IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

Проблемът е, че тази прогноза я потвърждават вече кажи-речи от половин година. И всеки път е за след 12 месеца. След още 12 месеца може пак да потвърдят същата цена. И аз мога да правя такива прогнози.

Не е като да нямам акции, но ми се иска и цената да върви нанякъде, за предпочитане нагоре.
    Да ти кажа честно, твоято прогноза струва в пъти повече от която и да е компания. В този смисъл, ти как ги виждаш нещата тук средносрочно /1-3г/ - ако искаш кажи за приходи, ако искаш за печалба, а ако не те е страх, кажи и за цена на акция .

Коментар

• Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнение
      Монтета потвърждават прогнозата си за 49евро. Рано или късно акцията ще стигне тази цена.
      Проблемът е, че тази прогноза я потвърждават вече кажи-речи от половин година. И всеки път е за след 12 месеца. След още 12 месеца може пак да потвърдят същата цена. И аз мога да правя такива прогнози.

Не е като да нямам акции, но ми се иска и цената да върви нанякъде, за предпочитане нагоре.

Коментар

• Монтета потвърждават прогнозата си за 49евро. Рано или късно акцията ще стигне тази цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
          Какво значи това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
            Аз чакам г-н Груев да се включи, че тук само "адепти" сте се събрали !
            Ама какво може, да каже, освен старите небивалици, които пише с години!? За някаква пушка, която според неговия псевдо-сценарий трябваше да е гръмнала няколко пъти;?
            Ликвидацията на брефа е евентуално след една петилетка минимум, така че, ще списва тука, и не само по причините на жлъч и завист, които Батя беше забелязал
            Гаражният ребрандировач им напука всички алюзии за заспалото бфб но и процесът съвсем не е свършил и имаме още да гоним Спийди (вижте примерно с какъв марж, и т.н. работи Спиди - под тези на Шели)
            ​​​​​ Като се замисли човек щ, трябва свещи да й палят на хартишката, "загдето" реинкарнира и нов живот инжектира в притихналия индекс, но ...откъде толкова акъл
            Вицът за бфб-Казана в Ада вече има нова трактовка - пазен е от груйчовци, а не от българи!

Коментар

• Голяма графика

Голяма графика

Коментар

• Айде тия пак почнаха да дразнят Петърчо!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

А откъде гледате тези критерии,от любопитство питам?
                  Колега, трудно ми е да цитирам къде съм го чел. Чувал съм и Любо Леков да споменава тази формула, но дали в някое от видеата в канала му или в някое негово участие отново не съм сигурен, но от второ място ми попадна това съотношение, затова е нещо, което имам предвид.

Коментар

• Аз чакам г-н Груев да се включи, че тук само "адепти" сте се събрали !

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Колега, на БФБ ли?...

...Разцъквам из световните борси, ама друга комопания с такива показатели още не съм намерил
                      Ръст на приходите над 50% за няколко години назад и с план 40+% за няколко години напред, да кажем 40% да е
                      D/E 0,01 Current ratio 8 какво да кажем за дълга, е няма дълг
                      Нивата на печалба 25%
                      Възвръщаемост на инвестирания капитал 30+%
                      и т.н.

Кои компании са с потенциал за 100х? Ръста в приходите умножен по маржа на печалбата да прави 1000, е и това го имаме. Отстъпва само в критерия за пазарна капитализация, ама още по-добре според мен!

... Та само на БФБ ли? Няма такива компании не само на БФБ!
                      А откъде гледате тези критерии,от любопитство питам?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        ... Най-заслужаващата книжка на БФБ!...
                        Колега, на БФБ ли?...

...Разцъквам из световните борси, ама друга комопания с такива показатели още не съм намерил
                        Ръст на приходите над 50% за няколко години назад и с план 40+% за няколко години напред, да кажем 40% да е
                        D/E 0,01 Current ratio 8 какво да кажем за дълга, е няма дълг
                        Нивата на печалба 25%
                        Възвръщаемост на инвестирания капитал 30+%
                        и т.н.

Кои компании са с потенциал за 100х? Ръста в приходите умножен по маржа на печалбата да прави 1000, е и това го имаме. Отстъпва само в критерия за пазарна капитализация, ама още по-добре според мен!

