If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прочетох много хубави неща в темата и много ми харесаха. Чудя се обаче, къде гледат инвеститорите, които търгуват на борсата във Франкфурт та не виждат тези прекрасни неща Кви хора са тва бе?! Пфу, и тва ми били инвеститори! Немски реотани!
Харко, тоя ток като че ли май бая е поскъпнал, а!
Сигурно не си забелязал или може би това изобщо не е важно.
Продължавате с овчото надъхване?
какво общо има лещерко с тока? скъп или евтин?
Всичко много лесно ще си дойде на мястото сега с Инфлацията. Заради липсата и доста години, се получиха такива изкривявания и залитания, КОИТО ВЕЧЕ СЕ ПОПРАВЯТ! НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА КУПУВА НА БАЗА ГОЛИ ОЧАКВАНИЯ9както при лещерко) ЗА РАСТЕЖ!!!!
Колега, айде малко по-полека с овчия ентусиазъм. Ако беше 3 лв. цената иди дойде!
Но на 450 милиона капитализация? 25 лв. цена? И не расте по 50%, както и няма как да се предполага, че ще расте! Изостават технологично, работят на елементрано ниво - елементарни сглобки! Нищо иновативно, някой патент или нещо такова да имат?
На кой свят си? Всичко що беше балонизирано последните 13 г. - тех, мех, растежно - ще останат само големите - Амазон, Апъл, Мета, Гугъл. Малките вървяха покрай тях и сега са най-разпродаваните акциите. Ето ви пример:
Zoom Video Communications Inc
176.33 USD-166.17 (-48.52%)past year
П.С. На тема новите шефове дето назначиха по чужбина. И това ви го казах, не се радвайте на това - нови офиси, мениджери = НОВИ ПО-ГОЛЕМИ РАЗХОДИ!!!! Единственото което им трябва са нови и много повече ДЕВЕЛОПЕРИ, но и това не им трябва, защото и те ще са само разход - нямат поренциал да направят пробив, да имат нови пазари и т.н. - и затова и стои и кешът
Харко, тоя ток като че ли май бая е поскъпнал, а!
Сигурно не си забелязал или може би това изобщо не е важно.
На мен ми изглежда, че с това си мнение, представителят на Елана е надминал себе си, като е поставил в топ 2 Алтерко! За мен Алтерко е топ 1 за тази година
Защо смятам, че ще е топ 1 - Ми защото Димитър Димитров е страхотно човече. Господ здраве да му дава.
Също - защото немското CEO го каза вкратце - пред франкфуртска борса,оповести прогноза за 50% ръст през 2022 ....
Защо още смятам че е топ 1 ли (за мен) - Ми много ясно - защото нищо по-добро не виждам на бфб, което да расте с 50% (фундамент) през 2022...
Моля конкуренцията да ме опровергае !
Имаме така да се каже батъл - Elana VS Alterko
Аз залагам на второто. При това с голям % от портфейла и с почти никакво съмнение
Ако щете вярвайте, че не е препоръка
Колега, айде малко по-полека с овчия ентусиазъм. Ако беше 3 лв. цената иди дойде!
Но на 450 милиона капитализация? 25 лв. цена? И не расте по 50%, както и няма как да се предполага, че ще расте! Изостават технологично, работят на елементрано ниво - елементарни сглобки! Нищо иновативно, някой патент или нещо такова да имат?
На кой свят си? Всичко що беше балонизирано последните 13 г. - тех, мех, растежно - ще останат само големите - Амазон, Апъл, Мета, Гугъл. Малките вървяха покрай тях и сега са най-разпродаваните акциите. Ето ви пример:
Zoom Video Communications Inc
176.33 USD-166.17 (-48.52%)past year
П.С. На тема новите шефове дето назначиха по чужбина. И това ви го казах, не се радвайте на това - нови офиси, мениджери = НОВИ ПО-ГОЛЕМИ РАЗХОДИ!!!! Единственото което им трябва са нови и много повече ДЕВЕЛОПЕРИ, но и това не им трябва, защото и те ще са само разход - нямат поренциал да направят пробив, да имат нови пазари и т.н. - и затова и стои и кешът
"Предпочитана позиция от инвеститорите, но с доста по-слаби темпове на покачване, тъй като и ръстът на резултатите ще се забави осезаемо."
Цветослав Цачев, "Елана трейдинг"
На мен ми изглежда, че с това си мнение, представителят на Елана е надминал себе си, като е поставил в топ 2 Алтерко! За мен Алтерко е топ 1 за тази година
Защо смятам, че ще е топ 1 - Ми защото Димитър Димитров е страхотно човече. Господ здраве да му дава.
Също - защото немското CEO го каза вкратце - пред франкфуртска борса,оповести прогноза за 50% ръст през 2022 ....
Защо още смятам че е топ 1 ли (за мен) - Ми много ясно - защото нищо по-добро не виждам на бфб, което да расте с 50% (фундамент) през 2022...
Моля конкуренцията да ме опровергае !
Имаме така да се каже батъл - Elana VS Alterko
Аз залагам на второто. При това с голям % от портфейла и с почти никакво съмнение
Ако щете вярвайте, че не е препоръка
Уф, и ние се наслушахме от 3 месеца на твойте сказки.
Гледам в анкетата на BigBear, че това е вече най-разпродадената акция!
Когато се изнесат спекулантчетата, най-неочаквано дори за тях, айде пак по баира
А гледам че вече цената стана 25. Хубаво ги подведохте - да си сипят акциите на 20 лв
И какво стана - който взе на 20 за няма месец и вече към 25% ръст
Ама колегата само се радва като пада. Сигурен съм че не е купил и една акция на 20. Само "кефа" му е останал
Уф, тия и друг път съм ги слушал! Ти обясняваш ли им нещата в немския форум?
Уф, и ние се наслушахме от 3 месеца на твойте сказки.
Гледам в анкетата на BigBear, че това е вече най-разпродадената акция!
Когато се изнесат спекулантчетата, най-неочаквано дори за тях, айде пак по баира
А гледам че вече цената стана 25. Хубаво ги подведохте - да си сипят акциите на 20 лв
И какво стана - който взе на 20 за няма месец и вече към 25% ръст
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар