IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    ... Колко са реални тези данни, това ми е интересно
    Колега ако се погледне в данните, които компанията показва пред обществеността, можем да видим потвърждение на калкулациите на колегата.

С продадените 6 700 000 устройства за последните 12 месеца, това прави по устройство на всеки 4,7сек. Това са данни по счетоводни документи, които се одитират!

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
      Не мога да разбера, защо след всички тези ръстове от техническа гледна точка, и повтарящата се конфигурация, която имаме в момента, според някои колеги, които се базират на ТА, тук има предпоставка за спад?
      Разбра ли сега,че като нямаш знания и изплагиатстваш графика ,без да имаш капацитета да осмислиш мисловния процес зад нея,защо не се получават нещата?

Коментар

• A в тези числа дали влизат модулите из бялата техника на бошовете и самсунгите?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Тези данни са от техническа гледна точка и донякъде на анализаторите. И лесно могат да бъдат манипулирани, но няма смисъл, щото накрая инвеститорите гледат отчетите.

Или с други думи интересно е да се джуркат някаква числа там, но по-важното е накрая да има хубави отчети
          Ами ако например всеки следващ месец числата се подобряват то може да се очаква това да подобри и отчетите!

Коментар

Понеже не съм ИТ, да задам един въпрос - а каква е вероятността въпросните данни да са манипулирани? Аз знам десетки сайтове, които изчисляват нещо си в реално време и праскат всякакви рендъм цифрички - реално всяка фирма със средно ефективен маркетинг има подобен брояч как в момента 173 човека гледат въпросния продукт, а 43 са го купили от сутринта, например Колко са реални тези данни, това ми е интересно
            Тези данни са от техническа гледна точка и донякъде на анализаторите. И лесно могат да бъдат манипулирани, но няма смисъл, щото накрая инвеститорите гледат отчетите.

Или с други думи интересно е да се джуркат някаква числа там, но по-важното е накрая да има хубави отчети

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

Данните в суров вид най-добре се виждат ето тук:

https://piehost.com/websocket-tester...d.shelly.cloud

(трябва да се натисне бутона Connect)

В сайта на Шели не се визуализират всички данни, а само тези, които от Шели са решили да ни покажат.

В суров вид се вижда, че има данни за броя нови акаунти за деня (току що минаха 600), общия брой акаунти (над 3.5 милиона) и други. Предвидено е да има данни и за дневния брой нови устройства, но виждам, че данните показват "0" (нула), въпреки че постъпват данни за нови устройства по света кажи-речи всяка секунда.

P.S. ако на някой му се занимава (Тони?) редовно да ги гледа тези данни, ще бъде полезно да видим колко нови акаунти се появяват примерно на ден, на седмица и на месец.
              Написах програма, която да ми дава информация за новите устройства, които се активират всяка минута, на база на общите данни, които Шели публикуват. Ето извадката за последните 10 минути:

New devices per minute: 12
              New devices per minute: 11
              New devices per minute: 16
              New devices per minute: 15
              New devices per minute: 18
              New devices per minute: 12
              New devices per minute: 18
              New devices per minute: 9
              New devices per minute: 15
              New devices per minute: 9

Малко се поизхвърлих с изкзването си, че имаме активация на ново устройство кажи-речи всяка секунда. По-реалистично е да се каже, че има активация на ново устройство на всеки 5 секунди, което пак е впечатляващо.

Коментар

Понеже не съм ИТ, да задам един въпрос - а каква е вероятността въпросните данни да са манипулирани? Аз знам десетки сайтове, които изчисляват нещо си в реално време и праскат всякакви рендъм цифрички - реално всяка фирма със средно ефективен маркетинг има подобен брояч как в момента 173 човека гледат въпросния продукт, а 43 са го купили от сутринта, например Колко са реални тези данни, това ми е интересно
                Ма как, 100% са манипулирани, съмняваш ли се, изобщо, в тая схема ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

В сайта на Шели не се визуализират всички данни, а само тези, които от Шели са решили да ни покажат.

В суров вид се вижда, че има данни за броя нови акаунти за деня (току що минаха 600), общия брой акаунти (над 3.5 милиона) и други. Предвидено е да има данни и за дневния брой нови устройства, но виждам, че данните показват "0" (нула), въпреки че постъпват данни за нови устройства по света кажи-речи всяка секунда.

P.S. ако на някой му се занимава (Тони?) редовно да ги гледа тези данни, ще бъде полезно да видим колко нови акаунти се появяват примерно на ден, на седмица и на месец.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Гугутката е всепризнат капацитет в БФБ средите по празнодумие и липсата на икономическа,а и каква да е мисловна дейност
                    Говорете по темата... Ако имате какво да кажете, разбира се.
                    Тук ще ви млатят биковете още една петилетка. Скоро и Монтега ще се осъзнаят и ще вдигат мизата. Малко ви остава да се радвате на безидейната саламура, с която скверните белите страници на светия форум.
                    Last edited by RUBLA; 17.10.2024, 17:14. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Тонка аз тук го виждам по дабре;
                      https://www.shelly.com/pages/info-board

Кото люпилня за пиленца светват новите

Last edited by Иван Давидов; 17.10.2024, 15:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
                        Огъст, и тук ли си тръгнал да даваш акъл!?
                        За да даваш нещо, трябва да го имаш!
                        Гугутката е всепризнат капацитет в БФБ средите по празнодумие и липсата на икономическа,а и каква да е мисловна дейност

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
                          От фундаменти нищо не разбираш, а Шимон Дянков каза, че ще се прави бюджет задължително преди нова година, така че изборите нищо не държат.
                          Огъст, и тук ли си тръгнал да даваш акъл!?
                          За да даваш нещо, трябва да го имаш!

Коментар

И аз го виждам най-добре от тук
                            4к акции обем,някой бяга...най-вероятно е от редовните викачи,работещ тихомълком
                            Личи си, че си човек на изкуството, но точните науки не са ти силна страна.

Ние съфорумците сме добри хора с добри сърца. Помагаме си когато виждаме, че някой е тръгнал по грешния път. Казваме си силните и слабите страни. Приеми съветите ни градивно и се насочи към компютърна анимация, комикси, жонгльорство, вървене по въже. Другото не е за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Тонка аз тук го виждам по дабре;
                              И аз го виждам най-добре от тук
                              4к акции обем,някой бяга...най-вероятно е от редовните викачи,работещ тихомълком

Коментар

Единствено изборите държат тази ,а и много други шитни на изкуствено дишане.Но срещу фундаментите няма как
                                От фундаменти нищо не разбираш, а Шимон Дянков каза, че ще се прави бюджет задължително преди нова година, така че изборите нищо не държат.

Коментар

Working...
                                X