If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че са други компаниите опитващи се да влязат в този т.н."елитен" индекс, през задния вход и всички ги виждаме Промъкват се, като Бг в ЕС ама халал да им е...
Сега ще дойде някой и ще каже, че са ги "напечатали" и че не е честно.
Мисля, че са други компаниите опитващи се да влязат в този т.н."елитен" индекс, през задния вход и всички ги виждаме Промъкват се, като Бг в ЕС ама халал да им е...
Там е работата, че на бфб се появиха некви нови пазарни сили и не шаранчетата надуват котировките Вижда се и по други позиции - където тук-там излизат "умните" пенсии, но някой им прибира хартишките евтинджос без много обяснения
Шаранчетата нямат такива огромни възможности, за да движат капитализации за милиони. Мислиш ли, че шаранчетата, които са изтървали влака тук, не искат да назобят пак на 3-4 лв ?!
Мисля, че назобването на балон води до ред сълзи и ред сополи накрая - особено на неликвидна борсичка като тая тук
Може пускат 100 пъти по 100 бройки, ще е 100-кратно разграбване и шаранчетата ще надуете още повече котировките
Там е работата, че на бфб се появиха некви нови пазарни сили и не шаранчетата надуват котировките Вижда се и по други позиции - където тук-там излизат "умните" пенсии, но някой им прибира хартишките евтинджос без много обяснения
Шаранчетата нямат такива огромни възможности, за да движат капитализации за милиони. Мислиш ли, че шаранчетата, които са изтървали влака тук, не искат да назобят пак на 3-4 лв ?!
Е той кога влезе, че да излезе, до онзи ден мажеше ските
Той поне е игралец, но му е друга комай тактиката -
Като маже ските, хем маже, хем зарежда със самосвала, а щом започне да хвали артията, значи се кани да продава Така го усещам някак,
без препоръка
Т.е. ясно си е че всичко е още в Китай Само да му налепят етикетите че уж е българско.
Тая иновация е навсякъде в Алибаба и Банггуд под всякакви китайски марки - ама докато има балъци, ще има и тарикати
Нека да лепят , че всичко се разграбва, а пазарът е гладен
А на всичко отгоре и нови етикетки пускат
Още не е излязла партидката и за има няма 400хил долара е разграбена
За следващия тираж, дано остане нещо за Хари
Майтапа настрана, ама мен друго мен впечатли - Някъде г-н Димитров беше отбелязал "Очаквайте още иновации от нас, съвместно със Силикон лабс...през следващите месеци", нещо такова беше.
Е как да не хареса сега човек новото флагманче. ?!
Само Хари и байВалю се дърпат. Ама Не е препоръка, даже Козчето направи яко профит тука
Т.е. ясно си е че всичко е още в Китай Само да му налепят етикетите че уж е българско.
Тая иновация е навсякъде в Алибаба и Банггуд под всякакви китайски марки - ама докато има балъци, ще има и тарикати
Майтапа настрана, ама мен друго мен впечатли - Някъде г-н Димитров беше отбелязал "Очаквайте още иновации от нас, съвместно със Силикон лабс...през следващите месеци", нещо такова беше.
Само Хари и байВалю се дърпат. Ама Не е препоръка, даже Козчето направи яко профит тука
От пост на Димитър Димитров в групата на Shelly Support (English Version ) :
" Скъпи всички първа партида от 10 000 бр Сензори за движение са напълно продадени. Пратката започва утре. Партидата идва 13. Feb и има още на 15. Feb. Благодарим за интереса към най-иновативния Wi-Fi продукт за интелигентен дом на пазара. "
Коментар