If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един мъдър инвеститор преди десетина години ми каза, че при растящ пазар, противно на общото усещане, е правилно през определен период от време или през определен ръст в цената, да продаваш някакъв процент от акциите, които държиш, но без да плашиш тълпата, т.е. полека, бавно и на части.
Не съм съгласен, когато смятах себе си за мъдър и аз така правих - каква грешка само. С годините осъзнах че качеството е скъпо и че скъпото става още по-скъпо, а цената на некачественото се топи и евтиното обикновено става още по-евтино.
С две думи по трудния начин осъзнах че при възходящ тренд не трябва да продавам , както и да не купувам при низходящ.
Греъм, чета последните ти мнения и се чудя - къв вирус те е лепнал теб?
п.п. За новинката от Алтерко съм повече от доволен, дано се случи тази сделка и затворят страницата със стария бизнес с ниските маржове и липса на растеж. А надявам се и пак да пуснат парите като дивидент към акционерите
Аз му се радвам, виждам че изпуска парата и му метнах едни свиРРРки, ... оди си му, на толкова "дириджабълстване" от Грую бъГтисва му на човек
п.п. За новинката от Алтерко съм повече от доволен, дано се случи тази сделка и затворят страницата със стария бизнес с ниските маржове и липса на растеж. А надявам се и пак да пуснат парите като дивидент към акционерите
Балоняциииии.....
Може дивидент, може придобивания....Имат още акции и от Линк да продават.Ще видим
А и .... котвииииии.....дирижаблииии.....
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, Във връзка с оповестеното от „Алтерко“ АД намерение за продажба на телекомуникационния бизнес на дружеството в Азия, с настоящото Ви уведомяваме, че на 26.03.2021 г. към дружеството е отправена индикативна оферта за придобиване на участието на „Алтерко“ АД в дъщерните дружества ALLTERCO PTE (Singapore), ALLTERCO SDN (Malaysia) и ALLTERCO Co., Ltd. (Thailand). Офертата е отправена от сингапурската компания Skylight Venture Capital Pte. Ltd. като предложената цена от 2 100 000 евро е индикативна и обект на преговори след провеждане на обстоен due diligence. Дружеството ще оповести всякаква допълнителна информация относно развитието на преговорите и евентуалната сделка съгласно законовите изисквания.
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, Във връзка с оповестеното от „Алтерко“ АД намерение за продажба на телекомуникационния бизнес на дружеството в Азия, с настоящото Ви уведомяваме, че на 26.03.2021 г. към дружеството е отправена индикативна оферта за придобиване на участието на „Алтерко“ АД в дъщерните дружества ALLTERCO PTE (Singapore), ALLTERCO SDN (Malaysia) и ALLTERCO Co., Ltd. (Thailand). Офертата е отправена от сингапурската компания Skylight Venture Capital Pte. Ltd. като предложената цена от 2 100 000 евро е индикативна и обект на преговори след провеждане на обстоен due diligence. Дружеството ще оповести всякаква допълнителна информация относно развитието на преговорите и евентуалната сделка съгласно законовите изисквания.
Коментар