Първоначално изпратено от конан
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е, той много отдавна трябваше да се скрие.. такива провали преживя на БФБ последната година и половина, че чак на мен ми стана тъжно..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНема го Груйката. Къде изчезна тоя чиляк.
Оооо, верно че пише с другия си ник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНали имаше тук едно момче ,силно вярващо ,че някви брутални ралита предстояли?
Къде се изгуби ? да не би да е спрял, защото си мисли,че е контра индикатор ? Защото виждаме,че това не е достатъчно !
Трябва да каже,че предстои "Бруталния дъмп" .....и чак тогава тук можем да говорим за някакъв ръст
Бруталния дъмп - като мине 130 лв ще го мислимLast edited by precakanoto; 15.02.2022, 17:12.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕ днес България вече си има първия еднорог - Пейхоук. Фондове борещи се да им дадат 100млн долара за 10% от компанията. Честито на всички! Да си пожелаем да станат десет! Някой ден и Алтерко да се нареди до тях!
А иначе ще припомня един коментар на един форумец. Не трябва да се забравят такива думи и това, че винаги ще има хора готови да дръпнат всеки обратно в казана.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Е днес България вече си има първия еднорог - Пейхоук. Фондове борещи се да им дадат 100млн долара за 10% от компанията. Честито на всички! Да си пожелаем да станат десет! Някой ден и Алтерко да се нареди до тях!
А иначе ще припомня един коментар на един форумец. Не трябва да се забравят такива думи и това, че винаги ще има хора готови да дръпнат всеки обратно в казана.
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеИ какво направиха Пейхоук за България, за човечеството? Нищо. Нула. Едни пари от джобовете на глупаците тук влязоха в частните джобчета на няколко човека. И опа капитализация 960 млн ли беше - на едно нищо зад тях, това е реалността, балон. Стискай палци, ама не забравяй и да снасяш за благото на ... тия няколко човека, глупак.
- 12 Харесвания
Коментар
-
Нали имаше тук едно момче ,силно вярващо ,че някви брутални ралита предстояли?
Къде се изгуби ? да не би да е спрял, защото си мисли,че е контра индикатор ? Защото виждаме,че това не е достатъчно !
Трябва да каже,че предстои "Бруталния дъмп" .....и чак тогава тук можем да говорим за някакъв ръст
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение
Това е ясно.
Не ми е ясно, защо на сайта на немската борса, вчера пишеше П/Е 12.27?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
Ако изчисляваме съотношението на база годишния консолидиран за 2020 г. P/E 20 се получава благодарение на еднократния ефект от 4,8 млн лв.
Според мен и след отчета за 2021 г. съотношението ще бъде около 22-24 при сегашната цена 20-21 лв.
Не ми е ясно, защо на сайта на немската борса, вчера пишеше П/Е 12.27?Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Здравейте, на работа през телефон не винаги е удобно, а и Yori вече бе качил инфото - буквално 1час след публикуването!
От друга страна браво на мениджмънта - умеят да обръщат дефекта в ефект. "...Ние искаме от нашите складове да излизат само супер качествени продукти, които да работят безпроблемно поне 10години...", а от другата страна още повече адмирации:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Тони, хубаво си я видял новината, ама защо не я сподели? Въпроспе :-)
От друга страна браво на мениджмънта - умеят да обръщат дефекта в ефект. "...Ние искаме от нашите складове да излизат само супер качествени продукти, които да работят безпроблемно поне 10години...", а от другата страна още повече адмирации:
Last edited by tony1975; 11.02.2022, 06:08.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Да и аз го видях, за съжаление...не били компютри а били компоти
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар