Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Майстора233,гледаш ли дирижабъл Нвидиа,каква красота,какво нещо рисува?
Дирижабъл Шелликойн ще го следва по петите.
Тренда от ноември го пиши бегал.
Изтърваха си БФБ глупаците късмета на живота.
https://invst.ly/11h8r3
Last edited by petrg5s; 22.09.2023, 15:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеТемата стана свърталище на технически анализатори .
Биткойн
Новото крипто ! И то на БФБ !!! Без данъци .Лошото е .че няма къси продажби ,иначе едва ли щеше да качи и над 20Last edited by petrg5s; 22.09.2023, 15:06.
Коментар
-
Темата стана свърталище на технически анализатори .
Не като в темата Биткойн да си чертаем само Майстора и Архитекто.Last edited by Майстора233; 22.09.2023, 14:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Понеже 1 снимка(не е моя) е повече от 1000 изречения,ето ти пример как се броят вълни,подвълни,дивергенции,дават се възможни варинати с конкретни таргети и т.н..Има ли разлика с твоя така наречен чертеж?
Даскале даскале! Много си се закъхарил за всички ни, а как така се случи, че пропусна втората вълна?
В читанките, които така често споменаваш, има едно написано правило м/у редовете,- "намери си втората вълна и не я изтървай, докато не усетиш ветровете в гребена на петорката"!
Аз съм най големия лаик тук (казано не за първи път), но ме предизвикваш да те зашливя от банката!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПрилагамe Чарт
Last edited by petrg5s; 22.09.2023, 06:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДАМИ... и господа
Тук, в нашият форум за съжаление май техническите ни анализатори
Чертеж не се прави така
1.Най-важното е да има тикер,дата,нива горе вляво за да се разбере информацията
Това е най-най-най първо ниво, детската градина и новородени.При теб изобщо липсва,което значи само едно,че си пълен лаик.
2.После,края на чертежа също не се изрязва така.Трябва да има свободно пространство отдясно,за да се види цената и движението и .Ти какво си рязал,не е ясно,но си осрал всичко
Това е само за началото.
После за самия чертеж,то няма какво да се и коменетира,понеже е някаква смешка
2 вълна не се рисува така.Оттам целото броене ти е грешно.Имаш и някакви надписи 2" ,какви са ,не е ясно,вероятно ти е трепнала ръката в този момент
На чертежа не се вижда и броене на 4 вълна,поради непрофесионализъм
После,чудно защо не си вкарал някъв индикатор,а си сложил обема,който се вижда,че е напълно безмислен.
Така че,налягай СЕРИОЗНО над учебниците.Според мен даже, може би и за първи път чертаеш.Но няма лошо.
Всеки е бил така .Продължавай и учи.Last edited by petrg5s; 22.09.2023, 06:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПрави ми впечатление, че ъпърите се изпокриха, откакто започна корекцията. Предполагам, че пак ще се появят, когато цената тръгне нагоре и ще почнат пак проповедите за якия фундамент
Да си от 1 г не си!
Да си от 10г - не си !
Поне от 20г си на бфб, нали!
Е предполагам поне си се усъмнил, че месечния чарт бие тотално дневния чарт на бфб
Мое мнение е, че няма нужда от дневни подвиквания за мечки и бикове, Да свежо е, но омръзва. А и сега просто не ми остава от задачи никакво време за готини бфб-майтапи.( преди време го коментирахме с Кубрат това, - че само на месечния бар може да се разчита смислено в "тех-анализа на бфб". Писах за това и когато започна корекцията по 2ра вълна). Ама ти едва ли не страдаш, че ти е доскучало защо няма коментари. Еми като няма - няма. Защо да има!? Всичко е логично и естествено,
Предстои нова мъка за мечките. Това е фундаментално най-"бясно" движещата се компания на бфб....
Имаше една песен на Дейвид Ковърдейл в която се пееше - "...нямаме нужда от никакви доктори, нямаме нужда от никакви свещеници.."!
Не се е сетил да изпее, че и препоръки дори не са ни нужни
И с най-добри пожелания за успешно разпъване на акордеонаLast edited by precakanoto; 21.09.2023, 22:24.
- 4 Харесвания
Коментар
-
О аз не само за това пиша от поне 2г, че ще идем на цената на спиди
Не следиш, не четеш и пишеш сам на себе си
От поне година си весел, а прогнозата е, че все по-весел ще ни ставаш
И така въпросът към тех-ханализаторите остава същия (Ти май не си от тях по всичко личи)!!!Last edited by X_Y; 21.09.2023, 21:26.
- 6 Харесвания
Коментар
-
ДАМИ... и господа
Тук, в нашият форум за съжаление май техническите ни анализатори
са усвоили умения основно в сфера дау-класическият анализ.
Повярвали са, че той върши странно как работа на бфб и са загърбили близо 60 годишна еволюция (в тех анализа)...
Дошло е вече време, да се запознаят с нещо извън "немного" работещата "краткосрочна" Дау-теория на бфб
Моля да не го приемат лично!!!
Прилагамe Чарт, по който се движим от поне 3г насам и (според моето скромно Лично мнение) нямаме основание да го отхвърляме докато текущият вариант не се е променил(После някои хиперактивни у форумо нека да разправят че Елиот-уейв не показвал бъдещето..)
))
ДАМИ и гопода тех-нахализатори, какво виждате на този небезивестен ви вече чарт от има-няма петилетка ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеТук сме си и тихо чакаме да слезе поне до 35-36 за включване, ама дали? Може и да стане, ако се на..акат прекалено много американските пазари.
"Ако иде до 40лв ще пълня като откачен,но едва ли ще слезе до там "
Сега пък 35-36 чакаме
След седмица да не кажеш 30.И че ще продаваш апартамента
И като капак,очакваш 100лв и нагоре тук
Мисля,че мааааалко ти бягат и на теб прогнозите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Като акцията се качваше сульо и пульо се надпреварваха да пишат, ама като почна корекцията се скриха като мишки. Гледай като има движение нагоре каква гюрюлтия пак ще има. Просто такива са форумните традиции
Успех в търговията! Радвам се ако можеш да правиш пари и от тези движения!
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, самотен ли се чувствате, ако е необходимо всеки ден ще Ви пиша. Като няма какво ново да пишем, не спамим излишно. Ето колегата Тони Ви сподели едно клипче, ако искате изгледайте го, може и да получите информация, която чертичките не Ви казват. Елана казват, че някакъв Американски хедж фонд си е купил акции в компанията през тях. Дали дългосрочно, дали краткосрочно не знаем, ама всеки сам може да си я разбира както иска тази информация. Ето аз ще Ви кажа, че за последните три месеца над 100 нови акционера има по справките от ЦД. Дали и те са дългосрочни или краткосрочни, пак няма как да знаем! Другото, което Елана казаха, поне за мен не е някаква новина, но пък към края на месеца ще публикуват анализ, който правят и ще ми е интересно да го прочета! Същевременно сме напално наясно, че няма как да има по няколко процента ръст на ден в продължение на години, без корекция. А ако се чудите защо не пишем, може би голяма част от нас, които гледаме фундамента, нямаме нищо против да Ви оставим да поизплашите някой с треперещи пръсти, за да можем по-ефективно да оползотворим пристигащия кеш.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар