Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:06.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПоздрави на всички готЕни и позитивни хора - само няма да ме нервите, че ще си продам 15-те акции и ще срина пазара. Ъъъъъъп, ъъъъъъп и всички хейтъри да се пръснат от злоба, да си останем само готините и позитивни хораLast edited by X_Y; 19.04.2021, 18:06.Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Някой ден ще четеш постовете си и ще се срамуваш.Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:06.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
15,60 14,30 13,50 13,00 12,70 12,20
Ей го моя графикПреди няколко дена го смятах по нов алгоритъм, това горе са по-устойчивите като нива числа. Разстояние 5-6 месеца между двете крайни цифри
разбира се има и други, това е само извадка, Много много скромна извадка, но нека да не стресираме много мечетата. И без това безидейно продават, влизат в капана и после наново купуват
ps. Табличката ми е е такава, че са подредени наобратно числата, а не ми се преправя
Айде, Хаирлия да е, за да не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
В последните 12-18 месеца верно съм като цар Мидас - квото и да пипна, все кинти излизат. Ма тук съм дългосрочен и чакам 15-те ми акции да направят децата мЕлионери. Само Халтурко и тесни, ва, а хектърите дгд, тук сме само позитивни играчи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
В последните 12-18 месеца верно съм като цар Мидас - квото и да пипна, все кинти излизат. Ма тук съм дългосрочен и чакам 15-те ми акции да направят децата мЕлионери. Само Халтурко и тесни, ва, а хектърите дгд, тук сме само позитивни играчиLast edited by Yori; 16.04.2021, 12:50.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМного мераклии тук, Груев теб са чакали явно, кадемлия си
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГрую така каза...Може да има предвид 120 евро на Франкфурт... де да знам....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеА защо не 250.
Много ви е нисък таргета.
Life won't wait for you.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГледам присъдиняването на Грую донесе късмет почти колкото моите постове за тапите....Зат'ва предлагам да се редуваме ... и така докато се изпълни прогнозата му за 120 лева....Некой против? .... Никой....Гласувано по сектантски.....
Много ви е нисък таргета.
Коментар
Коментар