Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеС какво беше полезен досега?
На кой помогна със съвет?
Пускаш снимки на елхи, самосвали и подводници, за да се правиш на интересен.
Само последните 50 дни и то лично на теб ти казах 4 върха ,МСН,ПИБ,ИМпулс,Бианор
Едно благодаря не съм чул,само хейт от паника.
Отделно можеше и да спестиш 20% от порфейла си,ако не беше кон с капаци и да живееш в делюзията,че нещо разбираш от ТА,а всъщност една най-обикновена тренд линия не може да нарисуваш
За съвети....колко безплатни ТА урока ти преподадох в годините? Ако ги беше научил, нямаше да си вътрешна гума сега,нямаше да хейтиш от злоба и нямаше да обвиняваш рибаря за загубите си !
Лек ден същоLast edited by danetha; 21.12.2024, 07:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Така е,цял ден на -3% и последната 15 мин свещ преди затваряне е +4.5% (старите трикове от БФБ
По време на поста ми обаче цената бе такава каквато съм постнал,още повече има и скрииншот !
Вече взех да бъда обвиняван и защо пускам истината
Кво значение има колко е била на плюс или на минус дадена акция по време на сесията, след като приключва търговията на нула?
А сега ще ти кажа и каква е истината.
Истината е, че ти си злобен човек, който 4-5 години пише глупост след глупост и целта ти е да се заяждаш с форумците.
Ти влизаш във форума с цел да дразниш хората, а не да помагаш или да защитиш мнението ти с аргументи.
С какво беше полезен досега?
На кой помогна със съвет?
Пускаш снимки на елхи, самосвали и подводници, за да се правиш на интересен.
Според мен престоя ти във форума до сега може да се определи само по един начин - загубено време
Лек ден!
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениете са, че днес на Ксетра имаме затваряне на 34,50 евро или изменение за деня точно 0,00%.
По време на поста ми обаче цената бе такава каквато съм постнал,още повече има и скрииншот !
Вече взех да бъда обвиняван и защо отбелязвам истинатаLast edited by danetha; 21.12.2024, 07:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Какво плашене,показвам действителността и фактите !.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТака може да плашиш децата пред блока
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеКучетата си лаят,кервана си върви
Днес нова тройка в подопашието на клетия БФБ масовик
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дали пък вече не купува от пазар, че да вдигне цената и да си запишем варантите?
По скоро им трябват пари за рундове по тяхни позиции,- предположение,но може и да греша!
И др. "раци" са на тезгяха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Като няма риба(запис на варанти) и рака (шелли) е риба(вариант)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Като няма риба(запис на варанти) и рака (шелли) е риба(вариант)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеНиколай Мартинов е продал пакет тук.
Шелли груп ЕД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
16:00
Уведомление по реда на чл. 19, параграф 3 от Регламент 596/2014 относно сделки с акции на "Шелли Груп" EД на лица свързани с лица изпълняващи ръководни функции
Прикачени файлове:Уведомление
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Сигурно е видял ТА на Петърчо или пък са му се обадили от яхтата
EUR 33.80 EUR 67,600.00
33.80 EUR 67 600 EUR
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеНиколай Мартинов е продал пакет тук.
Шелли груп ЕД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
Уведомление по реда на чл. 19, параграф 3 от Регламент 596/2014 относно сделки с акции на "Шелли Груп" EД на лица свързани с лица изпълняващи ръководни функции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Николай Мартинов е продал пакет тук.
Шелли груп ЕД
- 1 like
Коментар
Коментар