If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това сме го чели отдавна. Така и не е ясно кое е планирано за средата на септември - публичното публикуване на проспекта, началната дата за пускане на оферти за IPO-то, нещо друго може би???
Доста несериозно е IT компания да иска да стане публично дружество, а да има такова затъмнение около проспекта...
Щом предполагаш, че на мен ми плащат, за да хейтя, да питам и аз нещо - а на теб кой ти плати да си направиш регистрация в този форум и да пишеш само положителни неща за св. св. Алтерко проспектомъченик?
Тук можем да започнем да залагаме с какво най-голямо закъснение може да се пусне един проспект при положение, че фирмата, стояща зад проспекта, иска да стане публична.
Аз залагам, че проспектът няма да се появи в близките 2 седмици.
Това сме го чели отдавна. Така и не е ясно кое е планирано за средата на септември - публичното публикуване на проспекта, началната дата за пускане на оферти за IPO-то, нещо друго може би???
Доста несериозно е IT компания да иска да стане публично дружество, а да има такова затъмнение около проспекта...
Тук можем да започнем да залагаме с какво най-голямо закъснение може да се пусне един проспект при положение, че фирмата, стояща зад проспекта, иска да стане публична.
От наличното инфо това ми се вижда добра възможност. Пазарът на подобни продукти е перспективен. В почти всеки дом ще има подобен продукт в бъдеще, но не е задължително да е техен. Някъде бях мернал, че ще пуснат проспекта и записването есента. Успех на всички!
Правилното е това, което ще ти донесе дългосрочна радост, макар и да струва краткосрочно усилие.
Коментар