Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро утро! Виждам, че и по-консервативната Баадер банк е повишила прогнозата си до 69,20лв - за съжаление анализа им не се отваря
Коментар
-
Добро утро! Виждам, че и по-консервативната Баадер банк е повишила прогнозата си до 69,20лв
https://corporate.shelly.com/documen...C_04032024.pdfLast edited by tony1975; 13.03.2024, 15:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Браво, станала е дискусия - нещо различно от удри, ъъъппп, шуууссс, мажете ските и т.н. Удивен съм, че сравнително нерисков играч като Греъм е влязъл на подобни нива - дано му се отплати!
Здравко, аз мога много да пиша за финансовия инженеринг тук и как се било случило, ма по-добре на лично, ако искаш - имам си мнение по въпроса. Поздравления и за всички реализирани печалби - дано да са още и по много. Аз си стоя на позицията, че тази акция ще се изучава като настолен пример на БФБ от бъдещите поколения - да видим дали според моите виждания, или според вижданията на масата!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Не е шега, наистина бях останал с впечатление за някакви твърде големи разходи от двете страни по ЦД и ИП.
Прочети пак по-внимателно поста ми
Само за сверка съм гледал цените там.. ММ със закъснение ги докарва и тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ако е шега Тонка, не я схващам..
Иначе комисионната си е % от сумата. А тя е над 13400 лв., така че със сигурност е над минимума. Вече цената на акцията е такава, че и по 20 бр. да цъка човек пак му е ок откъм комисионна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
мислех си, че са прекалено големи комисионните за 200бр
Иначе комисионната си е % от сумата. А тя е над 13400 лв., така че със сигурност е над минимума. Вече цената на акцията е такава, че и по 20 бр. да цъка човек пак му е ок откъм комисионна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНе успях да се класирам на аукциона и в края на деня продадох малко на 67.
Както вика брат'чеда - за да се дига цената трябва по малко да даваме.
Коментар
-
Уауу, интересно.. мислех че само нови играчи купуват на тези цени.. наши и чужденци.
Аз пък завъртях на два пъти разни бройки, виждайки аномалиите спрямо цената във Франкфурт и си прибрах 2 230 лв. чиста горница след комисионни за деня
Продадох и 200 бр. от дългосрочния си портфейл с около 1000% доходност. Приятно чувство е! Съжалявам ги лисанките, че никога няма да го изпитатLife won't wait for you.
Коментар
-
Уауу, интересно.. мислех че само нови играчи купуват на тези цени.. наши и чужденци.
Аз пък завъртях на два пъти разни бройки, виждайки аномалиите спрямо цената във Франкфурт и си прибрах 2 230 лв. чиста горница след комисионни за деня
Продадох и 200 бр. от дългосрочния си портфейл с около 1000% доходност. Приятно чувство е! Съжалявам ги лисанките, че никога няма да го изпитат
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Аз си купих днесПризнавам си
Продадох и 200 бр. от дългосрочния си портфейл с около 1000% доходност. Приятно чувство е! Съжалявам ги лисанките, че никога няма да го изпитат
- 1 like
Коментар
Коментар