Първоначално изпратено от LaCosta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
А ти доколко си "в час" колега?! Видно от долния ти въпрос за месечни данни..
За мен интервюто е супер. Все пак целта му не е била конкретно Алтерко! Ако търсиш повече инфо за компанията, можеш да звъннеш на ДВИ например! Или пък да му пишеш на мейла с добавени въпроси към ръководството. Убеден съм че ще ти отговорят.
Ако не заставаше всеки път с гърди на амбразурата когато някой напише нещо критично по твоите позиции, нямаше и да се излагаш. Като си толкова "в час", къде ме пращаш да търся месечни данни от ДВИ? Ако така се даваха данни, то всеки щеше да звъни във всяко дружество да получава всеки месец данни, а КФН щеше да налага постоянно глоби за неправомерно разкриване на информация.Last edited by LaCosta; 09.02.2022, 16:11.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Рибаря такива дребни цаци като теб ги е ловил,ловил ....още си бил в ...знаеш къде
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТехнологиите ги очаква почивка. За съжаление.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТова рибарче май се оказа герой - еднодневка, каквито хиляди сме виждали да преминават през този форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеИ ти затова ли смени кон за кокошка, а пардон - тегнологии за тор
Спокойно, можеш да се коригираш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТехнологиите ги очаква почивка. За съжаление.
Нищо, все пак трябва да има кой да прави движението към макса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЕлхата я отнесе реката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЕлхата я отнесе реката
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеВ рекламното интервю на Ники Мартинов очаквах да бъде попитан две основни за мен неща:
1. На какво се дължи постоянно забавящият се ръст на продажбите?
2. Колко голяма е зависимостта на дружеството от вноса от Китай и какви мерки са набелязани за преодоляването й?
Видимо водещият не е "в час" с БФБ, а пък интервюираният явно не желаеше да даде никаква съществена информация.
За мен интервюто е супер. Все пак целта му не е била конкретно Алтерко! Ако търсиш повече инфо за компанията, можеш да звъннеш на ДВИ например! Или пък да му пишеш на мейла с добавени въпроси към ръководството. Убеден съм че ще ти отговорят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
В рекламното интервю на Ники Мартинов очаквах да бъде попитан две основни за мен неща:
1. На какво се дължи постоянно забавящият се ръст на продажбите?
2. Колко голяма е зависимостта на дружеството от вноса от Китай и какви мерки са набелязани за преодоляването й?
Видимо водещият не е "в час" с БФБ, а пък интервюираният явно не желаеше да даде никаква съществена информация.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеНе би ли трябвало дружеството вече да е обявило предварителни данни за продажбите през януари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеНе би ли трябвало дружеството вече да е обявило предварителни данни за продажбите през януари?
Коментар
Коментар