IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги гледам че цитирате Петърчо с няколкото ника - за който не се е усетил - момчето не е толкова зле, просто пише за да стават импресийки и кликове. 0 внимание и никъкви отговори или цитиране и в блок листата е най-бързия начин за пенсиониране на този му ник.

Иначе бъдещето на Шели е ясно - единственото което може да съсипе компания която оперира в растящ сегмент /а той ще е такъв в обозрим и не толкова хоризонт/ е лошо решение /или поредица от такива/ на мениджмънта. Ако такива липсват предполагам че до някоя и друга година ще се продадат когато съберат достатъчно голяма база която да предизвика интерес.

Успех
    Last edited by Assen123; 22.10.2024, 14:40. Причина: Неакдватно модериране

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Клиничен е случая,
      но отдавна е пропуснал момента за медикаментозна терапия,
      а електрошоковете вече са забранени,
      няма спасение
      Електрошоковата терапия си е конвенционалнао лечение което се практикува освен в България на доста места по света. Но тук случаят е доста по-тежък и не би помогнало. Осве, че ще го държи далеч от мрежата за известно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

С много "малката",почти микроскопична разлика ,че тогава SP500 не беше на ATH,отделно беше направил и 3 мес корекция и не беше свръх мега купен след ~4x АТH.Също така нямаше US избори,нито пък FED пивот.Ай ,ТА не разбираш доста пъти те хващам вече,но поне от фундаменти малко от малко поне
        Един индикатор не е нищо.Той върви с много други неща комплект.Неща които очевидно на БФБ масовика не са му ясни.
        Преди беше Нвидиа, сега изборите в Щатите, ФЕД, утре какво ще влияе - ретроградния Меркурий? Продължаваш да търсиш под вола теле, но то с техничарите е така - все халюцинират фигурки и корелацийки. Не могат да вдянат, че това са временни девиации, които се изглаждат от дългогодишния тренд, който зависи от фундамента, а не от това кой е президент в Щатите. Освен ако не си активен, краткосрочен трейдър, който се опитва да отиграе новините (в което дълбоко се съмнявам) всичко това е просто шум.
        Не мога да разбера упорството ти да докажеш колко лоша инвестиция сме направили с тази куца акция. Остави ни да се пържим в собствената си глупост, а ти си прави парите - очевидно знаеш как.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
          Упорит продавач на XETRA среща упорити купувачи. Повтаря се точно ситуацията от миналата година. Началото на ноември - декември ще видим кой е по-силен. Ако няма макро-сътресения изходът е предрешен
          С много "малката",почти микроскопична разлика ,че тогава SP500 не беше на ATH,отделно беше направил и 3 мес корекция и не беше свръх мега купен след ~4x АТH.Също така нямаше US избори,нито пък FED пивот.Ай ,ТА не разбираш доста пъти те хващам вече,но поне от фундаменти малко от малко поне
          Един индикатор не е нищо.Той върви с много други неща комплект.Неща които очевидно на БФБ масовика не са му ясни.

Коментар

• Упорит продавач на XETRA среща упорити купувачи. Повтаря се точно ситуацията от миналата година. Началото на ноември - декември ще видим кой е по-силен. Ако няма макро-сътресения изходът е предрешен

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Клиничен е случая,
              няма спасение
              Източната медицина казва, че има лек за всички болести. Трябва само да погледнеш дълбоко в себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение

Разбира се, че можем да те цитираме, то твотите велики мисли са толкова фрапантни, че се помнят вечно. Нощно време се пробуждам често в смях и същевременно със съжаление от творчеството ти. Велик си! Имаше едно време едно предаване ПО-ПО-НАЙ ... за там си друже. Продължавам да твърдя, че имаш някаква дълбока травма от миналото, която те подтиква към изява, но не е е това твоето.

Клиничен е случая,
                няма спасение

Коментар

Знам,че може да изцитирате наизузст мои постове отпреди 5г защото вече на два пъти го направихте.Няма какво да се прикривате и притеснявате.
                  Разбира се, че можем да те цитираме, то твотите велики мисли са толкова фрапантни, че се помнят вечно. Нощно време се пробуждам често в смях и същевременно със съжаление от творчеството ти. Велик си! Имаше едно време едно предаване ПО-ПО-НАЙ ... за там си друже. Продължавам да твърдя, че имаш някаква дълбока травма от миналото, която те подтиква към изява, но не е е това твоето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
                    Относно поста Ви, който постнах, както няколко пъти Ви написах, е за да Ви покажа как при идентични параметри на инидикатора, изказвате две противоположни мнения!
                    Постоянно си противоречите.Не аз,а в вие изказвате две противоположни мнения защото нямате капацитета да осмислите графиката,нито мисловния процес когато сте я откраднали.
                    Аз естествено ви коригирах лъжите и че това не е вярно и виждаме,че съм бил прав..Днес нови -2% А тепърва започваме

Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
                    4. Ами ако споделите под какъв профил сте поствали тогава, мога да потърся из каталозите
                    Знам,че може да изцитирате наизузст мои постове отпреди 5г защото вече на два пъти го направихте.Няма какво да се прикривате и притеснявате.
                    Last edited by danetha; 21.10.2024, 19:44.

