Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Не колега, ето това я прави световна компания, с продажби от единия до другия край на света...
... това че се търгува и във Франкфурт е само бонус. Що се отнася до приходите, само преди три години, толкова бяха годишните приходи! А в края на следващата година ще са за месец!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Нещо съвсем ти изгубих мисълта ! За какво да ме глобяват ? Предупреждаваш ме за какво ?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Брей, аз се чудя как ставате милионери тука, а аз си тъпча на едно място вече 18 години. Значи така се прави и Ви се струва нормално? На мен ми прилича на престъпление. БФБ!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
ооо световна била с 50 милиона приходи на тримесечие
... това че се търгува и във Франкфурт е само бонус. Що се отнася до приходите, само преди три години, толкова бяха годишните приходи! А в края на следващата година ще са за месец!
- 1 like
Коментар
-
После да не мрънкаш, че са те глобили от КФН, предупреден си
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Брей, аз се чудя как ставате милионери тука, а аз си тъпча на едно място вече 18 години. Значи така се прави и Ви се струва нормално? На мен ми прилича на престъпление. БФБ!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
"Мноу си тъп Саше!" - както пееха в Комиците
Това се е случвало стотици пъти на БФБ! Само за груйчо конспиранта е все още изненадващо и непроумяващо
Обяснявам бавно, за да схванеш най сетне: Когато на пазара има голям продавач с пакет акции, много често няколко посредника събират купувачи сред своите активни клиенти. На който прояви желание да купи му казват "Постави си оферта на цена..." (в случая беше 6,50).
Това се случва редовно и по много позиции на БФБ. Само новобранците и неразбиращите от търговия не го знаят.. или се правят че не го, за да си измислят интрига и конспирация, оправдаваща неадекватните им прогнози и очаквания вече 4 години!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз не се допитвам до никой ! Твоя воля е да се допитваш до когото си искаш !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, на ксетра за последната година са минали 1 154 310 бр плюс 79 560 на обикновения пъзар във Франкфурт плюс тези, които казвате Вие на нашата борса са 1 777 605 бр при ФФ (това което не е в двамата мажоритарни собстваници) 7 341 800 е 24%. Мен това ме устройва, ако Вас не Ви устройва, не си купувайте Шелли, тъкмо няма да ми вдигате цената
На БФБ търговията спрямо ФФ е 13,4%
И ако се чудите защо смятам обемите на Шелли на трите пазара, то е защото Шелли е световна компания и се търгува на съответните три пазара. Аз лично покупките, които имам на компанията през последната година всички са ми на Ксетра.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от chicho mitko Разгледай мнение
По - точно 52 652 акции по един лев.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
"Мноу си тъп Саше!" - както пееха в Комиците
Това се е случвало стотици пъти на БФБ! Само за груйчо конспиранта е все още изненадващо и непроумяващо
Обяснявам бавно, за да схванеш най сетне: Когато на пазара има голям продавач с пакет акции, много често няколко посредника събират купувачи сред своите активни клиенти. На който прояви желание да купи му казват "Постави си оферта на цена..." (в случая беше 6,50).
Това се случва редовно и по много позиции на БФБ. Само новобранците и неразбиращите от търговия не го знаят.. или се правят че не го, за да си измислят интрига и конспирация, оправдаваща неадекватните им прогнози и очаквания вече 4 години!
П.С. Той пандата ви го е казал де, ама това си е пазарна манипулация, но нищо, няма да задълбаваме, че някои хора късат от залъка си в тази посока вече 25 години, но ако можеш, щото аз нали съм тъп Сашо, да ми посочиш друг такъв пример 2 последните поне 15 години, в който д аима подобно количество заявки, като тези на Балонерко на 6.50 и 6.55 - мерси ин адванс. Ако имахме работещи органи, тази борса може и да беше малко по-различна, но всички знаем, че тука е така ина масата със слушалките явно ѝ харесва да е така, но иначе го играе умнокрасивитет с претенциЙ. Успех с играта - дано си си научил урока от 2008Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не, това е защото се допитваш до икономисти вместо юристи
- 1 like
Коментар
-
Ако искаш да сравняваме в бг последната година по прехвърлени акции
Шелли - 543735, 3% от капитала
БФБ - 882 095, 6.69% от капитала
но ок поне не е толкова Черен Петър колкото Смарт Органик - 149 739, 1.3% от капитала
Да ти имам разбирането за ликвидност, тука на бфб едни и същи хора си разменяте едни акции защото броя на акционерите едва мърда
На БФБ търговията спрямо ФФ е 13,4%
И ако се чудите защо смятам обемите на Шелли на трите пазара, то е защото Шелли е световна компания и се търгува на съответните три пазара. Аз лично покупките, които имам на компанията през последната година всички са ми на Ксетра.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Това е точно заради ниската ликвидност за която пишеш ! Когато е слабо ликвиден пазара се случва за големи пакети от акции да се търсят купувачи респективно продавачи !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар