IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
    Шелли груп ЕД
    Друга нерегулирана информация
    14:55
    „ШЕЛЛИ ГРУП“ ЕД очаква рекордна година с над 10 милиона новорегистрирани устройства – отворената архитектура на Shelly Cloud стимулира растежа
    Прикачени файлове: Съобщение
    Грую Груев тия заляха целия свят с китайските си боклуци...
    един коментар ще допринесе за растежа

Коментар

• Шелли груп ЕД
      Друга нерегулирана информация
      14:55
      „ШЕЛЛИ ГРУП“ ЕД очаква рекордна година с над 10 милиона новорегистрирани устройства – отворената архитектура на Shelly Cloud стимулира растежа
      Прикачени файлове: Съобщение

Коментар

• Една интересна статия с участието на представител на Шелли !

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...yata&utm_term=

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Какво можем да очакваме следващите месеци? Дайте малко смляна информация за непросветените, моля.
          Може да се допитате и до човека с астропрогнозите, той е най просветения тук !

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Много добре се получи с прогнозата
            Какво можем да очакваме следващите месеци? Дайте малко смляна информация за непросветените, моля.

Коментар

Браво! Сега като направи локално дъно чакаме следващата прогноза - докъде ли може да стигне 3-тата вълна?

Коментар

Явно ще атакува следващото фибо-ниво

Голяма графика

Коментар

• Първоначално изпратено от Lorda Разгледай мнение
                  Колеги, имам едно запитване към всички вас.
                  ..., със сигурност всички ние се питаме коя ще е следващата българска (или международна) компания, която има потенциала да постигне подобна слава – както на вътрешния пазар, така и на международната сцена.
                  Според вас, коя компания в момента показва признаци на иновации, стабилен растеж и добър мениджмънт, които могат да я изведат до подобни висоти?
                  Ще се радвам да чуя мнения, аргументи, както и дали вече сте се позиционирали в такава компания или тепърва проучвате възможности.
                  Колега, знаете компания, която отговаря на зададените критерии, а именно в момента да показва признаци на иновации, да има стабилен растеж и добър мениджмънт, които могат да я изведат до високи резултати на международната сцена!... Пишете в темата и!

Да, ако не сте инвестирали в компанията назад във времето сте изпуснали едни %-ти доходност, ама капиталовия пазар не изобилства от компании без дълг, работещи в сегмент с двуцифрен растеж, като същевремонно растат 2-3 пъти по-бързо от сектора и на всичкото отгоре, и с отличен марж на печалбата!

А иначе на въпроса Ви, на вътрешния пазар аз лично не виждам компания (публична такава), която да отговаря на поставените от Вас критерии. На външните пазари най-вероятно има някой диамант, но поне аз все още не съм го открил.

Коментар

• Колеги, имам едно запитване към всички вас.
                    След успеха на Шелли и бурното ѝ развитие, със сигурност всички ние се питаме коя ще е следващата българска (или международна) компания, която има потенциала да постигне подобна слава – както на вътрешния пазар, така и на международната сцена.
                    Според вас, коя компания в момента показва признаци на иновации, стабилен растеж и добър мениджмънт, които могат да я изведат до подобни висоти?
                    Ще се радвам да чуя мнения, аргументи, както и дали вече сте се позиционирали в такава компания или тепърва проучвате възможности.

Коментар

• Колеги, натъкнах се на приятен шок - подкаст, в който френски мениджър говори как избира микрокап компании и как на очи са му се набили Шелли Груп. Ето ви го в тубата - ТУК от мястото, където ще стане дума за компанията.

Превел съм откъса от разговора и в този блогпост, където и публично си посипвам главата с пепел за късогледството ми през времето. Шапки долу за всички, които пътуваха и пътуват с влака на Шелли и дано има повече такива примери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
                        мисля, че ще остане за септември
                        Благодаря
                        Ако искаш нещо се бориш,ако не го постигнеш-не мрънкаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от fordi Разгледай мнение
                          Дали вече има инфо относно влизането в SDAX?
                          мисля, че ще остане за септември

Коментар

• Дали вече има инфо относно влизането в SDAX?
                            Ако искаш нещо се бориш,ако не го постигнеш-не мрънкаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от evren Разгледай мнение
                              В Швеция знаят ли за играта Черен Петър?
                              Не вярвам да я знаят. Нали знаете, че игрите на карти, както и почти всичко,са измислени от предците ни, населявали днешни България и Северна Македония! Сега ще ги образоваме тъпите западняци.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
                                Изглежда, че скоро търговията на Ксетра ще приключи. Няма предлагане.
                                В Швеция знаят ли за играта Черен Петър?

Коментар

Working...
                                X