Коментар

1.А защо тогава поствате графики и то изплагиатствани (от мен), само и само манипулативно да качите цената???

2.Защо сте записали,каталогизирали и цитирате наизуст постове на единствения ТА в тоя форум(мои) от преди 5 години

3.Едно говорите,друго правите ....

4.Я да ви препитам,кажете наизуст какво съм писал на 26 март 2019?
                      1. Наистина ли смятате, че с писане тук във форума мога да променя цената? Аз съм убеден, че не мога! Относно поста Ви, който постнах, както няколко пъти Ви написах, е за да Ви покажа как при идентични параметри на инидикатора, изказвате две противоположни мнения!

2. Вие сте единствения, който безспирно качвате някакви технически шедьоври и не е трудно да се намерят из страниците назад.

3. Бихте ли ми казали какво е обратното, което направих на това което съм изразил като мнение? Аз за разлика от Вас не поствам постоянно и лесно може да проверите написаното от мен. Оставяйки това без отговор, ще бъде поредното хвърляне на думи в пространстовото от Ваша страна! Аз във всеки един момент съм готов да застана зад написаното от мен и да се аргументирам. в Случая с Шелли, заставам и с парите си! С нетърпение очаквам възможността за къси и с радост ще си открия сметка при Вашия посредник, ако не е там където аз имам акции на компанията, за да му заема, за да можете да си изиграете късите тук!

4. Ами ако споделите под какъв профил сте поствали тогава, мога да потърся из каталозите

Коментар

...Я да ви препитам,кажете наизуст какво съм писал на 26 март 2019?
                        Нищо не си писал, защото те нямаше във форума.

Коментар

А защо тогава поствате графики и то изплагиатствани (от мен), само и само манипулативно да качите цената???

Защо сте записали,каталогизирали и цитирате наизуст постове на единствения ТА в тоя форум(мои) от преди 5 години

Едно говорите,друго правите ....

Я да ви препитам,кажете наизуст какво съм писал на 26 март 2019?
                          Така е, ти си слънцето. което огрява всички ни. Центърът, около който всички гравитираме. Поезията, която всички четем. Легенди се носят за теб. Айде сега, отивай да си играеш и да рисуваш...

Коментар

Колега, може би не сте разбрал, но аз не формирам мнението си на чертички!
                            А защо тогава поствате графики и то изплагиатствани (от мен), само и само манипулативно да качите цената???

Защо сте записали,каталогизирали и цитирате наизуст постове на единствения ТА в тоя форум(мои) от преди 5 години

Едно говорите,друго правите ....

Я да ви препитам,кажете наизуст какво съм писал на 26 март 2019?

Коментар

Колега ако се погледне в данните, които компанията показва пред обществеността, можем да видим потвърждение на калкулациите на колегата.

С продадените 6 700 000 устройства за последните 12 месеца, това прави по устройство на всеки 4,7сек. Това са данни по счетоводни документи, които се одитират!
                              Той спомена, че за него одитираните доклади не са нещо, на което може да се вярва на 100%. Не е ли тула четворка- да я видиш с очите си.. не ми го хвали

Коментар

Разбра ли сега,че като нямаш знания и изплагиатстваш графика ,без да имаш капацитета да осмислиш мисловния процес зад нея,защо не се получават нещата?
                                Колега, може би не сте разбрал, но аз не формирам мнението си на чертички!

Нещата които постнах бяха за да Ви онагледя, на Вас лично не на някой друг, как поствате диаметрално различни неща. А именно:
                                "намам друг профил" - "това е изплагиатствано от мен", а същото нещо е постнато от друг профил
                                "графика на седмична база" - "ама не трябва да се гледа на седмична, трябва да се гледа месечната", С това което показвахте на седмичната графика първия път, изобщо нямаше как да го покажете на месечната тогава.

Сега ще ни кажете ли защо си сменихте профила, не че ме интересува, въпроса е Вие дали знаете отговора? На всички ни е ясна смяната на профила Ви, въпреки отрицанието. Всички сме наясно как всички компании, в които нямате отворена позиция, са балони и т.н.

Моля, оставете ни всички заблудени тук да се мъчим с тези 50% ръст на приходите. С тази компания, която расте само два пъти по-бързо от пазара в който работи. Компания която продава в над 100 страни. С тази компания, която е олицетворение на думата ПУБЛИЧНА.

Коментар

Working...
                                X