IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Предупреждавам те, че това което се случва на БФБ не е точно законно и никак не е за гордеене че не се допитваш до никой
    Не знаех, че ако правя сделки през платформа и лицензиран посредник трябва да се допитвам до някой ! Ти за всяка сделка се допитваш до жена ти ли или друг юрист ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Не колега, ето това я прави световна компания, с продажби от единия до другия край на света...

... това че се търгува и във Франкфурт е само бонус. Що се отнася до приходите, само преди три години, толкова бяха годишните приходи! А в края на следващата година ще са за месец!
      Значи Орсеро сигурно са галактическа компания защото имат 10х продажбите на Шелли, че и по-голяма печалба. Но хей, листнати са само на някакъв умрял сегмент в Италия, нищо че е много по-вероятно човек да попадне на техен банан или ананас отколкото на някоя джаджа на Шелли. Наистина ли вярваш, че ще правят по 50 милиона продажби на месец през 2026? DCF анализът какво показва като маржове? Някакви икономии от мащаба, или ефекта от маркетинга почва да натиска маржовете още повече надолу?
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Нещо съвсем ти изгубих мисълта ! За какво да ме глобяват ? Предупреждаваш ме за какво ?
        Предупреждавам те, че това което се случва на БФБ не е точно законно и никак не е за гордеене че не се допитваш до никой
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Брей, аз се чудя как ставате милионери тука, а аз си тъпча на едно място вече 18 години. Значи така се прави и Ви се струва нормално? На мен ми прилича на престъпление. БФБ!
          Жената потвърди, никак не звучи на законно ниво. Ако ти се занимава, подай сигнал в КФН, ще са задължени да го проверят. Без сигнал, алъш-веришът ще си върви по същия начин. Но представи си някой ден в капитал заглавие "КФН разкри мащабни манипулации на фондовата борса, водещи инвестиционни посредници в картел"

Коментар

ооо световна била с 50 милиона приходи на тримесечие
            Не колега, ето това я прави световна компания, с продажби от единия до другия край на света...

... това че се търгува и във Франкфурт е само бонус. Що се отнася до приходите, само преди три години, толкова бяха годишните приходи! А в края на следващата година ще са за месец!

Коментар

После да не мрънкаш, че са те глобили от КФН, предупреден си
              Нещо съвсем ти изгубих мисълта ! За какво да ме глобяват ? Предупреждаваш ме за какво ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Брей, аз се чудя как ставате милионери тука, а аз си тъпча на едно място вече 18 години. Значи така се прави и Ви се струва нормално? На мен ми прилича на престъпление. БФБ!
                Не димчо, не се става само заради това. Имаше ИПО на 1.45 лв. После имаше увеличение на капитала на 3 лв. и права по 15-20 ст. После имаше хиляди акции на оферти продава на 5-6-7-8-10 лв. Във всички тези случаи е можело да участваш с 20-100 К лв. и сега да си милионер! Ти къде бля димчо? Защо нямаше визията и топките да купиш тогава, за да не ти е толкова криво днес??

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

"Мноу си тъп Саше!" - както пееха в Комиците

Това се е случвало стотици пъти на БФБ! Само за груйчо конспиранта е все още изненадващо и непроумяващо

Обяснявам бавно, за да схванеш най сетне: Когато на пазара има голям продавач с пакет акции, много често няколко посредника събират купувачи сред своите активни клиенти. На който прояви желание да купи му казват "Постави си оферта на цена..." (в случая беше 6,50).
                  Това се случва редовно и по много позиции на БФБ. Само новобранците и неразбиращите от търговия не го знаят.. или се правят че не го, за да си измислят интрига и конспирация, оправдаваща неадекватните им прогнози и очаквания вече 4 години!

