Тук дори не мога да ви смогна да изчета... Пък и честно казано не виждам и смисъл, защото ракетата потегли без Вас. Какво друго искате - в СОФИКС + невероятен отчет... Някой може ли да ми каже по-бързо развиваща се компания на БФБ? (за един прЕАтел питам)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко се търгуваше, клкото се пише ...Ехеее....и само си викам Дано.....
Приятен и готин ден на всички
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа, само трябва да намерим оперетен комедиант, да пише водевили.
Кажи, ако познаваш някой...Щото не съм в тоя бранш, не се сещам
Last edited by precakanoto; 06.04.2021, 14:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСледващата фаза ще е за операта
Кажи, ако познаваш някой...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеХубав град. Има яхтено пристанище и драматичен театър.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
батя, това е форум всеки си пише свободно. разликата между мен и останалите в темата е, че вие сте пристрастни, а аз не съм - тази акция не ме вълнува за инвестиция по никакъв начин, няма да си купя от нея и да слезе на 3 и да се качи на 30! Обяснил съм защо пиша тук, да не се повтарям. А на теб, Батя, не ти ли светва ламБата, че тези "отлични" резултати "изведнъж" се появиха след новото публично предлагане? как така 5 години спаха, и в последните 5 месеца избухнаха? Сигурен съм, че е било "случайно". А и за какво избухване иде реч, като продават крушки и релета (ребрандирани китайски с 0 развойна дейност) за по няма и 15 милки на тримесечие. Това в лева. Цена/Продажби и на форуърд база да го смятаме е 4 - уау.
....
Има и още по-дълновидни инвеститори, които под формата на дялов капитал в стартъп влизат при 1 лв. на акция. Видяли са потенциала, поели са риска, били са търпеливи и сега имат 1050% възвращаемост. На такива хора се казва ЕВАЛА! И се взима пример от тях за да се научи човек как се правят пари.. с анализ и ТОПКИ. С дращене на смехотворни сценарийчета по форуми не става..
Оставям те да плуваш както си знаеш.. стига безплатни уроци
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
А колко му е p/ebitda? Питам за един приятел, който ги следи тези безсмислени коефициенти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеХората след като влязоха на борсата взеха че смениха бизнеса, Адаптивни са и креативни, затова.Такъв е технологичния бизнес- печелят креативни,адаптивни и иновативни компаниЙ.
Не са със замръзнал бизнес като спидито.,.. да разкарват като хамстери в кръг някакви мепесета.Светва ли ти вече по някоя лампа или няма ток от чез за да светне. Ма нищо, де, тя и сделката със чез така ще мине и замине,
Пък кво пък чак толкоз - и на 60 ще ти е изгодно да влзезеш в "лешперко"
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
батя, това е форум всеки си пише свободно. разликата между мен и останалите в темата е, че вие сте пристрастни, а аз не съм - тази акция не ме вълнува за инвестиция по никакъв начин, няма да си купя от нея и да слезе на 3 и да се качи на 30! Обяснил съм защо пиша тук, да не се повтарям. А на теб, Батя, не ти ли светва ламБата, че тези "отлични" резултати "изведнъж" се появиха след новото публично предлагане? как така 5 години спаха, и в последните 5 месеца избухнаха? Сигурен съм, че е било "случайно". А и за какво избухване иде реч, като продават крушки и релета (ребрандирани китайски с 0 развойна дейност) за по няма и 15 милки на тримесечие. Това в лева. Цена/Продажби и на форуърд база да го смятаме е 4 - уау.
Прецаканото, трай си батковото, хубаво са те светнали от яхтата, че ще има надуване, кютай си и си печели. Ако искаш да си полезен, вкарай поне една формула, нали си математик. Но без общи лафове. кажи, при EV/EBITDA от 8, колко трябва да е ЕБИТДА-та тук, за да оправдае настоящата цена. И колко продажби следва да се правят, за да се постигне настоящата цена. Другото е ала-бала за наивници. Па ако щеш и на 10 я тури ЕВ/ЕБИТДА, не е проблем, ма не с общи лафчета. Смятай, нали това ти е специалността - само не ми излизай с глуспотите, че оценяваш процеси, а не конкретни числови единициТакъв е технологичния бизнес- печелят креативни,адаптивни и иновативни компаниЙ.
Не са със замръзнал бизнес като спидито.,.. да разкарват като хамстери в кръг някакви мепесета.Светва ли ти вече по някоя лампа или няма ток от чез за да светне. Ма нищо, де, тя и сделката със чез така ще мине и замине,
Пък кво пък чак толкоз - и на 60 ще ти е изгодно да влзезеш в "лешперко"Last edited by precakanoto; 06.04.2021, 13:52.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМдаа, във Варна сме двигателите на световната конспирация
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Тъпото е Груйче че развиваш хипотетични сценарии и се опитваш да плашиш хората без да имаш никакви реални основания! И жалко за тия които са ти се вързали.. защото по целия път от 4 лв. насам, който ти се е вързал се е прецакал жестоко! Реалностите ги виждаме на пода на БФБ - страхотен ръст при завиден обем на търговия за БФБ стандартите. Отчетите редовно потвържават, че ръста е основателен.. новините за нови пазари и договори с дистрибутори също! Реални, видими факти, а не литературни фантасмагории на един неуспял да разпознае бъдещата ракета форумец
Прецаканото, трай си батковото, хубаво са те светнали от яхтата, че ще има надуване, кютай си и си печели. Ако искаш да си полезен, вкарай поне една формула, нали си математик. Но без общи лафове. кажи, при EV/EBITDA от 8, колко трябва да е ЕБИТДА-та тук, за да оправдае настоящата цена. И колко продажби следва да се правят, за да се постигне настоящата цена. Другото е ала-бала за наивници. Па ако щеш и на 10 я тури ЕВ/ЕБИТДА, не е проблем, ма не с общи лафчета. Смятай, нали това ти е специалността - само не ми излизай с глуспотите, че оценяваш процеси, а не конкретни числови единициNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Бе недей казвай сега. Всички сме от "Варна"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Факт! Аз пък като напиша нещо и на госпожа му се привиждат четири пъти, щото съм имал 4 ника, от варна и търгувам през карол. Пък то аз съм си сам от шопско и съм с елана.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар