If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря за мнението - рядко срещано в тази тема, която все повече заприличва на чичовите адепти с тяхното НАЙ и нищо повече - даже Батя ще ме учи какво е дялово инвестиране и т.н., дето 1 от 100 компании прокопсва и с което съм бил запознат, когато той е брал ягоди в Англия на бригада от ВИНС-а (дружеска шегичка), а типичният представител за нашата борса в лицето на Илевън си се влачи стабилно в последната една година на нивото на ИПО-то си. Q4 им е най-силното тримесечие,а и сметките ти предполагат forward EV/EBITDA, която не винаги излиза, но нейсе, нека е така - уважавам мнението ти и сложих един плюс. Най-искрено желая успех и на теб и дано не останеш излъган в очакванията си тук!
Грую.ти и Хари се държите като малки деца-моята майка е най-хубава,моят татко е най-силен.Когато фактите говорят.......Един голям руски менаджер бе казал....Като си умен,защо си беден?Няма смисъл да ти го превеждам.Това ти го пиша с добри чувства....погледни фактите-те показват кой е прав за момента,Мой приятел казваше за споровете с клиентите-искаш да си прав или да правиш пари!?!Аз излязох от тук на около 10,8лв.с добър профит,но очевидно съм сбъркал.И не куткудякам постоянно колко съм гОлЕм
Грую, знам че не е към мен това което си писал, ама да се включа и аз с няколко думи. Пишеш така сякаш EV/EBITDA 50 е станало.
Без да слагам някакви баснословни ръстове, въпреки че си мисля че ще са реални, набързо - вземи само ЕБИТДА от последното тримесечие което имаме - 2020Q4, умножи го по 4, даже сложи един дисконт от 10%, за да ти е по-спокойно и смятай. Ще получиш EV/EBITDA от почти точно 8, мъничко отгоре е при цена 11.70, с 11.60лв щеше да е баш
Успех и повече такива компании на БФБ, това ни е шанса!
Благодаря за мнението - рядко срещано в тази тема, която все повече заприличва на чичовите адепти с тяхното НАЙ и нищо повече - даже Батя ще ме учи какво е дялово инвестиране и т.н., дето 1 от 100 компании прокопсва и с което съм бил запознат, когато той е брал ягоди в Англия на бригада от ВИНС-а (дружеска шегичка), а типичният представител за нашата борса в лицето на Илевън си се влачи стабилно в последната една година на нивото на ИПО-то си. Q4 им е най-силното тримесечие,а и сметките ти предполагат forward EV/EBITDA, която не винаги излиза, но нейсе, нека е така - уважавам мнението ти и сложих един плюс. Най-искрено желая успех и на теб и дано не останеш излъган в очакванията си тук!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Скъса синджира и зае 1позиция с претенции да не бъде догонена
Ами то при този чудовищен ръст на много хора ще им излезе като номер едно в портфейла !
А за себе си съжалявам, че не се включих с по голяма сума. За номер едно ще ми трябват още едни 350% нагоре !
Грую, знам че не е към мен това което си писал, ама да се включа и аз с няколко думи. Пишеш така сякаш EV/EBITDA 50 е станало.
Без да слагам някакви баснословни ръстове, въпреки че си мисля че ще са реални, набързо - вземи само ЕБИТДА от последното тримесечие което имаме - 2020Q4, умножи го по 4, даже сложи един дисконт от 10%, за да ти е по-спокойно и смятай. Ще получиш EV/EBITDA от почти точно 8, мъничко отгоре е при цена 11.70, с 11.60лв щеше да е баш
при EV/EBITDA от 8, колко трябва да е ЕБИТДА-та тук, за да оправдае настоящата цена. И колко продажби следва да се правят, за да се постигне настоящата цена. Другото е ала-бала за наивници. Па ако щеш и на 10 я тури ЕВ/ЕБИТДА, не е проблем, ма не с общи лафчета.
Тук дори не мога да ви смогна да изчета... Пък и честно казано не виждам и смисъл, защото ракетата потегли без Вас. Какво друго искате - в СОФИКС + невероятен отчет... Някой може ли да ми каже по-бързо развиваща се компания на БФБ? (за един прЕАтел питам)
Коментар