If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравко, ма пък много подскачаш, като някой ти засегне акцията - е, за Коравото да съм ти рекъл нещо? За СКЗК? Виж за старопланинските балоняци съм се изказвал многкратно Та като рекох старопланински балоняци - мисля, че бърстът тук ще е като се пресече третият Меркурий тук с четвъртата Венера в любовната компания. Та минем ли капитализацията там, а това е само въпрос на време за тук или една сделка за там, ще гледаме звезди, ама посред бял ден. Така ми го говорят шестимата индианци от пресичането на МА с ТА от ВА на седмична база с годишна обосновка.
Объркал си се. Аз подобни безсмислени мнения не давам. Хари дори се опитва да дава доводи.
Здравко, ма пък много подскачаш, като някой ти засегне акцията - е, за Коравото да съм ти рекъл нещо? За СКЗК? Виж за старопланинските балоняци съм се изказвал многкратно Та като рекох старопланински балоняци - мисля, че бърстът тук ще е като се пресече третият Меркурий тук с четвъртата Венера в любовната компания. Та минем ли капитализацията там, а това е само въпрос на време за тук или една сделка за там, ще гледаме звезди, ама посред бял ден. Така ми го говорят шестимата индианци от пресичането на МА с ТА от ВА на седмична база с годишна обосновка.
Същият като от твоите, както и на 90% от драскащите тук - ъъъъъъъъп . Имам акции, а хейтърите без акции да не се обаждат
Защо да се обаждат като и хейтъри с акции също има много ! Разбирам благородните намерения на хейтърите без акции, ама хайде няма нужда ! Нека всеки да гледа в собственото си канче/портфейл/ !
Или пък до 40лв да развият продуктовото портфолио да увеличат продажбите да ги забележи някой голям и да му продадат на 50 ле 49% от акциите..
както в Доверие, така и тук, сте акционери в Холдинг. Какво става в дъщерните, трябва да е с голям дисконт в цената, защото не се знае, знае ли се.
Не случайно са дисконтите за холдинги.
Но пак ви казвам, тук не е идеята да има някаква логика. Идеята е да "купувате" по пътят надолу.
Тука идеята е да се надуее на макс, може и 40 лв, и после ще ви продават надолу колкото си искате до 4 лв. откъдето тръгна. Така е било винаги, и при Спарки, и при ХДПАТ и тях ги бяха вкарали в Софиск за меродавност.
Като нямаш никакви акции какво значение има за теб на къде вървят цените ?
Тука идеята е да се надуее на макс, може и 40 лв, и после ще ви продават надолу колкото си искате до 4 лв. откъдето тръгна. Така е било винаги, и при Спарки, и при ХДПАТ и тях ги бяха вкарали в Софиск за меродавност.
Или пък до 40лв да развият продуктовото портфолио да увеличат продажбите да ги забележи някой голям и да му продадат на 50 ле 49% от акциите..
Коментар