https://www.facebook.com/events/4361...story%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C %5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22share_link%5C%22%2C% 5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%5C%22invite_link_id%5C %22%3A254085803242163%7D%7D]%22%7D
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Allterco Robotics Launches Next-Gen Shelly Wall Dimmer
https://www.cepro.com/control/allter...wall-dimmer-2/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Червен кретен, вие какви акции държите, от кои компании? Или от кои бихте купили?
Коментар
-
Червен кретен, вие какви акции държите, от кои компании? Или от кои бихте купили?Last edited by X_Y; 02.09.2021, 08:47.Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Трябва да се чете, а ти не го правиш и се излагаш.
Трябва да се чете, трябва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Усещането за стартъп е някой балък да ти налива готови пари
Трябва да се чете, трябва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеУсещането за стартъп е някой балък да ти налива готови пари
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ако искаш басче, само кажи, ама дай в съответната тема
- 1 like
Коментар
-
Еми друга позиция не се сещам. Тази ми е НАЙ на сърце.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
По един бас на позиция ми стига - тук си имам с 4д, в Неохим си имам с Инта, предлагах в Атера, че ще докара по-малка печалба за вложилите там на 2,70, отколкото ще е при брефчето на 2,30 в период от 3 години, с все дивидентите, ма нямаше кой да ми се върже. дай друга акция и съм готов за бутилкаНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Само да не стане така, че от дивидентите на една акция на Атера за 3 години да си купиш една акция на БрефаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
По един бас на позиция ми стига - тук си имам с 4д, в Неохим си имам с Инта, предлагах в Атера, че ще докара по-малка печалба за вложилите там на 2,70, отколкото ще е при брефчето на 2,30 в период от 3 години, с все дивидентите, ма нямаше кой да ми се върже. дай друга акция и съм готов за бутилка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Свиркай, като трябва да продавамеВъзможно е с няколко джаджи да стане и туй "еднорог"
- 1 like
Коментар
-
Можеше да изкараш още едно шише уиски, ама като не работиш с числа, нямаме подносче, на което да поставим бутилкатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар