Щом дупенцето с белезниците купува, е време да продаваме братя!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеПоследния път като го писа цената скочи с 1 лв...
Ще е много интересно какво ще пишат от Елана по мейлиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение... - дабъл на дабъла, дето вика Греъм - още тогава на 4Д му пожелаха акцията да удвои (май беше под 10 лв), а той да загуби баса - току-виж съм направил трипъл дабъл или пък беше двоен дрибъл
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Би трябвало да е за около 13 хил. акции.
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТия дни очакваме и ново включване от Ники Василев..
Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 2 400 000 Поръчки за продажба на дялове (бр. дялове) 0
- 1 like
Коментар
-
Охоооо, печалбица - суууууупер, май покрих разходите по влизането тук. Ъъъъъъъп 120 лева, удрииии
Ichi, яко хедж съм, ма по-скоро мартингейл - дабъл на дабъла, дето вика Греъм - още тогава на 4Д му пожелаха акцията да удвои (май беше под 10 лв), а той да загуби баса - току-виж съм направил трипъл дабъл или пък беше двоен дрибъл
ГГ-БГ - това беше добро, хареса миNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОхо, здравейте, сектанти, знам, бях обещал да не пиша тук до края на месеца, но ето ви новина - специално заради вас се жертвах и преди малко купих "невероятното" количество от 15 билета за пиесата Халтурко......
... - тук сме само елитни инвеститориЪъъъъъп, ъъъъъъп, ъъъъъъп, гиди голтаци и хейтъри, ъъъъъъп
-Да ти преместя репера в Темата;
-"Заслужаваш едно реперче от мен;-12,30+61,8%=19,90 за догодина по това време, ти все пак си доста начетено момче и заслужаваш това внимание!"
че току виж се затрил
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОхо, здравейте, сектанти, знам, бях обещал да не пиша тук до края на месеца, но ето ви новина - специално заради вас се жертвах и преди малко купих "невероятното" количество от 15 билета за пиесата Халтурко. Така вече съм част от секатата и мога да си лафя с вас, нали? Правя го само и единствено на ползу роду - така или иначе 4Д ще ми ги възстанови тези кинти след година, под формата на елитна огнена вода от мъгливия Албиом като продажбите на крушки и релета не достигнат 70 милки, така че, както се казва - от вас за вас
А да, чакай, че забравих - тъй като вече имам горе-долу толкова акции (цели 15), колкото половината викачи тук (с все съпругите, любовниците, третите братовчеди и т.н.), то ще споделя и вижданията си - очаквам билетите ми за пиесата Халтурко да достигнат първа позиция от инвестициите ми на БФБ, без да добавям нови - оптимист ли съм, а. Но само защото ще продам Спиди и ЧЕЗ електро на търговите, а и Неохим едва ли ще го държа безкрайно дълго време. така че ъъъъъъп 120 кинта след сплит на сплита и децата ми станаха мЕлионери - Халтурко е новият биткойн и т.н. Удрииии!
Моля без несъстоятелни изказвания от голтаци, дето не могат да си позволят отделените от мен "невероятни" 200 кинта (3 месеца ги спестявам от закуски и си мечтая за тази сделка) - тук сме само елитни инвеститориЪъъъъъп, ъъъъъъп, ъъъъъъп, гиди голтаци и хейтъри, ъъъъъъп
Шегичка разбира се!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОхо, здравейте, сектанти, знам, бях обещал да не пиша тук до края на месеца, но ето ви новина - специално заради вас се жертвах и преди малко купих "невероятното" количество от 15 билета за пиесата Халтурко. Така вече съм част от секатата и мога да си лафя с вас, нали? Правя го само и единствено на ползу роду - така или иначе 4Д ще ми ги възстанови тези кинти след година, под формата на елитна огнена вода от мъгливия Албиом като продажбите на крушки и релета не достигнат 70 милки, така че, както се казва - от вас за вас
А да, чакай, че забравих - тъй като вече имам горе-долу толкова акции (цели 15), колкото половината викачи тук (с все съпругите, любовниците, третите братовчеди и т.н.), то ще споделя и вижданията си - очаквам билетите ми за пиесата Халтурко да достигнат първа позиция от инвестициите ми на БФБ, без да добавям нови - оптимист ли съм, а. Но само защото ще продам Спиди и ЧЕЗ електро на търговите, а и Неохим едва ли ще го държа безкрайно дълго време. така че ъъъъъъп 120 кинта след сплит на сплита и децата ми станаха мЕлионери - Халтурко е новият биткойн и т.н. Удрииии!
Моля без несъстоятелни изказвания от голтаци, дето не могат да си позволят отделените от мен "невероятни" 200 кинта (3 месеца ги спестявам от закуски и си мечтая за тази сделка) - тук сме само елитни инвеститориЪъъъъъп, ъъъъъъп, ъъъъъъп, гиди голтаци и хейтъри, ъъъъъъп
- 6 Харесвания
Коментар
-
Както казваше B.Graham - тапи, тапи ....
Груев ни донесе тапи. Сега само едни 100 хилки вложение ще оправят положението.
Те па тука поне бързо минават кинтите, може и за денLast edited by zlatna treska; 15.04.2021, 11:13.
- 1 like
Коментар
Коментар