IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
    Какво ще кажете за отчета?
    Според мен не е никак "розов", особенно в разходната част :-(
    Друго интересно са материалните запаси и отново повишение на вземанията от клиенти. Оказва се, че ръстът на продажбите се финансира със средства и риск на Шелли.
    Очаквам акцията да продължи да консолидара на нива 30-35 евра :-)
    Това е музика за ушите на спекулантите

Коментар

• Какво ще кажете за отчета?
      Според мен не е никак "розов", особенно в разходната част :-(
      Друго интересно са материалните запаси и отново повишение на вземанията от клиенти. Оказва се, че ръстът на продажбите се финансира със средства и риск на Шелли.
      Очаквам акцията да продължи да консолидара на нива 30-35 евра :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
        Рибарче, тренд линия се чертае по определени правила, а не както на теб ти харесва! Ето ти нещо по темата да се образоваш малко

https://www.strike.money/technical-analysis/trend-lines
        Твоята тренд линия има 2 докосвания и 5-6 нарушения.Това не е никаква тренд линия ! Покажи къде пише ,че са възможни такива своеволия в ТА
        Колкото пъти те учих за тея тренд линии и нищо,ама грам нищо не си научил.Язък ми за времето

Коментар

• Рибарче, тренд линия се чертае по определени правила, а не както на теб ти харесва! Ето ти нещо по темата да се образоваш малко

https://www.strike.money/technical-analysis/trend-lines

Коментар

Голяма графика

Успешен ден на всички!
            Спекулант79,какви са тея работи в черното кръгче ? Тази тренд линия е като швейцарско сирене
            Ей,не се научи да ги чертаеш и това е

Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
            Уж тук има опитни техничари, ама нито един не каза, че цената направи двоен връх преди да поеме надолу,
            Сигурен ли си ,че никой не го е казал ?

https://imgur.com/hbIGL4b

Last edited by danetha; 15.11.2024, 12:44.

Коментар

• Спекулант79, напълно прав си за пресичанията - това са второстепенни сигнали. За двойно дъно технически още не можем да говорим, защото не сме сигурни дали няма да направи ново по-ниско дъно

Лично за мен пътят е нагоре и не съм продал акции, даже купих в някои други акаунти. За компания, която стабилно увеличава печалбите и не разводнява акционерите времето е приятел.

Коментар

• Уж тук има опитни техничари, ама нито един не каза, че цената направи двоен връх преди да поеме надолу, а след това направи и двойно дъно. Говорят за пресичане на пълзящи средни, но пропускат много по-важни неща. В ТА е по-важно какво рисува графиката, а не какво показват някои индикатори

Голяма графика

Успешен ден на всички!

Коментар

• Красота!!! Лека нощ и сладки сънища!

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                    Арматурата не издържа и Шменти груп пропадна под 200 дневната МА (пояснявам ,че е пълно с лайци,много важен индикатор за всяка една акция по света) за първи път от 2 години насам и цени под 10 евро !!!
                    "death cross" също ще последва след няколко дни.Все силно "бичи" знаци

https://www.tradingview.com/x/s1fR5oHX

Някои хора ще научат по трудния начин какво е "death cross"
                    Щом искат да горят пари,да дерзаят.

Всичко е добре пресметнато и върви по план
                    Абе по план,но да не се удавиш накрая
                    Last edited by danetha; 14.11.2024, 18:29.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Където налазиш ,става подводница
                        Аз ти казах,че си бил моряк предишен живот.
                        Всичко е добре пресметнато и върви по план

Аз нямам притеснения, а гледам да отигравам движения Средата на юли си продадох половината акции и сега мисля да си ги върна, ако слезе още

Коментар

Аз не съм типична мечка, защото все още имам акции
                          Където налазиш ,става подводница
                          Аз ти казах,че си бил моряк предишен живот.
                          .....

Един музикален поздрав

Last edited by danetha; 14.11.2024, 16:14.

Коментар

• Колеги няма ли да коментирате отчета?
                            Уж всичко е цветя и рози ,пък отново лискат в очите

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
                              montega CONNECT

Шелли Груп“ АД: Покана за участие в уебкаст/среща с инвеститорите на 14 ноември 2024 г. София / Мюнхен, 8 ноември 2024 г. - "Шелли Груп" АД (код SLYG / ISIN: BG1100003166) ("Шелли Груп"), доставчик на IoT продукти и решения за сградна автоматизация, базиран в София, България, кани инвеститори и анализатори на уебкаст/среща с ръководството на Дружеството на 14 ноември 2024 г. от 09.00 CET (10.00 EET), относно неодитираните консолидирани резултати към края на третото тримесечие на 2024 г.

Има ли го някъде записано в Тубата примерно, че не можах да се включа директно имах работа.

Преди ги имаше в тубата част от тея

Коментар

• Shelly Group and Yamasoft Partner to Drive IoT Innovation

Shelly Group, a global leader in smart home and facility automation, and Yamasoft, specializing in IoT and IIoT software solutions, have announced a strategic partnership to deliver highly customizable and reliable IoT systems for homes and businesses.

“Partnering with Yamasoft allows us to deliver a new level of customization, including white-label solutions powered by AI and machine learning, to help our customers personalize their smart ecosystems,” said Dimitar Dimitrov, CEO of Shelly Group.

Click image for larger version

Name:	yama.jpg
Views:	1
Size:	62.3 КБ
ID:	4224787

Коментар

Working...
                                X