... Та само на БФБ ли? Няма такива компании не само на БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          +
                          Взеха, че извадиха
                          Дори 15% над 40млн. Чакането си заслужава. Най-заслужаващата книжка на БФБ!
                          Като казвахме - черен петък се задава за мечетата, те не вярват. Дойде и черния Никулден с резултатите и пак майтап им се вижда А още светли празници се задават, но все черни за мечетата
                          А от спрелите да растат книжа, очаквам да видим приливна вълна, от завръщащите се, когато хартишката пак поеме нагоре. Както казваше Ендер..."в някакъв етап от процеса свършат хартишките и продалите пак ще "гонят по баира" "....
                          Е сега обаче ще важи и за немските играчи, то и без това повечето бързаци от бфб отдавна огънаха коловоза
                          Страхотни резултати изкараха и този Черен петък, не знам кой може да е недоволен от тях (освен нямащите акции). Очевидно ще си бият прогнозите, не разбирам защо решиха да си потвърдят старите. Добре се вижда колко процента от продажбите за четвърто тримесечие са били на Черен петък през предходните 5 години, тази година и 50% да е, ами супер

Поздрави на съдружниците!

Черен петък
                          Бр. Устройства Приходи лв Цена на ед. РЪСТ % от прих Q4
                          2019 68,000 1,600,000 23.53 14.4%
                          2020 320,000 7,000,000 21.88 337.5% 41.0%
                          2021 400,000 9,000,000 22.50 28.6% 42.5%
                          2022 505,000 13,200,000 26.14 46.7% 37.1%
                          2023 1,100,000 28,400,000 25.82 115.2% 46.9%
                          2024 2,000,000 46,900,000 23.45 65.1% ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Чакам и аз с огромен интерес данните, които ще дадат за черния петък. Дали ще извадят едни 40млн продажби тази година (ясно, че може да са повече), ама ще издържим още една седмица да научим равносметката.

Поздрави!
                            +
                            Взеха, че извадиха
                            Дори 15% над 40млн. Чакането си заслужава. Най-заслужаващата книжка на БФБ!
                            Като казвахме - черен петък се задава за мечетата, те не вярват. Дойде и черния Никулден с резултатите и пак майтап им се вижда А още светли празници се задават, но все черни за мечетата
                            А от спрелите да растат книжа, очаквам да видим приливна вълна, от завръщащите се, когато хартишката пак поеме нагоре. Както казваше Ендер..."в някакъв етап от процеса свършат хартишките и продалите пак ще "гонят по баира" "....
                            Е сега обаче ще важи и за немските играчи, то и без това повечето бързаци от бфб отдавна огънаха коловоза

Коментар

• Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнение

Човече, ти си клиничен случай. Къде видя хейт? Хората ти се присмиват най-чистосърдечно, без задни мисли .
                              Това с двестата лева кърти като аргумент. Иначе да - цената пада за последните 6 месеца с "умопомрачителните" 6-7%, нищо че от началото на годината е на +43%. Ма т'ва не е важно, нали?. Важното е, че не е стигнала 200 лева . Между другото, няколко пъти вече те подканям да споделиш въпросния пост, където някой е казал, че цената в 2024 ще е 200 лева, ама ти мишкуваш. Дай да видим?
                              Цената вече консолидира половин година. Познай, какво ще се случи в скоро време при тези резултати? Погледни любимите ти графики назад и ще разбереш
                              Е тя цената само за оня ден, в петък беше +7% ...
                              Ден за ден гледа рибаря и не вдява общата картина. Ако можете да чете вълни и разбираше поне малко от по-адвансед ТА, или вида на корекции какви новини носят, щеше да схване какъв удар го чака и през 2025, И да, затова го оставяме още да се овърти в нерелвантни та-съчетания, толкова неадекватни към книжката че са граничещи с измишльотини, като понякога ги и нахвърлят.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

+0.88%
                                Какво е станало ? Хейт от злоба,чиста неадекватност или и двете
                                Да не говорим,че цената отдавна трябваше да е 200 според теб,а тя пада 7 месеца подред.
                                Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                                Едно мнение не може да напише човек и то такова по темата,а 100%-ов спам,хейт и заяждания се оставят.

Спекулант,какво ниво на подкрепа търсиш на дневна графика ве момче?
                                Подкрепите са пробити и цената е под тях !
                                Отделно гледаш EMA а нe.SMA и то в БГ,а не в Германия където са маркет мейкърите и където се сетва цената.
                                Мислиш ли, че някой в Германия гледа 200 ема на БФБ?
                                Това което гледаш е с приоритет 3 от 10-балната скала.Насочи се към месечни графики,ако искаш да не си по -20% ,-30% ,месец/два след като влезеш някъде

31.5/31.6 е най-близкото ниво на подкрепа в Германия и то на дневна(демек слаб приоритет)
                                Ето и ти да гледаш

https://www.baha.com/shelly-group-pl...=tts-309992644

Коментар

Working...
                                X