Коментар

Аз не се допитвам до никой ! Твоя воля е да се допитваш до когото си искаш !
                    После да не мрънкаш, че са те глобили от КФН, предупреден си

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Колега, на ксетра за последната година са минали 1 154 310 бр плюс 79 560 на обикновения пъзар във Франкфурт плюс тези, които казвате Вие на нашата борса са 1 777 605 бр при ФФ (това което не е в двамата мажоритарни собстваници) 7 341 800 е 24%. Мен това ме устройва, ако Вас не Ви устройва, не си купувайте Шелли, тъкмо няма да ми вдигате цената

На БФБ търговията спрямо ФФ е 13,4%

И ако се чудите защо смятам обемите на Шелли на трите пазара, то е защото Шелли е световна компания и се търгува на съответните три пазара. Аз лично покупките, които имам на компанията през последната година всички са ми на Ксетра.
                      ооо световна била с 50 милиона приходи на тримесечие

Коментар

• Първоначално изпратено от chicho mitko Разгледай мнение

По - точно 52 652 акции по един лев.
                        Колега, не мога да разбера, какво искате да кажете с това си изказване? Имате нещо против бонусите в акции към служителите или нещо друго? Защото на събранието нямаше никой който да е против! Извинявам се, че ще прозвучи малко грубо, ама "ако искаш магарето да пренесе един товар от тук до там, трябва да му дадеш и да яде, и да пие вода"

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

"Мноу си тъп Саше!" - както пееха в Комиците

Това се е случвало стотици пъти на БФБ! Само за груйчо конспиранта е все още изненадващо и непроумяващо

Обяснявам бавно, за да схванеш най сетне: Когато на пазара има голям продавач с пакет акции, много често няколко посредника събират купувачи сред своите активни клиенти. На който прояви желание да купи му казват "Постави си оферта на цена..." (в случая беше 6,50).
                          Това се случва редовно и по много позиции на БФБ. Само новобранците и неразбиращите от търговия не го знаят.. или се правят че не го, за да си измислят интрига и конспирация, оправдаваща неадекватните им прогнози и очаквания вече 4 години!
                          Тъй, тъй, Батка, рядък момент на откровеност - мерси. Значи потвърждаваш за слушалката, не че някога не съм го знаел, но все пак от твоята клавиатура си е живо самопризнание. И за другите неща ще си кажете лека-полека, не е проблем, само да върви Черния Петър дотогава и да има още балъчета, че тези сртуктури без нови балъчета няма как да работят. Иначе поздравления за пореден път да изкажа за продавача на астропрогнози - уникален е в маркетинга!

П.С. Той пандата ви го е казал де, ама това си е пазарна манипулация, но нищо, няма да задълбаваме, че някои хора късат от залъка си в тази посока вече 25 години, но ако можеш, щото аз нали съм тъп Сашо, да ми посочиш друг такъв пример 2 последните поне 15 години, в който д аима подобно количество заявки, като тези на Балонерко на 6.50 и 6.55 - мерси ин адванс. Ако имахме работещи органи, тази борса може и да беше малко по-различна, но всички знаем, че тука е така ина масата със слушалките явно ѝ харесва да е така, но иначе го играе умнокрасивитет с претенциЙ. Успех с играта - дано си си научил урока от 2008
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Не, това е защото се допитваш до икономисти вместо юристи
                            Аз не се допитвам до никой ! Твоя воля е да се допитваш до когото си искаш !

Коментар

Ако искаш да сравняваме в бг последната година по прехвърлени акции

Шелли - 543735, 3% от капитала
                              БФБ - 882 095, 6.69% от капитала

но ок поне не е толкова Черен Петър колкото Смарт Органик - 149 739, 1.3% от капитала

Да ти имам разбирането за ликвидност, тука на бфб едни и същи хора си разменяте едни акции защото броя на акционерите едва мърда
                              Колега, на ксетра за последната година са минали 1 154 310 бр плюс 79 560 на обикновения пъзар във Франкфурт плюс тези, които казвате Вие на нашата борса са 1 777 605 бр при ФФ (това което не е в двамата мажоритарни собстваници) 7 341 800 е 24%. Мен това ме устройва, ако Вас не Ви устройва, не си купувайте Шелли, тъкмо няма да ми вдигате цената

На БФБ търговията спрямо ФФ е 13,4%

И ако се чудите защо смятам обемите на Шелли на трите пазара, то е защото Шелли е световна компания и се търгува на съответните три пазара. Аз лично покупките, които имам на компанията през последната година всички са ми на Ксетра.

Коментар

Това е точно заради ниската ликвидност за която пишеш ! Когато е слабо ликвиден пазара се случва за големи пакети от акции да се търсят купувачи респективно продавачи !
                                Не, това е защото се допитваш до икономисти вместо юристи

Коментар

Working...
                                X