Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеНе виждам фундаментална причина акцията да се покачва.
Личното ми мнение, че хартийката е много надценена. Познавайки германския пазар на бързооборотни стоки и спада който се отчита, мога на 99% да ви информирам че растежа за 2024 който планират ще бъде пълна химера.
Това ще се види още на 2Q отчета.?
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеНе виждам фундаментална причина акцията да се покачва.
Личното ми мнение, че хартийката е много надценена. Познавайки германския пазар на бързооборотни стоки и спада който се отчита, мога на 99% да ви информирам че растежа за 2024 който планират ще бъде пълна химера.
Това ще се види още на 2Q отчета.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Това ще се види още на 2Q отчета.
На бфб наблюдаваме постоянно тези ваши мъки по пазара, като се разделите с акцийките и ставате още по-неадекватни!
На 2Q отчета ще се запознаеш най-вече с новите по-високи цени.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Не виждам фундаментална причина акцията да се покачва.
Това ще се види още на 2Q отчета.Last edited by dido_yord; 07.12.2023, 14:02.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеСега сте много надъхани, ама да не се изпокриете като мишки, ако се получи фалшив пробив
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение
Aaaa то май вече казахме ...
За сега по план!
EEEEE, - а писамце на Санта Клаус пусна ли???
То е ясно, че елхата е жива, - ти си природозащитник, а не дървосекач!
Харесвам Вашите Шедьоври!!! - но малко встрани от темата,- какво ще кажете да станете кръсник на пьотърча5еснам ко си мисля беше,- за новият му аватар по списване , след получаването на подарака си по Коледа???
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4135245[/ATTACH]
Ако може техничарите да кажат какво следва
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Ако може техничарите да кажат какво следва
За сега по план!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Дори екипа на Шели не са очаквали такъв успех с продажбите, а за теб е по-важно - дали някой льольо в Германия е разкешил или продължава да продава!
"Dimitar Dimitrov Администратор
Black Friday Shipping update
Dear Valued Members,
We're reaching out to provide an update regarding the shipping of orders placed during our Black Friday event.
Firstly, we want to express our heartfelt gratitude for the overwhelming response we received. Your enthusiasm has surpassed our expectations, with more than 1.1 million devices ordered, far exceeding our initial forecasts."
Успех с чертичките!Last edited by tony1975; 07.12.2023, 08:40.
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар