще видим, има още малко време.
Ся, има и друго, което се старая да боря в себе си (не, прецик, 2006 не е 2020) - що да не продам по някое време, гледайки и сантимента на борсата. така се навътрих, т.е. не си направих правилно сметките, при първият път на еврохолд - качи си на 280 с обем, моите бяха с 240 средна, и вместо да продам поне част, аз не, та не, ще чакам 320, щото е справедливо. Е, после продадох на 220 средна, зашото просто усетух пазара, ма закупух отново почти половината на 180 средна. Сега, като качи пак на 240, щото съм го играл този мач, продадох пак повечето акции - печалбата си е печалба, а и видях как я затапиха. Съшата работа с брефчето - все го мисля, ма виждам, че има продавач, ще го чакам под 1,50, ако падне, ако не падне, здраве да е, вече така или иначе си имам друг фаворит.
Та така, живи, здрави и успешни кой където намери за правилно. дано инвестицията тук да се отплати и на влизащите в този момент! Успех!
на БФБ нямаме досега опит с компания, която да е хай-тек насочена в супер актуален сектор на електрониката и джаджите. Това е нещо ново за всички. Хубавото на този сектор е, че лоста е огромен - като казвам лост визирам глобалните пазари достъпни през интернет.
Преди да си казал, че е ташак работа и да ни препратиш към ананлогии с дружества опериращи в други сектори се замисли какво става в глобалния свят на интернета ( алтерко натискат много добре засега в интернета на нещата )
Излиза един як влогър и казва глейте сега какво ще направя в тубата - бам 1 милион гледания, бам не знам колко хиляди поръчки за шелитата... и това се случва в момента + че нещата им са доста истински, а не като на китайците в алибаба...които продават сичко но бъркат AC и DC ( не визирам групата)....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар