IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
    Уж хубави новини, пък няма бутане с лакти, що тъй?
    Ма що па трябва да има?! И Защо да е задължително?!
    Разпъвай Сега му е времето

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
      Уж хубави новини, пък няма бутане с лакти, що тъй?
      ще има ... надолу, за излизане

Коментар

• Уж хубави новини, пък няма бутане с лакти, що тъй?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Г-н Груев ще пие уиски а аз ще броя пачки. За мое съжаление приходите от новите продукти, които бяха обявени за 2021 ще влязат в първото римесечие на 2022 г. Цялата про серия закъсня малко, което променя само притежателя на една бутилка, но не и фундамента на компанията. По- приятно е да пиеш усики докато броиш пачки, от колкото да не пиеш усики докато броиш пачки. Живот. Този път г-н Груев изкара късмет.
          И то много пачки и занапред. Защото отложеното производство пак ще се случи
          На бфб досега не сме имали по-готин фундамент, както и толкова неадекватен сантимент
          Да кажем за нуждите на традицията, че не е препоръка за покупко/продажба
          Last edited by precakanoto; 11.01.2022, 11:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Колега, обожавам алтерко и уважавам теб като мислещ и интересен човек...
            1. Няма битка Елана/алтерко цялата Елана не вярваше на тази акция и започна да купува едва от 10-12 лв нагоре- чак тогава започнаха да вярват и още им се струва явно че нещо ще се счупи
            2 Препоръчвам на Елана че хора като Цецко не трябва да се появяват да дават акъл по телевизора или по вестниците...за да го правиш трябва да имаш или харизма или акъл или и двете... а Цецко няма нито едно от двете...нищо лично изглежда добър човек
            3 силата на Елана е в сделчици като ихлбл или друг тип по деяния от мажоритари в стил чичака.... не се учудвам че три от неговите компании са в десетката на мениджърчетата!
            4.интересно би ми било твоето мнение за Дрона... и как една нова ракета(акция) би се отразила на Алтерко като акция... или по просто казано ако имаме нова звезда, какво ще се случи с най- готината истинска и единствена стара?
            ( с учудя видях в ТР че доста от корифеите на форума са подминали дрона... което още повече ме кефи, та дори и в класацииката на съфорумците не видях да присъства често) благодаря ти предварително.... коментара не е препоръка за търгувия на бфб...препоръка е много страст и да го живеем готино тоз живот... наздраве за всички Ивановци и най вече за предателите такива!
            Scottie Pippen, и аз нямам дрон. Може да го приемеш за субвективно мнение, не искам да звучи негативно, защото се надявам да успеят.
            На мен не ми вдъхна доверие презентацията, а не намерих друго интересно в нея, освен опит да ни привлекат доверието. За мен има доста условности и като цяло е неизяснена позиция, Счетох за по-целесъобразно да не залагам на това конче. При алтерко ситуацията е съвсема различна - като илиюстрация и за сравнение с дрона - Първата фаза за пазара отдавна е постигната - алтерко отдавна са развъртели перката , изкарали са машината да лети във въздуха и дори могат да приземяват на точно определено летище съвсем сполучливо. Оттук нататък започват постоянните полети към всички летища на света. А дронът още е на макет. Ама докога ще е там. !? ако се забави 2г, може и да стане безсмислено. Дано повтори успеха на Алтерко. Освен това има и друго - дронаджиите може да имат голяма и дори явна конкуренция. Момчетата от ФеДекс и сега имат 10 000 реално хвърчащи с товарни самолета из целия свят а били и големи шовинисти - не мисля, че ще се оставят да им вземат бизнеса ей така като на майтап изпод носа. Конкуренция на Алтерко за мен е слаба и дори сега се формира, като не изключвам да започнат и да копират устройства на Алтерко . Май ще е добре да вържат комуникацията с Iot и през BSV биткойн-сатоши-вижън,- опън сорс от крег райт
            Last edited by precakanoto; 11.01.2022, 11:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Г-н Груев ще пие уиски а аз ще броя пачки. За мое съжаление приходите от новите продукти, които бяха обявени за 2021 ще влязат в първото римесечие на 2022 г. Цялата про серия закъсня малко, което променя само притежателя на една бутилка, но не и фундамента на компанията. По- приятно е да пиеш усики докато броиш пачки, от колкото да не пиеш усики докато броиш пачки. Живот. Този път г-н Груев изкара късмет.
              Оп, 4D, хубаво е човек да си признае, но си малко като мен (това затова и все се дърляме) и не щеш да паднеш по гръб И пачки броя, не ме мисли, всичко е точно засега и нямам оплаквания -тъкмо днес оглеждам един имот и ще чакам оферта за него. За вискито, когото се решиш, драсни едно писание на лично и ще уточним подробностите - винаги съм знаел, че си коректен.

А на теб най-искрено пожелавам да биеш резултата от 2021 и през 2022 - успех!

П.С. Писал си ми, ще ти драсна отговор
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Значи това което предположих някъде назад в темата е напълно възможно - при 6о милиона продажби тази година, след една година 90 милиона приходи и с над 25, към 30 милиона печалба )))) Ето зтова ми е номер едно в портфейла.
                Да изглежда постижимо, стига да се стегне немския офис и да натисне продажбите

За съжаление про серията , май закъснява още - вече показва че в края на януари ще пращат.
                Last edited by tony1975; 11.01.2022, 11:10.

Коментар

• Г-н Груев ще пие уиски а аз ще броя пачки. За мое съжаление приходите от новите продукти, които бяха обявени за 2021 ще влязат в първото римесечие на 2022 г. Цялата про серия закъсня малко, което променя само притежателя на една бутилка, но не и фундамента на компанията. По- приятно е да пиеш усики докато броиш пачки, от колкото да не пиеш усики докато броиш пачки. Живот. Този път г-н Груев изкара късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

убаво, ама цената колко нагоре е?
                    Е ти да не искаш да стане номинал като хима, че щото печалбите им еднакви
                    Само дето в хима са 13 пъти повече емитиран амбалаж-папир, без особено голяма перспектива, защото от 10тина години печалбите им са надолу
                    Last edited by precakanoto; 11.01.2022, 11:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Браво!

Уведомление за предварителни данни за приходите от продажби към края на четвъртото тримесечие на 2021 г.
                      Прикачени файлове: Уведомление

+36%, спрямо 4трим.2020г. ?
                      Предварителните данни към края на четвъртото тримесечие на 2021 г. на консолидирана база показват увеличение с 51% на консолидираните годишни приходи от продажби на устройства (включително свързани услуги), като същите възлизат на 59,5 млн. лв. (30,4 млн. евро). Докато приходите от продажби на устройствата за автоматизация на дома с марката Shelly нарастват с 62% до 55,9 млн. лв. (28,6 млн. евро), приходите от продажби на устройства за проследяване MyKi намаляват с 21%, главно в резултат на противоепидемичните мерки, предприети от правителствата на редица страни, в които се продават устройствата и свързаната с това намалена мобилност. Дружеството ще оповести окончателни данни за финансовите си резултати на консолидирана база за четвъртото тримесечие на 2021 г. в законово установените срокове до 1 март 2022 г.
                      Значи това което предположих някъде назад в темата е напълно възможно - при 6о милиона продажби тази година, след една година 90 милиона приходи и с над 25, към 30 милиона печалба )))) Ето зтова ми е номер едно в портфейла.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Здравейте ,
                        мисля че е грешно условието на задачата ви. Цената близо година бе подтискане в очакване на увеличението, така че изходните данни са ви грешни

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Браво!

Алтерко АД-София
                          Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                          10:30
                          Уведомление за предварителни данни за приходите от продажби към края на четвъртото тримесечие на 2021 г.

Коментар

• Браво!

Алтерко АД-София
                            Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                            10:30

Last edited by tony1975; 11.01.2022, 10:44.

Коментар

• Много състрадателни хора има тук, загриженни за чуждите пари, браво

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
                                Някакви отзиви за Алтерко при участието на CES 2022???
                                Аха, нула сделки на Франкфурт. Нов рекорд.

Коментар

Working...
                                X