If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не виждам фундаментална причина акцията да се покачва.
Личното ми мнение, че хартийката е много надценена. Познавайки германския пазар на бързооборотни стоки и спада който се отчита, мога на 99% да ви информирам че растежа за 2024 който планират ще бъде пълна химера.
Това ще се види още на 2Q отчета.
Личното ми мнение, че хартийката е много надценена. Познавайки германския пазар на бързооборотни стоки и спада който се отчита, мога на 99% да ви информирам че растежа за 2024 който планират ще бъде пълна химера.
Прав си до толкова, доколкото можем да сравним смарт хоум пазара с този на доматите и краставиците.
Аз пък мога на 100% да ви информирам, че не знаеш и на 10% от това което знае г-н Волфганг Кирш за немския пазар, а доколкото го познавам него, не би си позволил да даде и с 5% грешна прогноза за немския пазар.
На бфб наблюдаваме постоянно тези ваши мъки по пазара, като се разделите с акцийките и ставате още по-неадекватни!
На 2Q отчета ще се запознаеш най-вече с новите по-високи цени.
EEEEE, - а писамце на Санта Клаус пусна ли???
То е ясно, че елхата е жива, - ти си природозащитник, а не дървосекач!
Харесвам Вашите Шедьоври!!! - но малко встрани от темата,- какво ще кажете да станете кръсник на пьотърча5еснам ко си мисля беше,- за новият му аватар по списване , след получаването на подарака си по Коледа???
След като не проби надолу няколко пъти, обърна. Време беше. Монтега се оказаха точни но леко консервативни с предходната си оценка. Да видим дали пак ще са прави.
т.е. за теб е по-важно как пазара моментно реагира/оценява една компания в сравнения с това какво постига/прави тази компания - за мен това е грешния подход. По-мъдри и успешни от нас хора забогатяха точно защото пазара често греши в преценката си
Дори екипа на Шели не са очаквали такъв успех с продажбите, а за теб е по-важно - дали някой льольо в Германия е разкешил или продължава да продава!
Black Friday Shipping update Dear Valued Members,
We're reaching out to provide an update regarding the shipping of orders placed during our Black Friday event.
Firstly, we want to express our heartfelt gratitude for the overwhelming response we received. Your enthusiasm has surpassed our expectations, with more than 1.1 million devices ordered, far exceeding our initial forecasts."
За някой от другите на БФБ не важи това, ама тук поне гледах чертичките. Да, избързах малко след като продадох на 47 с повторното влизане, но после купих още малко и цената е близо до сегашната.
Коментар